66

Той е

преди 9 години

Анексирането на украинския полуостров Крим от Путин Само това като прочетох, и разбрах, че еврогейоционистите пак са спуснали директива на нашите дупедавци, да почват да лаят по-силно!

65

24

преди 9 години

Де факто Украйна вече е разделена духовно,а не след дълго...и териториално!

64

Анонимен

преди 9 години

тодоре ***, от коя психиятрия те изпуснаха ?

63

ЮСТИНИЯН ВТОРИ

преди 9 години

ТОДОРЕ--ДА *** ВУЛГАРИНА ТИ ОТКАЧЕН..*** СКАПАН.

62

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВТошко, ти по коя клинична пътека си...

61

ЮСТИНИЯН ВТОРИ

преди 9 години

ТАЗИ СТРАНА, КОЯТО ИМА 1000-ГОДИШНА ИСТОРИЯ..'' ???? КОГА Е БИЛО ТОВА ??? УКРАИНА ДА ИМА 1000 ГОДИНИ КАТО СУВЕРЕННА АДМИНИСТРАТИВНА ЕДИНИЦА.. ??? ИМА 22 ГОДИНИ...И 5 ГОДИНИ КАТО ВРЕМЕННА ПОЛУДЪРЖАВА СЛЕД РЕВОЛЮЦИЯТА НА БОЛШЕВИКИТЕ 1917-1922 Г. !!КАКВИ 1000 ГОДИНИ...РОЙТЕРЕ И РОЙТЕРС ????--МРЪСНИ ЛОНДОНСКИ СКАПАНИ АНГЛИЧАНИ, БАВНИ *** !КИЕВ В СТОЛИЦА НА РОССИЯ...КИЕВСКА РУС Е РУСКА ДЪРЖАВА !!! ОТ 860 Г. ДО 1224 Г. !!!

60

Анонимен

преди 9 години

До турчин я.кажи хората на кави да не се делят че ти беше скъсен

59

Анонимен

преди 9 години

Модераторе пак скъси коментара

58

Анонимен

преди 9 години

Каке времето в герена

57

Турчин

преди 9 години

Нека да си гледаме скромната ни и бедна родина (благодарение на онези олигархси (Русия) и капиталисти (САЩ) сме на това положение, не мразете хората от различни етноси народи, никога не разделяйте хората по сексуалност, религиозност или етническа принадлежност ! Разделяйте ги на добри и лоши всяка нация си има такива. Когато им се поддавате ние "вие" пропадаме или пропадате !

56

Турчин

преди 9 години

за Евреите 10 000 години за реализация като прилагане робуване на останалите за тях и като управляване на земята в световен мащаб не са много, "Калиф: 14;21 Йорем" така че вие си направете сметката всички религии в религиозните книги са почти еднакви освен Юдеизма - "Чедата на Дейвид син на Юда - "дявола". Не трябва да има кръв и убийства обръщам се към Българските граждани тук в интернет. Защото не ми е по силите да се обърна към целия свят освен Русия САЩ и Израел !

55

Турчин

преди 9 години

Който не разбира смисъла на моите два коментара 69 и 70 , той погрешно се занимава или се интересува от политика ! Недейте гледа Новини, дори и да сте пристрастени към тях, опитвайте се да разбере какво точно стои зад самата новина.. лека вечер и успех ! Все ще има хора които ще ми сложат минуси но това не е от значение не съм комплексар и никога не съм бил, но именно тези хора са слепите като коне с капаци, каквото им се предоставя те просто като роби изпъляват , ползват или прилагат ! Лека

54

ТУрчин

преди 9 години

да остане да се грижи за родината си, каквото и да говориме тук или да коментирате където и да е , има едно правило и факт и то е : Всички Паттриоти загинали за държавата си са били част от някои ложи тайни събрания на онези които днес все още управляват планетата земя и ще я управляват до Асиса ! А вие се псувайте кой на кого подражава !

53

Турчин

преди 9 години

Вижте ми алчни крадливи "прости" - (което не е така) събратя Българи Турци РУснаци Евреи *** ВИетнамци ит.н., който има симпатии към Русия да заминава на изток, който има симпатии към САЩ да заминава към запада, който има симпатии към Турция да заминава за там мен лично ме боли фара дали US - United States или SU - Soviet Union(чиито държави са управлявани от Евреи) от векове насам си играят играта че са могъща сила и насацдам омраза смъртна тази красива Земя. Който се чуства БГ Гра. Да остан

52

Ценов

преди 9 години

Аз разбрах, виновни са: 1. Производителите на самолета, ако го нямаше хората нямаше да пътуват; 2. Производителите на оръжие; 3. Продавачите на оръжие, че са го доставили; 4. Авиокомпаниите, че са организирали опасен маршрут; 5. Пътниците, че са се качили на самолета; 6. СПИН-докторите, че си организират почивки

51

Да-ам

преди 9 години

Ниска топка, Ройтерс, много ниска.Е, поне английският журналист си е хапнал и пийнал на сватбата, докато обмисля как да оклюкари домакините. Те това го могат.

50

Шоп

преди 9 години

За мен Украйна е истинската и по-добра Русия.

49

Анонимен

преди 9 години

До WWIIIPUTIN E FASHISTA

48

Анонимен

преди 9 години

A U NAS RUSKITE PODLOGI PODADOHA OSTAVKA

47

WWIII

преди 9 години

До "днесаджиите" престанете да правите орална любов на американците, а се научете да гледате и представяте събитията обективно. Това не са про-руски сепаратисти, а това е народа на Украйна. Те не искат конфликт, а искат сваляне на нелигитимното бих казал фашистко правителство на Яценюк, все пак си припомнете десетките изнасилени и убити жени и деца в Одеса. Съпротивата никога не е посягала над мирните граждани, за разлика от фашистката хунта.