13

Анонимен

преди 10 години

Бойко Борисов е бил за Великден в Дубай. Между 50 000 и 100 хиляди лева струва екскурзията при шейховете. Доц. Христо Бозов изчисли, че с тези пари хората от социалната кухня могат да бъдат хранени в продължение на 2 години в град като Варна. Това е цинизъм.Това е крадливата шайка ГРОБ.Тиквата на Велик ден в арабска държава-отива му или може би е ходил да арестува някой наркобос,знае ли човек.

12

Анонимен

преди 10 години

всички партии са мафия

11

Наблюдател

преди 10 години

Ами да покажат списъка с новите яхтсмени! Иначе това са празни приказки с предизборна насоченост. Но по принцип комунист отвори ли уста потичат лъжи.

10

Монархист

преди 10 години

Нема бе, само дето Аню искаше да праиме партия с неква друга държава за некви F-16'ки нам си коя употреба и требеше като развалена плоча колко добри самолети са. А за Юрофайтъра, дето е пъти по-добър и по-атрактивен - дренки.

9

Анонимен

преди 10 години

Yacht-I I Helicopters No but Audi Q-7 za zemedelski zeli YES!!

8

Отвратен бесепар

преди 10 години

Както обикновено комуноидите лъжат , ли лъжат. Засега със сигурност знаем , че Масларова използваше редовно Бентлита за разходки. Тая от коя партия беше , и не беше ли оная министърка разследвана за 16 млн лева присвоени. От Цацата няма да има резултат. Ще разследват още повече Цветанов, защо е подслушвал крадците.

7

emigrant

преди 10 години

nepoznavam tazi zena ot fotografiata no garantiram 100 procenta chee shlyxa i kradla po fizionomiata i lichi chee ***

6

Анонимен

преди 10 години

Никога ГЕРБ на власт

5

?

преди 10 години

3милиона за 390 МПС. Е то цената е под 8000лв на МПС. Ало да не се Голфчета

4

АНТИМУТРА

преди 10 години

ВЕРВАМЕ ВИ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ!!!!А ИНАЧЕ ПАРИ ЗА НИЩО НЯМАШЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

Анонимен

преди 10 години

Айде, айде , всички знаем какво направиха много от стопаните със субсидиите...купиха си нови коли и апартаменти!

2

Анонимен

преди 10 години

Аде стига бе, аман от крадливи и нагли Десислави!

1

Биволъ

преди 10 години

Вчера Украинския евреин Станишев в тесен пиянски кръг в Кърджали е казал:- Дано повече балъци се вържат на моите приказки за благоденствието в бъдеще време и да гласуват за БСП, че тука почва да става напечено. Аз да си отида в Брюксел пък тука да се оправят както могат. Моника си ме чака и ми е купила хубава къща. Естествено не е много скъпа, само 2 500 000 евро, като и Хохегер помогна.