93

Оня с коня

преди 9 години

Браво, добра идея ама сама по себе си балон. Трябва да се приеме но хора участвали в разсипията на БГ да нямат право да се кандидатират. Всеки който е участвал в политиката през последните 25 г. да няма право да се кандидатира. Възрастовата грабица да се свали на 33 г. и да има изискване за семейно положение. Човек без семейство и без деца да не може да е президент. Същотото и за трудовия стаж, нали се сещате. Висшето е задължително и то да е по ЕС стандарт, не от Монтанския правен факултет.

92

Анонимен

преди 9 години

Да съгласен, спешно дори

91

emil.popov.35

преди 9 години

Поискал президентска република - и естествено той да е на трончето. Ми че и аз искам така ;)

90

111

преди 9 години

АЗ ПЪК ИСКАМ ФАШИСТКА РЕПУБЛИКА БЕЗ КОМУНИСТИ И ***.

89

777

преди 9 години

тука вече е прав няма нужда да изхранваме 240 дебелака

88

Симо

преди 9 години

До 99 бау. Добре си го казал,идеи за това има отдавна. Ама пущино му притеснение,че най напред в кюпа ще са децата на управляващите/бивши и настоящи/,на прокурори,съдии МР шефове и бизнесмени.

87

Мишо

преди 9 години

Това вече и простите го осъзнаха. Но не си дават статуквото,баницата е много сладка.

86

Анонимен

преди 9 години

Той хубаво иска ас искам кадилак от 70-те ама на ток !

85

Анонимен

преди 9 години

Президенска държава ама да е някой луд и есцентричен за да се справя с обстановката...Освен това парламент няма да има и ще пукнат от глад партий,журналисти и 4000 разбойникадет го охраняват.Президентска Държава КВОТ КАЖЕ и ТВА ДА СТАВА като в АМЕРИКА иСеверна КОРЕЯ ама толкова много хиени ядът там ДЪРЖАВНИ ПАРИ как ЩЕ СТАНЕ!!!Пък Парламента е в криза от 25 години и КО ??? Най-добре е ТАНКОВЕТЕ да дойдат...

84

марксиска диалектика

преди 9 години

Големио Член на Гоцю Рублата постепенно става четвъртит...

83

дамн

преди 9 години

агент Гоце президент в президентска република?????ае нема нужда

82

Анонимен

преди 9 години

При Първанов беше президентска република

81

Комсомолецъ

преди 9 години

Предлагам Делян Пеевски за президент,а Георги Първанов за вице .Председател на парламента да е Г-жа Мая Манолова ,която за мен лично е номер ЕДНО -парламентарист и понеже като президентска република няма да е от такова значение кой е министър председател ,тази длъжност да се изпълнява от Г-н Волен Сидеров - все сериозни и отговорни хора .Тогава бъдете сигурни България ще просперира

80

Живков

преди 9 години

Президентска република с 1 партия БКП както беше преди 1989 г.

79

Анонимен

преди 9 години

Ламбо - президент на Родината! Днес Той обра всички точки. Само за две секунди, само с две думи! В Народното събрание, пред микрофончетго на Сашо Дикофф. Във възторг сме. Браво, Маестрисимус! Бис! Бис! Бис! Поклон.

78

до №99

преди 9 години

Помисли в/у това,което си написал....Помисли спокойно!

77

Анонимен

преди 9 години

Гоце,погледни се в огледалото...Там ще видиш върху ниското си чело - белега на Кайн и млъкни за винаги!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!А М И Н !

76

bau

преди 9 години

И още несщо искам да добавя - прочетете историята ни - в третото българско царство най-голям икономическу, културен и всякакъв подем сме имали, когато монархът е суспендирал конституцията и е забранявал политическите партии. Примери - Батемберг, Борис трети... Политическият плурализъм е хубаво нещо, но за зрял и умен народ. Не съм сигурен, че ние сме такива. За да благоденства един не особено умен народ, като нашия, трябва корава сопа и да не зависи много от него - и нямам предвид тоталираризъм.

75

Анонимен

преди 9 години

Седефа има мозък само в гръбначния си стълб,а главата му е пълна с петолъчки! Тоя за нищо не става!

74

bau

преди 9 години

Против съм Първанов и всичко ляво, но в това го подкрепям. Виждам това като единствен изход от омагьосания кръг в последните 25 години. Нека властта е концентрирана, както във Франция и щатите, нека се знае кой носи отговорност. Нека изборите да печели само 1, а не всички да обявят след изборите, че са "победители". И да се правят неестествени коалиции като настоящата тройна, преднта тройна и други....а и по този начин Доган е завинаги извън властта! Помислете...