9

Анонимен

преди 10 години

До РумиПо времето на БКП българския народ живееше мирно и спокойно, като стадо овце, а не бягаше в чужбина, защото границите бяха затворени, даже до крайграничните места се ходеше с открит лист.

8

Анонимен

преди 10 години

Пази Боже. То цял човек може да се промъкне в самолета и да се скрие а какво остава за пакет с нещо което гърми. А в същото време разни комплексари те обръщат с хастара навън преди бординга и със сериозен вид ти обясняват че по никакъв начин не можеш да си задържиш нокторезачката или шишето с вода

7

Анонимен

преди 10 години

на 11 000 м температурата е -50 градуса.

6

Руми

преди 10 години

Абе престанете с това БКП по време на СОЦИАЛИЗМАбългарския нрод живееше мирно и спокойно глад и мизерия нямаше БОЖЕ ГОСПОДИ СЛЕПИ ЛИ СТЕ ,ЧЕ ТАЯ *** ДЕМОКРАЦИЯ НИ ДОВЕДЕ ДО САМИЯ АД ПРОГОНИ ДЕЦАТА НИ ДА ЧИСТЯТ ИСЛУГУВАТ НА ГЪРЦИ ИСПАНЦИ АНГЛИЧАНИ И ОЩЕ КЪДЕ ЛИ НЕ САМО ЩЕ СИ МЕЧТАЕМ ЗА МИНАЛИТЕ ГОДИНИ ПРЕДИ89ГОД

5

Черен Петър

преди 10 години

Човек може да издържи на всякакви условия. Ако се е записал за член на БКП, гласува за БСП и чака светлите си бъднини.

4

Еколог

преди 10 години

Може ли човек да издържи на -62 градуса на 12 км?ЧОВЕК НЕ МОЖЕ, ама тия черните маймуни не са хора, а свръхиздържливи животни.

3

Иванов

преди 10 години

Не е догледал човекът. Защо трябва веднага да сме груби. Все едно да посоча, че сте неграмотен, защото сте написал неграмотно тия обидни изречения. Но аз знам, че в интернет правописът не е най-важното. И вие сигурно иначе сте образована и деликатна личност. Затова няма да ви обидя, като посоча, че сте малограмотен, нискочел, плиткоумен и *** грубиян.

2

Анонимен

преди 10 години

хората са ти написали -62 градуса бе ***.на 11 000 м колко мислиш е температурата.

1

Анонимен

преди 10 години

Напишете го 62 градуса по нулата по Целзий ли е,или над нулата.