10

Анонимен

преди 10 години

И лъжата ще мине, както минават всички лъжи до сега

9

Анонимен

преди 10 години

Явно някой се надява, че само в България може да мине подобна лъжа !

8

Анонимен

преди 10 години

Като искат да правят пари в България първо трябва да си плащат данъците.

7

до Румбо

преди 10 години

истината точно си написал : 10+ ... що някой от верно голямите инвеститори, дето понакупиха заводи и концесии и работят в БГ не ги купиха с офшорки, а си регистрираха дъщерни фирми с капитал от официалните дружества. тоя е голям ***.

6

Румбо

преди 10 години

По-голяма лъжа не бях чувал!В целия свят офшорките се ползват за едно и също.От 5-6 години се надигат гласове на водещи икономисти,че трябва с международно споразумение да се забранят офшорните фирми,но съпротивата е огромна!Няма никаква икономическа логика да продължат да съществуват!

5

Анонимен

преди 10 години

Колкото повече се строи толкова повече работни места ,колкото повече хотели ,толкова повече приходи.По-екологичен бранш от хотелиерския едва ли има.Като почнат да реват разни пишман еколози ,че се нарушавало еди си какво и ме втриса.Така ,че офшорката ,да пали булдозерите да бута гората и да строи колкото с може по-големи сгради ,че от пусти евротолерации от глад ще умрем.

4

Анонимен

преди 10 години

Бре стига със строежа на е..лници с европейски пари,които СЕ ПИШАТ НА ВСИЧКИ НА ***!!!Кой ще вдига предприятия,фабрики,заводи?????КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА РАБОТИМ,ЕЙ???По нищо не се различаваме от *** на социални помощи с ТЕЗИ ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ!!!!САМО ПЛЮСКАНЕ И ГЮБЕК,3 ДЕНА ИХХУУУ-ИХАААА И ПОСЛЕ ТИХО ТИХО ДО СЛЕДВАЩИЯ ТРАНШ!!!!!!Е...ти нацията кърлежи в която ни превърнаха!!!

3

от 1

преди 10 години

До 3И ти си прав :)

2

до 1

преди 10 години

ми не точно, това е така защото в БГ е практика, крадени народни пари изнесени в офшорни зони да се връщат в БГ като управлявани от "инвеститори"

1

Анонимен

преди 10 години

Ами това е понеже голяма част от българите нямат никаква идея какво е офшорка и как стоят законите спрямо тях в България и Европа...