26

Анонимен

преди 10 години

Боли ме на 3 места през 10 см,за Британия,тоя пишман-националист и кампанията му.Мен ме интересува субсидията за земеделието ,инвестиционната политика ,а те ми говорят за имигранстките страсти.Е за това тая държава потъва ,не си гледа дертовете с толкова много инвалиди,социални и липсваща идея за развитие на индустрия,икономика ,а се занимаваме с гастърбаитърщини.

25

езичник

преди 10 години

до 23британците са наши ВРАГОВЕ отпреди турското робство. от кръстоносните походи още. белгия холандия и франция също. това че ние сме забравили историята си незначи че и те са забравили. стара вражда ръжда нехваща както се казва. Цар Калоян така ги е помлял всичките че западните монархии още им държи влага. и яд. потомците на кръстоносците са злопаметни.

24

Петър

преди 10 години

Най-голямата заплаха за човечеството е оглупяването му, а този просто бере плодовете на това.

23

?!?

преди 10 години

Toя наистина ли си вярва, че таланти от Нова Зеландия са се наредили на опашка за Англия?*** много му е високо самочувствието. Какво следва, че ние и румънците пречим на тълпите швейцарци и скандинавци да намерят препитание в неговата велика страна, бягайки от немотията?

22

Анонимен

преди 10 години

До езичник, във Великобритания рядко се срещат бели хора и въпреки това българите са му виновни на този *** и иска да ги замени с индийци! Каква защита на народа е това?

21

=)

преди 10 години

Могат спокойно да си излязат от ЕС и като напусне и Шотландия и се отцели Ирландия ...да направят един англо-индуски съюз и да не чуваме повече за тях.

20

Анонимен

преди 10 години

Англичаните в Англия, германците в Германия, турците в Турция, българите в България, ***... в ада. Това е, всеки трябва да си знае мястото.

19

Анонимен

преди 10 години

Всички ходят да работят там заради пари,не защото е много хубаво!Някой е умрял за влагата и дъждовете на скапания им остров!Те самите се чудят как да се преместят да живеят на друго място...и добре,че са имигрантите да им оправят икономиката...

18

@17

преди 10 години

Боли ме кой защитава Нагъл Фураж , напада българите , а аз съм българин и мисля , че далеч не сме им най-големия проблем , ти какъв си !?

17

Анонимен

преди 10 години

ПОПУЛИЗЪМ за простия електорат! Има ги във всяка държава и всеки народ трябва да си опича акъла. Британския Сидеров в действие! Иначе си е сложил съпругата на определена позиция, защото друг не можел да върши тази работа. Фараж е поредния гладен за власт лешояд, който използва пошли методи на агитация.

16

езичник

преди 10 години

не ги съдете хората заради истериите им. в големите градове там рядко се срещат бели хора. нещо като *** тук са. че и по-лошо. фарадж просто си защитава народа. нещо което нашите политици небиха сторили.

15

Анонимен

преди 10 години

Таланти от Индия WTF!!! Индийците са дъното на ИТ индустрията в цял свят. Всеки нормален човек знае какво е да работиш с *** индуси. Тия са пълни некъдърници и са супер неграмотни. Фирмите ги наемат щото работят за 5 долара на ден, обаче причиняват такива поражения в проектите, които не могат да се оправят с години.

14

Боби

преди 10 години

Подобни политици забъркват най-големите разпри в света, често стигащи до жестоки войни.Целта им е единствено и само лично облагодетелстване.Но за съжаление масата е податлива към такива провокации, а историята е пълна със същите грешки.

13

Румбо

преди 10 години

Ясно защо М. Льо Пен не го иска за партньор тоя-тя е класи над него!Виж с В.Сидеров ще си паснат идеално.А проблеми в ЕС има и то огромни!Евросъюзът се е превърнал в тромава бюрократична машина,гълтаща огромни средства,без ясни перспективи за развитие,без реалистична емигрантска политика и на всичко отгоре слуга на САЩ.Нищо чудно и да загине накрая.

12

11

преди 10 години

Сори, бързо писах. Защо се е оженил за германка, а не за индийка?

11

Анонимен

преди 10 години

Този, като е такъв голям националист защо не се е оженил за германка, а не за някаква интелигентна натурализирана индияйка с британски паспорт? Заради такива като него хубавите индийки не получават шанс да се оженят за чистокръвни британци :))

10

:)

преди 10 години

Тоя фураж е като нашия Болен не вижда по-далече от носа си , България е дала на британците светли умове като например Елисавета Карамфилова и ще дава още , защото не ни вали по цял ден дъжда по русолявите празни кратуни , то и ние губиме нормални туристи, като приемаме пияните им *** дето се метат от балконите в басейна ...ама подписали сме договорите , кво да правиш , ако не им изнася да излизат от ЕС и да спрат да оревават съюза , надявам се и Шотландия да се отцепи от тях.

9

Анонимен

преди 10 години

Бълагрия и Румъния би трябвало да се обединят и с платени публикаци в британските и европейските медии да оборят глупостите на този ***! Великобритания печели ужасно много като получава безплатно обучени кадри за сметка на най-бедните страни в ЕС! Реално българските данакоплатци финансират една част от ръста на британскта икономика!

8

Анонимен

преди 10 години

В момента обръщаме гръб на таланта от Индия и Нова Зеландия заради отворената врата към Румъния и България и това изобщо не е разумно, заяви Фараж."Обръщате гръб на *** и аборигените заради българите и румънците и това не било разумно? хахахха Дано всичките *** и *** от Индия да залеят Острова тогава.

7

Анонимен

преди 10 години

KYV TALANT E EDIN *** OT INDIQ I EDIN MAOR OT NOVA ZELANDIQ PRED BYLGARITE I RUMYNCITE VE FARAJ E GA TA V TYPUNGERA ANGLIQ I BEZ TOVA E CIGANARNIK NE ISKA6 BELI I UMNI XORA OT ES A *** DA VI PIKAQ NA CQLOTO KRALLSTVO NENORMALNO.GRABITE SVETA 1000 GODINI.