7

Анонимен

преди 9 години

"издръжката на един затворник е около 700 лева на месец", Евала на тази държава, затворниците живеят по-добре от пенсионерите.

6

Stefko 88

преди 9 години

Бай *** едва ли ше я носи. Иначе ако всички *** имат по една (защото всички са контингент ) ще е весело... Караш си колата и навигацията казва: Внимание приближавате зона с висока концентрация на ***! Мола , заредете автомата и превключете на автоматична стрлба..... Супер а?

5

беб

преди 9 години

Живея в Португалия и тук разхода на затворник с електронна гривна е 32 лева на ДЕН.,,,или около 1000 лева на месец,,,Чудя се защо пак заблуждават хората и дали някой въобще им вярва,,,

4

Анонимен

преди 9 години

Гениална идея да се освобождават престъпници.На бас че идеята е ня някое възрастно лелче дет мечтата и е няколко мускулести лоши момчета да я хванат и да и скъсат..отворите от секс.Или на някой *** гей с подобни блянове.Щом от евросъюза имат изисквания за затворници то тогава е разумно да плащат за каквито затвори желаят да ги настанят.А не ние ще изискваме,вие щеплащатеНие да не сме им родители на тия ненормалници?Да си плащат изискванията.

3

Анонимен

преди 9 години

Те и сега си следят електронно или по-скоро интернетсмартфонно.Като стана дума за електронно следене,какво стана с оня милиционерин,оня титан на мисълта, оня инженерен гений, Радко с отвертката.

2

dragunov7.62

преди 9 години

Лоша идея , да се следят електронно ! по-добре е да им сложат по един метален топуз да видим къде ще избягат?

1

Анонимен

преди 9 години

strahotno dotuk pohar4eni 110 000 lv ot danakoplateca!!