36

Яница

преди 9 години

Само МАЛКА част от българите ЯВНО теэи които не се реалиэираха, въэприемат системата преди 1989 год като престъпна!!! Эа мноэинството Д А режима ограничаваше политическите и икономически свободи!!! Но эа сметка на това ни гарантираше СИГУРНОСТ и работа, раэбира се според ЦЕНЭА на всеки един!!! Иэобщо не е пост-комунистическа носталгия!!! Каэвам как беше!!!

35

Имани

преди 9 години

Не энам дали го эабеляэвате, но престилка ли е или какво няма никакво эначение с каквото се е наметнала!!! Става въпрос, че не мога да раэлича емблемата на горното джобче!!! Да не би да е пречупен кръст бре???

34

Анонимен

преди 9 години

ТАЯ НЕ Е ЛИ ВЪВ УКРАЙНА ДА СИ ПРАВИ СЕЛФИ ДО ПАДНАЛИЯ САМОЛЕТ ? НАХИЛЕНА

33

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 62Еми що бе, що да не прилича на Станишев и Вигенин, нали и тримата плетат гоблени

32

До 61

преди 9 години

Ако мислиш че *** като теб,представлявате Българския народ,значи си много зле-нямаш оправяне!

31

Анонимен

преди 9 години

До АнонименA какво работеха *** и баща ти по времето на Тодор Живков? Ти изобщо имаш ли идея за живота тогава или си си шишкал смело в пелените - толкова смело, колкото сега търсиш сметка за живот, който не си живял?Толкова негативизъм, толкова злоба и завист, не особено висока интелигебтност, която не пзволява да се различи интелектуален капацитет от тяло на манекенка. Кристалина е една умна, интелигентна и признато успяла българка и форумните критикари няма как да променят това.

30

Анонимен

преди 9 години

Г-жо Георгиева,не се радвай, че Орешарски те подкрепя!Трябва да се радваш,ако Българският народ те предпочете, но няма как да стане,тъй като Ти нищо не направи относно всички бедствия от наводненията в България през тези няколко години,освен да си направиш фотография с лопатата,която други я използваха.Твоя принос беше изказването ти: че трябва да си подобрим прираста чрез сирийските бежанци-срамота!

29

Топло дупе

преди 9 години

Тая малко прилича на Ангела Меркел

28

Арети

преди 9 години

Нещо много эловещо впечатление прави, като в страната на кривите огледала сме!!! Въртят, сучат, винаги се стига до едни и същи предложения, беэ эначение коя е носещата платформа!!! Другарката е эавършила полит икономия или по точно НАУЧЕН КОМУНИЭЪМ!!! Кога ли е имала време да эапише новата си специалност ПОСТКАПИТАЛИЭЪМ се питам???

27

Анонимен

преди 9 години

*** и араби .О,и те вече имат по-изискан вкус от нас.Влече ги Европа,а не България.Впрочем,както и повечето българи.С хубавото лесно се свиква.А къде е то .Там, където са ония с откраднатите от държавата пари.И как може един уважаван политик с международен авторитет да бъде обиждан от коментарите по толкова недостоен начин

26

БРАННИК

преди 9 години

Всички сте едни и същи. Нямам ви вяра, но тя не ви и трябва, кради кради. Лицемери!

25

Анонимен

преди 9 години

Според тази стопяването на българската нация може да се компенсира с интегрирането на *** и араби у нас. Това българска позиция ли е и могат ли да се нарекат българи, тези, които я подкрепят?

24

do 43

преди 9 години

До АнонименСТАЛИНКА Е БИЛА ЧЛЕН НА БКП, ДОНОСНИК НА ДС, СЕГА НА АМЕРИКАНЦИТЕ...................АМА КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА, ТО ТЕ ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ СА ТАКИВА ***..........ХОРА БЕЗ МОРАЛ И ЧЕСТ

23

Анонимен

преди 9 години

Повтарям:Тази е еврейска кукла на конци!

22

*

преди 9 години

"Нашата нация застарява, знаете демографското положение в България. Имаме трудности да излезем от икономическата криза...Даже утре да се подпише мирно споразумение, още поне 2-3 години бежанците, които са напуснали Сирия, няма да могат да се върнат, защото там е разрушено до земя. Тези хора ще бъдат тук и ние можем да ги използваме, те могат да бъдат полезни за нашата икономика", коментира Георгиева.

21

Анонимен

преди 9 години

Какво е работила по времето на Тодор Живков другарката

20

*

преди 9 години

Ето това *** подкрепяте за поста:"Георгиева коментира, че очаква бежанците от Сирия да останат с години в България и трябва да бъдат интегрирани, като може да са полезни и за българската икономика и разрешаването на демографската криза. Тя посочи, че комисията ще се "отнесе отговорно" към българския апел за подпомагане, но не се ангажира с конкретни измерения на евентуална европейска помощ."

19

Анонимен

преди 9 години

Кристалина докарай още *и в тая пропаднала държава ние си го заслужаваме

18

до 43

преди 9 години

би ли се заклел в децата си че не е била член на БКП Кристалина

17

до 10

преди 9 години

"Кристалина беше еврокомисар по бедствията, така че приказките за ислямизация си ги заври УГЗ."Да, видя се, че е комисар по бедствията, само 3 дни й отнеха, след потопа във Варна, да посети родната си държава, колко навременна реакция, нали? И като дойде какво направи- каза да се оправяме сами, така че ти си заври хвалбите за нея УГЗ.