66

rustam

преди 9 години

Я тоя многознайко да го срещнат със Сидеров той ще му обясни подробно и изчерпателно всичко

Милиони българи и румънци щели да превземат острова, пък безработицата намалява. Европейците заемали работните места на британците, пък секретарката на Фарадж - германка. Ето така се получава, когато манипулатор се опитва с лъжи и пропаганда да събира подкрепа. Когато приказките и действителността коренно си противоречат, обяснение няма да намерим. Фарадж нито ще обясни защо българите не превзеха острова, нито ще каже защо наел германката за секретарка.Защото само неговите лъжи тр. да се говорят

64

???

преди 9 години

Фарадж звучи толкова британско.***.... ама драпа да влезе в европарламента.Абсолютно като миндилите от "Юруш"

63

Анонимен

преди 10 години

До гурбетчияИндиеца е *** ,който говори и английски,но си е ***-никаква разлика в морала от ,Беднякът милионер' 1 към 1, работил съм с такива.

62

Гост

преди 10 години

Загърбвали гръб на индийците..., страната им е пълна с тях, а те горките дори не могат да се интегрират както трябва. Има цели квартали на Лондон, в които живеят главно индийци, а самите те слушат и гледат само индийска телевизия, ядат индийска кухня, общуват само помежду си. Как точно това поведение е полезно на която и да било страна?! И кой нормален новозеландец ще си остави невероятно красивата спокойна страна и ще дойде в Англия, тоя не е наред.

61

Анонимен

преди 10 години

Това е лидера не техният юруш.-----може още да се каже- английската бяла златка:)

60

ot daleche

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯPo amerikanskata TV izlachiha spetzialen klip prednaznachen za India,a imenno-Kak da se hodi po goliama nujda v toaletna,a ne na ulitzata"V klipa se kazvashe,che vseki den 620 miliona indiitzi se izhojdat na ulitzite.Pojelavam mu na tozi Faraj poveche indiitzi v England,a ot takiva prodajnitzi kato tebe me e sram.

59

гурбетчия

преди 10 години

ти долна ***, която не знам как си позволява да използва български език, говорил ли си през живота си с индиец?знаеш ли какви мърляви миризливи психари са? Наясно ли си че цял свят признава българските програмисти като едни от най-добрите?7 милионна държава е дала на света повече отколкото цяла индия .. изобретения, открития, световни шампиони и тн..А ти не си гурбетчия, ти си дърво без корен. Гурбетчия е човек, който си къса дупето за да изхранва БЪЛГАРСКОТО си семейство, което обича

58

Андрешко

преди 10 години

До Анонимен 49Това имат, това изпращат ....

57

Анонимен

преди 10 години

до 61, а Сомалия е генератор на моряци с наклонност да се качват на чужди кораби, както и Сиера Леоне произвежда най-добрите партизани, а да знаеш че в Зимбабве са най-големите експерти в производството на оръжия.

56

Анонимен

преди 10 години

Нищо не им пречи да плащат добре на индийците и в Индия, а не да ги викат на острова.

55

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

НАИСТИНА Е ТАКА ! НЕ Е ТАЙНА , ЧЕ ИНДИЯ Е ГЕНЕРАТОР НА ЕДНИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ КОМПЮТЪРНИ СПЕЦИАЛИСТИ В СВЕТОВЕН МАЩАБ ! НО ПОРАДИ НЯКАКВИ СИ ЗАКОНИ СЕГА АНГЛИЧАНИТЕ ТРЯБВА ДА ДАДАТ РАБОТА НА КОМПЮТЪРНИ СПЕЦИАЛИСТИ ВТОРА РЪКА ОТ РУМЪНИЯ И БЪЛГАРИЯ !!!

54

Анонимен

преди 10 години

Не Фарадж е виновен, а нашите евродепутати, еврокомисара Кристалина и депутати, които не правят нищо да няма безработица и да се изравнят заплатите в България.

53

аха

преди 10 години

Индийците в Лондон...чиста проба "***",най-мразя като почне да се подмиват в тоалетните.По-мързеливи същества от тези и съседите им пакистанци...няма.Все пак от милиард и нещо ако не излезнат няколко инженера...ше са егаси непродутивната нация.

52

Анонимен

преди 10 години

Фараж няма предвид БЪЛГАРИТЕ и РУМЪНЦИТЕ а *** дето отидоха там от ПАЗАРДЖИК,СОФИЯ,ПЛОВДИВ естествено че по добре е ИНДИЙЦИ дори *** са по културни...БЯХ в ЛОНДОН много *** много нещо...

51

Анонимен

преди 10 години

Мда, трябва повече пакита и миризливи индита с таланти в UK.

50

филолог

преди 10 години

"Фараш" освен, че означава лопата за ***,(както някои писаха по-долу), се употребява преносно и като "жена с леко поведение." Напр."Мани го тоя фараш" - означава "Остави я тая к.рва".

49

Гогарога

преди 10 години

Няма проблем, ша му изпратим мнооого индийци.

48

българин

преди 10 години

"Фараж" е турска дума,разпространена в някои западни диалекти в България и означава лопата за ***(идва от турски).Иначе не зная доколко е чист произходът му, но в Wikipedia пише, че баща му е бил алкохолик и е изоставил семейството си,когато "фарашът" е бил 5-годишен.

47

Анонимен

преди 10 години

И ние искаме хубави и интелигентни хора от Острова да идват да живеят и да почиват тук, ама само пияни говедари и педофили ни изпращате!