126

Анонимен

преди 9 години

Tova Putin izpalni mechtite I na nai- golemite rusofobi! Hvala na Putin., tova koeto Napoleon *** I CRU ne napravi toi napravi!Petar Veliki go proklina ot groba!

125

1997

преди 9 години

Милите Украинци, как се надяват и виждат спасението единствено и само на запад.Напомня ми на нашето скачане по площадите през 1997г.Следва само разруха, унищожаване на промишленост и селско стопанство чрез престъпна приватизация.Продажни политици и социална деградация на цености и култура.Те олигархията и организираната престъпност си я имат още от сега, не ми се мисли какво ще стане.Дано не минат по българският или сръпбският сценарий, че ще има много жертви.

124

от 171

преди 9 години

през месец март е гласувана резолюция в ООН за Украйна, поинтересувай се и ще разбереш колко съм ***. А манипулиран и *** са много различни понятия.

123

Анонимен

преди 9 години

171 Как да няма бе ***

122

ни съ знай

преди 9 години

Ти, мъдри всезнайко, попитай Бай Ки Мун, дали в редиците на държавите,членуващи в ООН има такава, която се нарича Украйна.И дано,след като научиш истината, проумееш малко поведението на Москва.

121

равносметка

преди 9 години

5 милярда $ 10 години цветно баламосване от ЦРУ и няколко месеца лакомия за контрол на руския газ от цинчетата на американски губернатори - ето го резултата!

120

Анонимен

преди 9 години

да бе да

119

Анонимен

преди 9 години

ПРИЛИЧА МИ НА СМЕШНА ПЛЕДОАРИЯ ...Я НАПИШИ ТОЧНО ЗА СЪЩНОСТТА НА ВСИЧКО ТОВА- АМЕРИКА ДЕЙСТВА ПО ПЛАНА РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ .НА ЗАПАДА Е ЖИЗНЕНО НЕОБХОДИМО РУСИЯ ДА ЪДЕ ВЪВЛЕЧЕНА ВЪВ ВОЙНА С УКРАИНА И ЗАЛАГАТ НА ПЪЛНОТО ПОРАЖЕНИЕ И УНИЩОЖЕНИЕ НА УКРАИНА ОТ РУСИЯ. СЛЕД КОЕТО ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЩЕ СЕ ПИШЕ ЗА РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ. НО ТОВА КОЕТО КИЕВ НАПРАВИ В ОДЕСА -КРЕМАТОРИУМ ЗА ЖИВИ ХОРА- НЕЩО АВТОРКАТА НЕ СПОМЕНАВА ...НЕ ПЛЮЙТЕ В КЛАДЕНЕЦ ОТ КОЙТО ЩЕ ПИЕТЕ И НЕ ВЕРВУЙТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ КЕ ВИ ИЗЛЪЖАТ-ВАНГА

118

!

преди 9 години

Едно време всичко е било тъмнина, после се появява светлината и иска повече и повече ... Кой е нашественика тука ?Може би всички сме с промити мозъци!

117

АБВ

преди 9 години

Какво ще постигнат руснаците с тези си действия - международна изолация и омразата на поколения украинци.Голяма победа, няма що.

116

АБВ

преди 9 години

До БобиИма такава държава Боби, само че съседна , по - голяма и по добре въоръжена от Украйна държава се опитва да откъсне части от територията и.И руските и американските управляващи имат сходно мислене, а именно, че по-силния може да вземе каквото си иска. Историята обаче показва, че в крайна сметка никой нищо не взима. Остават единствено хиляди убити от двете страни.Например Виетнам, Афганистан, Чечня.

115

емо

преди 9 години

реалната територия на украйна е много малка-1/10 от сегашната и територия.всичко останало са подаръци от руските царе ,ленин сталин и хрушчов.русия е впълното си право да си вземе тези подаръци от украинските фашисти

114

Анонимен

преди 9 години

Ех, хубаво е, когато *** пръчки вият от гняв и болка.Пропищяха света с тоя Путин и Русия. Явно дълбоко им бърка в опрашените ***.

113

юбералес

преди 9 години

Много пъти Русия и Украйна са били по-далече от сега. През 1658-59г. по време на Московско- Руската война, когато Московското царство превзе, унищожи и открадна името на Русь, после през 1708 когато Москва разби въстаническата армия на хетман Мазепа, през 1775, когато Руската империя отне автономията на казаците и разби последвалото въстание, през 1836- забрана на украинския език. 1921- съветите окупират УНР, 1934- Големия глад, 1945- окупация на Лвов.

112

Разни мисли

преди 9 години

..довият бос. Да! Украинците искат да са независими, но искат да си останат едно семейство с Русия. И Руснаците го разбират същото. Това е като отношение между двама братя. Всеки от тях си има семейство и никой не се бърка в живота на другия не вреди по никакъв начин а само си помагат взаимно. Това е в главата и на украинци и на руснаци и на Путин. Ама явно в твоята глава *** има само мухи, та си се озъбила като бясно дръгливо куче срещу Руският народ. Слава на Русия, Слава на Украйна!

111

Разни мисли

преди 9 години

По повод омразата между Руснаци и Украинци, мога да те уверя ***, че си в мнооого грешна посока. От кога не си виждала на живо Украинец или Руснак? Аз живея на морето и мога да те уверя, че въпросните националности са много толерантни едни към други. Кръвта вода не става, миличка. По повод обвиненията срещу Путин. Рейтинга му е 85,4% и то по данни на Американска изследователска агенция! Всекидневно общувам с Украинци и Руснаци. И двете страни масово обвиняват хунтата в Киев. Начело с шокола..

110

запорожки козак

преди 9 години

До рускиняУкраинските власти поеха отговорноста и признаха виновност. Изплатиха компенсации. Въпреки факта, че ракетата бе изстреляна от флота в Крим, където 90% от офицерите включително и командващия флота са руснаци. Сега същия флот и кадри са на руска служба и Русия може да разследва инцидента и съди офицерите, но засега им раздава медали.

109

Разни мисли

преди 9 години

От доста време чета твоите съчинения и мога да кажа, че много ме разсмиват. Единственото вярно в написаното по-горе, е че има сватби между Украинци и Руснаци. Всичко друго е в сферата на американските пожелания. Какви 80 деца е имало в самолета? Ако имаш в предвид, че загиналите са нечии деца тогава съм съгласен. И ти си дете на майка си и баща си, но отдавна като те гледам не си дете. Така, че имай малко мярка. Все пак не сме Американци!!!

108

Teo

преди 9 години

Mного манипулативно написано.

107

---

преди 9 години

Америка желае да използва богатствата на Русия , докато не завладеят Русия ..... мир няма.