23

Измамници

преди 9 години

Пълна измислица, пълна измама, всичко нагласено, но то за България си е напълно нормално. Тая мучеше като крава, кой я направи първа?

22

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Нети я махнаха...първа,защото така пожела Дони,който е музикален продуцент на шоуто.Разбира се че е добра,но не трябваше да участва...изобщо по тази...причина.Гласът на зрителите се зачита до...някъде;който плаща за шоуто,той има решителната дума.Невена заслужаваше голямата награда,да й е честита.

21

Анонимен

преди 9 години

А лично на мен най-много ми се понравиха превъплъщенията на Деян Донков - като излъчване, усещане. Вярно, че му липсва гласови диапазон, за да направи напълно перфектна имитация, но въпреки това заслужаваше да е поне във финалната четворка. Просто сякаш гледаш оригиналния изпълнител, който има моментни проблеми с гласа. Смятам, че беше недооценен, дори мога да кажа, че единствено най-слабите му изпълнения - две на брой, при които преигра силно, бяха оценени високо от журито.

20

Анонимен

преди 9 години

Много забавно предаване. Едно от малкото, които стават за нещо, като се има предвид бълвоча, който дават в Бг ефира. Искаше ми се да видя Иво Танев на финала, ама и Неве не е зле. А за Нети... Никога не ми е била любимка. Какви бяха тези тоалети в интервютата с Рачков и Зуека преди лайфовете, какво беше това чудо? Сякаш се приемаше много на сериозно, за разлика от останалите. И на моменти сякаш не пее, а вие. Сигурно в хор с още 15-20 души би звучала добре, ама за соло - тц.

19

anonimen

преди 9 години

Хубаво, е че Невена спечели предаването, но не ми се вярва да е получила по-голяма зрителска подкрепа от Къци и Нети. Пак излъга нещо във вота. Понеже зрителите много опюха Нети и сигурно в последния момент са решили да дадат награда на Невена. Ето демек вота на е нагласен! Моя фаворит беше Къци!

18

Анонимен

преди 9 години

Всички бяха страхотни, но Къци и на мен ми беше фаворит. Той и Нети заслужаваха най-много да спечелят.

17

Албена

преди 9 години

Всичко е нагласено.Къци най-много се стараеше и се доближаваше максимално до образите си!Но журито беше предубедено и се държеше отвратително с него,да не гонворим пък за Константинов,който умира от злоба и със своя отвратителен келешки характер се заяждаше с Къци!Това е хората в България,които се стараят не се уважават и се отнасят с пренебрежение към тях!Нети е много добра,но не може да участва там,където е продуцент съпруга и-конфликт на интереси!!Аз мисля,че Къци спечели,на манипулираха вота

16

diavolcheto

преди 9 години

Харесвам шоуто. Но...интересен финал. Никой не може да ме убеди, че Стефания е по-добра от Нети. Къци беше много, много добър, стараеше се да изпипва нещата в детайли, да бъде интересен и образите му се получаваха. Невена си заслужи победата! Чакам следващия сезон. Но с едно различно жури. Милица няма място там.

15

БЪЛГАРИН

преди 9 години

От всички най-добре се представи Нети, но нейната култура,артистичност и финност не можеше да бъде оценена от нашата публика! Или пък всичко беше нагласено ,за да не спечели тя!

14

Анонимен

преди 9 години

Бате, такова мучене и от крава не бех чувал ...

13

Анонимен

преди 9 години

Страхотно свежо предаване, омаскарено типично по българо-арменски точно на финала. Интересно, защо в предаването преди финала Магърдич Халваджиян се изказа, че нито едно негово предаване не било нагласено. 'Айде, нЕма нужда! Е точно финала беше толкова явно нагласен, че ме е яд и за Къци, и за Нети! Неве не беше нищо особено точно пък на финала... Но явно съпругът й, продуцента Краси Ванков, си има вземане-даване с Халваджиян.

12

мак

преди 9 години

Шоуто е готино. Всеки участник имаше и супер добри изпълнения, и съвсем неудачни. А Нети, като съпруга на продуцента, нямаше място в него.

11

Анонимен

преди 9 години

Много приятно шоу като цяло. Нооо водещите са отвратителни, нетърпимо ***, то просто не се трае, не знам как на Маги му се виждат забавни. Друго - не е лошо да се прояви малко повече творчество при уж случайния подбор на изпълнителите - писна ми вече втора година да гледам по 2-3 пъти Лили Иванова, Тина Търнър, Емил Димитров, Мадона. То тази забележка естествено не е към продуцентите, а към компютъра, ама и той пък да вземе да се освести малко.

10

Tina

преди 9 години

Невена спечели заслужено. През цялото предаване беше на изключително добро ниво - като актьорски превъплъщения и като гласови данни.Стефания като че ли не се отпусна през цялото време, някак досадно й беше. Отпусна се истински точно на финала, личеше си че се забавлява с "Хип-Хоп" на Ицо Хазарта. И нейното място беше точно.Къци беше невероятен като Тодор Колев - перфекционист до последно. И той беше ного добър през цялото предаване.Местата на финала се подредиха точно така както трябваше.

9

Измама

преди 9 години

Нереално е! Отново българска работа. Няма предаване което да не е нагласено. Нети през цялото предаване показа глас, артистичност и заслужено беше постоянно на първо място. Гледах предаването с интерес, но финала беше просто комичен. Не спряха да ни правят на балъци.

8

Анонимен

преди 9 години

Много съжалявам за Нети, беше най-добрата. Не можах да разбера защо я махнаха първа?

7

Геро

преди 9 години

Стефания да събере повече гласове от Нети ?!?!?! Вечният фаворит Нети изведнъж отпада и става четвърта ?!?!?! Май пак бутнаха тук там, ама нещо чак пресолихме манджата. Шоуто беше много приятно и го гледах с интерес. Просто тези неестествени амплитуди се набиват на очи, пък и са напълно излишни.

6

ina

преди 9 години

Да Неве беше добра,но Къци беше най добър,зависта и злобата си казаха думата.

5

Kalinka

преди 9 години

Къци заслужаваше да бъде на ПЪРВО място...Нямам думи. Публиката винаги гласуваше за него, със сигурност той е събрал най-много sms-си от началото на предаването до края!!!...Отново нагласени вотове...

4

мама

преди 9 години

Неве бе тройно и постоянна най-добра. Заслужено е на първо място.