251

СОПОЛ

преди 10 години

ПАК ПОЧНА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ ТОЯ

250

Румбо

преди 10 години

Пак взе да плещи небивалици!Да не би да има нов превод към офшорките?

249

До до 311

преди 10 години

Поправка: "..обикновенните евреи в Украина сами са въвели термина "жидофашисти" във връзка с новата власт! "написал е книга по въпроса за световната секта Хабад, чиято родина е Украина, с главна квартира в щатите.

248

До до 311

преди 10 години

Не съвсем - някои полежаха в затвор, други в изгнание, трети направо си умряха. Не че не са останали още, но то в коя ли страна не е добре представен еврейският елит?В Украина сега си имат цяла държава с губернатори и правителство, а ако нещо стане, паспортите им са готови, благодарение на двойното гражданство. Потърси Едуард Ходос какво казва по въпроса - той е председател на еврейската общност в Харков и знае отвътре ситуацията. Казва че, обикновенните евреи в Украина сами са въвели термина "жидомасони" във връзка с новата власт!

247

Анонимен

преди 10 години

грешка не студената а 2-рата световна исках да кажа

246

Церовски

преди 10 години

Пълни глупости, особено това за първи път било от края на студената война с оръжие . ами сърбите бе ? тоя човек не е нормален според мен ! за нова година снимка на планина в щатите сега глупости за ............ както и да е майна та му

245

до 311

преди 10 години

а руските юдеи олигарси са си все така истинските управляващи

244

че го бара

преди 10 години

Като нямаш какво да кажеш или като нищо не зависи от теб, най-добре е да си мълчиш. Смятам, че изказването е пълна глупост, но все пак какво значи "решителен отговор". Да спре да купува газ и да стои без енергия или да съкрати няколко милиона работни места, за да угоди на големия брат. Реално една тумба, която не е избрана дори на избори атакува с армия собствения си народ. Жалко за украйнците, защото са между Путин и шайка комерсиални типове.

243

чичка

преди 10 години

Плевнелиев изглежда е забравил за разпада на Югославия щом говори глупости като: За първи път след края на Втората световна война се прави опит да се прекроят границите в Европа чрез груба сила, агресия, окупация и използване на оръжие. Това до сега не се е случвало

242

До Анонимен 290

преди 10 години

"от 1918 година насетне русия и СССР са продукт на юдейско комунистическата мафия. цялото им държавно ръководство като се почне от ленин троцки зиновиев дзержински са руски юдей антихристи."-Това е вярно с една забележка - дойде Сталин и отказа курса за общо световно правителство на Троцки-Ленин с Русия суровинна страна. Той каза че това не е добре а трябва да се индустриализира Русия за да е силна. Групата на троцкистите- глобалисти сега е на запад.

241

цеко

преди 10 години

Не е виновен човека, дават му скрипта от Американското посолство той чете. Урежда си "бъдещето" като му изтече мандата, ще чете лекции в Америка

240

Анонимен

преди 10 години

най после адекватен президент.браво

239

че

преди 10 години

Само не разбрах кой украински народ да подкрепяме - този в Западна или Югоизточна Украйна?

238

Анонимен

преди 10 години

Плевня, народа има интерес тебе да те няма.

237

300

преди 10 години

Моля ви за снизхождение към лицето Плевнелиев. То е под влияние на много външни фактори. Дори се чувства отговорен пред онези 20% от нашите съграждани, които съзряха в него въплъщание на най-доброто от политическата ни прослойка.

236

Отлуната

преди 10 години

Много *** президент си имаме, живи за оплкване сме.

235

Анонимен

преди 10 години

Какво безгръбначно мекотело, чете фактите, както дявола чете евангелието. Външни сили се намесиха да, ама евроатлантически външни сили, които докараха Украйна до гражданска война и геноцид. Все се опитва да тълкува нещата така, както му наредят господарите, ама пропуска едни 5.5 милиарда долара и факта, че ако Русия искаше да окупира Украйна, щеше да го е направила за последните 25 години. Когато умишлено дестабилизираш задния двор на една суперсила, не можеш да очакваш мир.

234

Анонимен

преди 10 години

Третополово насекомо на кого ще промиваш мозъка бре чехлюПФУ_хлебарка

233

Защо не кажеш?

преди 10 години

Плевньо не посмя да каже имената на тези външни сили. А те са: Виктория Нюлънд, Джон Кери, Джо Байдън, шефа на ЦРУ, няколко фигури от ЕС. Защо плевньо се страхуваше да каже имената им? Защото е плевня и е само по далаверките...

232

но комент

преди 10 години

Какви избори бе?Вчера в Одеса бяха брутално убивани хора заради етноса им, но ти си мълчиш ,нали