33

Анонимен

преди 10 години

До 15! И други подобни!Бе то Тодор Живков едно хубаво нещо започна, но не му позволиха да го довърши!

32

...

преди 10 години

to se vijda 4e sa golemi intrigi otvsiakade ,

31

му

преди 10 години

Зад всичко това стои план за предизборна активация на твърдия електорат. Който разбрал разбрал. А вие продължавайте да се драчите :)

30

езичник

преди 10 години

айде пак предизборно разделение на хората.

29

71

преди 10 години

До до Гневен българиндо25- пък аз си мислех че най- святото са децата ми !!Как така РЕлигията!!

28

*

преди 10 години

Да , най-напред прочетете за гоненията по времето на цар Борил и после , казвайте , че имало разлика с Инквизицията .Подозирам , че поповете сами са си хакнали сайта , за да се направят на жертви и да вземат пари . гва̀рдия=hassa. А не "тайфа" . Gucler=сили , Milli=Народна . От което следва , че поповете е твърде вероятно да си измислят , защото никой нормален турчин няма да сътвори подобно безумно название . А някой от лудницата едва ли ще може да хакне сайт

27

Анонимен

преди 10 години

До до 2Освен богомилите или другите еретици и религиозни течения. Православната църква не е по-добра от католическата си "сестра". Това, че по-рано е изгубила властта над хората, не ги прави по-миролюбиви. Мисля, че е време да загърбим глупавите религии и да се отърсим от предрасъдъците към другите. Живеем във време, в което имаме достатъчно информация за света за да нямаме нужда от измислини божества да диктуват морала.

26

до 26 Анонимен

преди 10 години

Потъването на България не е от последните 20 години! Падението ни е от преди '45 година! А за това падение благодарете на БАЙ ВИ ТОДОР, който изсели около 400 хиляди турци, които можеха сега да са тук и да работят за България!

25

ФЕС

преди 10 години

Гневния, уверявам Ви (теб и такива като теб), че НЕ можете да ни кажете и копче! Защото колкото и ВАША, толкова е и НАША родина! Не сме родени на Марс, а тук в БЪЛГАРИЯ! Докато повечето от Вас мислят, как да получават по- високи заплати с по- малко работа, то нашите братя, бащи и прочие, ходят из чужди страни, за да намерят препитание за семействата си там! Не се прави на интересен, защото не си!

24

Анонимен

преди 10 години

Всички по-големи беди за България през последните десетилетия ни се сервират от антидържавната партия ДПС. Тази констатация вече се доказа напълно и се превърна в непоклатима аксиома. За голямо съжаление тесните партийни интереси на БСП и Атака тези политически формации съзнателно пренебрегват престъпната роля на анадолските мекерета, подкопаващи опасно националната сигурност на нашата страна.

23

до Гневен българин

преди 10 години

Гневен ли си, какъв си, не ме интересува! Само да те попитам дали е приятно да ти посегнат на най- святото - РЕЛИГИЯТА ! А това дали ще е някакъв храм, сайт или просто молитвено килимче, няма никакво значение. Когато има присъди за вандалщините извършени в Пловдив (пропускаме София), тогава почвай да искаш наказания и за тези хаквания! Айде със здраве!

22

Анонимен

преди 10 години

До Гневен българинСлушай съветите на медиците. Успокой се! Дишай дълбоко! Успокой се!

21

Анонимен

преди 10 години

Правителството да представи иск срещу Турция за 500 годишен наем на незаконно ползваната българска земя и причинени имуществени вреди и човешки жертви, С това ще покаже че не е марионетка на дпс.

20

Анонимен

преди 10 години

кво ни занимавате с тези глупости, щом е свързано с религия , 100% е лудост

19

Анонимен

преди 10 години

До Гневен българинГневен българин, или по-скоро продажен атакист ?!? Сега бягайте с Воленчо да плашите добитъка на дпс, че да гласуват масово.

18

76290

преди 10 години

Избори идвар, трябва да се поразпали етническото напрежение да се сплоти електората.

17

Анонимен

преди 10 години

да го тресне системния администратор анатема.

16

d

преди 10 години

И това доживяхме.....А бе няма ли поне един български хакер патриот ,родолюбец и преди всичмко православен?!Ами да им го върнем по същия начин...поне за едната "чест хакерска"!Срамота! А уж сме виртуози и магьосници с РС-тата!Няма ли кой да помогне на Патриарха и Мюфтията та да не се чувстват като в небрано лозе?

15

пророка

преди 10 години

"И каза Господ - не ми хаквайте сайта, че ще ви набарам по IP и ще ви тресна такъв божествен BAN, че адът ще ви се стори като Фейсбук игра!"

14

Възродителен Процес

преди 10 години

Заради проклетия Възродителен Процес на диктатора Тодор Живков е , Господ вижда и наказва , цялата Фамилия Живкови как така спокойно си живеят без да ги боли за хората които бяха буквално изгонени от собствената си родина