49

Az

преди 9 години

По-лошото от комуниста е бившия комунист. Като тези на снимката. Винаги са готови да те предадат. А Цачева дори е промивала мозъци като партийна секретарка. Как да им вярвам? Седесарите също са бивши комунисти. Как да им вярвам? Бареков и Росен Петров са деца на комунисти. Как да им вярвам?

48

Orda

преди 9 години

Тиквата и баба Яга са прекалили с амфетамините.

47

Анонимен

преди 9 години

САМО ГЕРБ! ОСТАВКА ВЕДНАГА!

46

анкета

преди 9 години

Искам Цачева да ме управлява,много е умна,па и е с голяма харизма(+)Изключително проста жена,с манталитет и визия на ***(-)

45

средна възраст

преди 9 години

Изрусена *** оглежда любимата си фуражна тиква.

44

Песимист

преди 9 години

Какво значение има кога ще са изборите,след като за цяла България стана ясно,че те са фалшиви , резултатите са манипулирани,а купуването на гласове въобще не е престъпление,а нормална политическа практика. За по-богатите и известни българи въобще не е проблем да си купят депутатското място,от което предимно ще въртят някакви сделки.

43

Г-н Борисов

преди 9 години

Моля Ви, когато вземете властта, никаква толерантност към комунистическата и ДПСарска ***.Гонене до дупка! Ако трябва да се посторят нови затвори, постройте и вътре всички тези Национални предатели. Не забравяйте и Цацаров да го пратите на топло. А, ако има начин и Батков да го отстраним от любимия отбор, цял живот ще Ви благославяме!!!

42

колио

преди 9 години

До странджата стига си го хвалил тоя тиквун де че смел бил че паметник приживе като на тато ,че по голям сртахливец управлявал страната от него няма 1333 гоини кат му ревнаха 1000 човека отставка и запали джапанките па сега се прави на герои и такива тиквеници като теб му вдигат акциите.

41

Анонимен

преди 9 години

Интересно ми е съселчето утре с кви очички ще застане пред българите да отговаря за деянията на Орешков?

40

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ= мръсни комунистиТова сте вие. Най-голямата *** на прехода.Нагли,прости ,наивни,корумпирани до кости и жадни за власт единствено и само да грабят.Не,че съм фен на БСП и останалите ***.....Но ще дойде и Големият ден,когато ще гризнете всички вии дървото и усетите що е то - народен гняв.

39

Анонимен

преди 9 години

Абе хора, за какво са ни тия суеци в парламента, мс и президентството? За да *** черни хам *** ли? Трябва ни само един Маккей и ще си спестим милиарди ненужни разходи! Усетете какво ви пиша, а не го мислете и ще ви светне на душите!

38

Dimitrov

преди 9 години

Като гледам този Странджа е вероятно самият Бойко Борисов - такива глупави изказвания са си точно в неговия стил !

37

Анонимен

преди 9 години

Ne staavste be gerbadgij4eta za USA!Na kaka Cecka otdavna i precaftia cveteto...

36

брехт

преди 9 години

ЦЦ цц ЦЦ цц ццццц.....

35

оставка

преди 9 години

#оставка

34

Анонимен

преди 9 години

Задължителното гласуване става безсмислено, ако намалят броя на депутатите. Населението се топи постоянно и мини парламент с най-много 20-30 депутати е много подходящ за смаляваща се страна.

33

Анонимен

преди 9 години

ко каиш како.кой те слуша ***.

32

Ковач

преди 9 години

Утайката на БКП се готви за нова кражба!!!Др. Живков има една единствена вина... не очисти *** на снимката, когато му беше времето!

31

Анонимен

преди 9 години

Няма мира от бивши ***,като тия двамата от снимката!Единият от тях,на всичко отгоре партиен секретар,другият пък напуснал МВР защото Партията му била толкова мила,че не искал да се деполитизира!

30

43

преди 9 години

До анонименЛъха на анонимен,*** ,самотен.