19

Анонимен

преди 9 години

До NordНе го знам този кой е, но след като е бил в шайката на Горби да гори в Ада---------- Как може изобщо да се изказваш по политически въпроси, като не знаеш кой е Едуард Шевернадзе?

18

Dublin

преди 9 години

86 лет получал удовольствие от жизни еврейский выродок. Из-за вот этих продажных сук до сих пор льется кровь на пространстве СССР, сотни тысяч людей по всему миру лишились жизни от англосаксонского беспредела.

17

Анонимен

преди 9 години

В аду: вопли, грохот черти дерутся так, что рога отлетаютМузычко с надеждой в голосе спрашивает Бандеру: Неужели дожили, неужели и здесь Евромайдан?Да нет, отвечает Бандера это черти Шеварднадже поделить не могут! ;)

16

varg

преди 9 години

Не бива да съжаляваме за такива хора доказани с връзките си в подземният свят.

15

Анонимен

преди 9 години

Доказан престъпник и шпионин на запада. Да му отдадат почит от Вашингтон!

14

обективен

преди 9 години

Чета и съзирам в написаното по-долу недоволство от факта ,че не сме под знамето на СССР.Бялата мечка ни отблъсна още 1985г. и окончателно 1989г.Защо сме с претенции от станалото ? Имахме свободната възможност да си подредим живота, но.....не избирахме подходящите хора на ръководни места. Тогава, кой ни е виновен за настоящото дередже ?

13

ПСО

преди 9 години

Шевито го изгониха от Грузия като мръсно куче-разпродаде държавата си за стотинки.Ама грузинците са горд народ-не са като нас....А го свалиха от власт със стрелби и революции.Наложи се да бяга през границата като крадец.Скандално известен в Грузия като--Шеви единят долар.

12

Анонимен

преди 9 години

На съвестта на този тип лежат съдбите на стотици милиони хора, които умряха или живеят в страшна мизерия! *** и се мъчи, предател, долен, ***! Дяволите отдавна го чакаха в Ада. Ще гори вечно в пъкъла.

11

Анонимен

преди 9 години

ТАЗ ГРУЗИНСК ГАД ТРЯБВАШЕ ДА УМРЕ В ПАНДИЗА ,ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТОЛИЧНО ТОЗИ И ЕВРЕИНА ГОРБАЧОВ ПРЕДАДОХА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА.СВАЛИХА ЖИВКОВ,ПОСТАВИХА МЛАДЕНОВ И ЛУКАНОВ,ТЕТЕГЛИХА 10 МИЛИАРДА РАЗДАДОХА СИ ГИ И ГИ ПИСАХА НА ЖИВКОВ ,ПОСЛЕ РАЗРУШИХА ВСИЧКИМЗАВОДИ И ПРОИЗВОДСТВО ПОД ПРЕСТЪПНИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ ТЕРМИН ПРИВАТИЗАЦИЯ,25 ГОДИНИ УНИЩОЖИХА НАПЪЛНО ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ И ПРЕВЪРНАХА НАСЕЛЕНИЕТО В БЕДНЯЦИ.

10

Анонимен

преди 9 години

Ако не беше Горбачов, Русия все още щеше да е редом с С.Корея и Куба.Просперитета на Русия се дължи именно на Горби!!!Ако не беше той, Русия и днес шеше да е един един голям, *** колхоз!В Москва щяха да парпорят зазки и москвичи, а не Мерцедеси и БМВ та.Но, тъпият си е *** и колкото и да му навираш истината в очите, той си остава сляп.

9

Анонимен

преди 9 години

Това е политик, а днешните са олигарси

8

Анонимен

преди 9 години

а как го свалиха в грузия?помнители?гърмяха го и с гранатомет!! пак така нар револяции протести.....всичко купено!!

7

Анонимен

преди 9 години

Ето това беше голям политик руски тролчета ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ

6

ф-1

преди 9 години

Горбачов и Шеварднадзе бяха най-умните политици на Русия за поледните 100 год.Това са истински европейци, с широк поглед и далновидни решения, за разлика от настоящите, които се държат като главатари на талибани.

5

додо

преди 9 години

За Шевернадзе,Горбачов и други бивши величия има доста инфо в нета-основното е че и досега получават пари от западни неправителствени организации--защо ли??? Предателството се заплаща със пари,а след това със горене в ада.

4

TiTo

преди 9 години

Сега вече varg Може да сним филм с него, след като го балсамират. Varg марш до аптеката

3

Анонимен

преди 9 години

Този промени съдбата на милиони хора към по-лошо мизерия,проституция,корупция,престъпност остава и Гроби да гътне ,и ще има поне малко справедливост!

2

Анонимен

преди 9 години

Тоя ще гори в ада.Тои заедно с Горби и още няколко виши чиновници,подписаха споразумението за развала на СССР.Преди това е бил агент на МИ6.Заради партийните им интриги,умряха мильони хора.Тоя продаде грузинската банкова система за 1 долар.Тоя продаде селското им стопанство на корпорации за стотинки и доведе *** Сакашвили на власт.А Сакашвили разпарчетоса държавата си-по подобие на България.

1

Бай Тошо

преди 9 години

Господ-Бог ще съди по делата! Перестройката ни продаде на американците!!!!