Рачков и Къци аплодират победителката. Снимка: Като две капки вода

Невена грабна първото място във втория сезон на "Като две капки вода".

Във финалната вечер за голямата награда на сцената се бориха Къци, Неве, Нети и Стефания Колева, като всеки бе подбрал песен по свой избор. Първа пред публиката се яви Невена, която изпълни "Алелуя" на Александра Бърк. Журито нямаше забележки, като всички бяха категорични, че тя е била най-добре представилият се участник през всичките 13 лайва.

След нея се изяви Нети с Time To Say Goodbye на Сара Брайтман и Къци, преобразен като Тодор Колев. Той представи класиката на актьра "Черно море" и вдигна публиката на крака с изпълненията си на цигулка. През седмицата шоуменът усвои музикалния инструмент с помощта на Веско Ешкинази.

Първата четворка завърши със Стефания Колева и парчето "Хип-хоп" на Ицо Хазарта.

По регламент победителят бе избран изцяло с гласовете на публиката, а първа отпадна водачката през целия сезон Нети. Нейната съдба бе последвана от Стефания, на финала се изправиха един срещу друг Къци и Невена.

Къци, който през тези три месеца винаги бе сред любимците на публиката и получаваше висок вот при гласуването на зрителите, този път отстъпи в двубоя. Все пак Къци получи лентата за "Мистър 100 лица".

Освен голямата награда - лек автомобил, Неве получи и специално изработената стауетка от скулптора Ставри Калинов в категорията "Мис Еволюция".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase