67

Анонимен

преди 10 години

преди 11 часаРАДВАМ СЕ ЧЕ ХОРАТА ПРОЗРЯХА ЧЕ САЩ СА СВЕТОВЕН ДИКТАТОР НОМЕР 1 В СВЕТА-----само вашите робски мозъци го "проумяват" товамръсни мекерета

66

Анонимен

преди 10 години

"Русия призова Киев да прекрати "войната срещу собствения си народ" "това ако не е наглост не знам какво е...

65

Анонимен

преди 10 години

До ДаОстави го тоя. Това тука са български сепаратисти. Иска ми се, но сърце не ми дава да си поискам такова и тука, за да види българския народ какво е това и как заради 1000 ***, половин държава е извън строя със заплаха на някой гигант да я изоре!

64

Ноком

преди 10 години

от Бай Паткан : " Сепаратистите от Славянск не се подчиниха на ултиматума на терористите от Киев "Точно, вярно и прецизно!

63

Да

преди 10 години

До правилен изказyoutube/watch?v=xVDx-TqeWj4Без коментар

62

правилен изказ

преди 10 години

"След вчерашната терористична операция на узурпаторите на властта в Украйна срещу сепаратистко настроено население обстановката в Славянск тази сутрин е спокойна..."

61

Иван

преди 10 години

Тия пикли-т.н журналистки от бнр,водещи на блоковете няма ли някой да ги вкара в релси от ръководството на радиото-проповядват и защитават фашизъм,подкрепяйки неонацистите и антисемитите,който узурпираха властта в Киев,чрез преврат и това е абсолютно неадекватна позиция,като се има предвид,че 80% от хората у нас подкрепят Русия във всичко-останалите 20% са наследници на недоубитите от народния съд фашаги,които сега надигат глава в цял свят,но-Русия и този път ще си каже тежката дума и тежко им н

60

Анонимен

преди 10 години

До 68 руската рубла е поевтиняла 10% а гривната 60% от началото на годината чудя се тези санкции дали са насочени към правилната държава

59

Анонимен

преди 10 години

Пауър заяви, че досегашните санкции са имали ефект руската рубла е поевтиняла до многогодишно дъно, а местният фондов пазар е отчел спад от 20%.

58

Бай Паткан

преди 10 години

"Сепаратистите в Славянск не се подчиняват на ултиматума "....... не е ли по логично заглавието на статията да е : " Сепаратистите от Славянск не се подчиниха на ултиматума на терористите от Киев " ???

57

Анонимен

преди 10 години

до 62Измит мозък си ти.Такива като теб, с робска психика все квичите в нечии, чужд лагер и все някой трябва да ви пази.Преди '89 се зовяхте комунисти и квичахте срещу империализма и САЩ, след '89 се зовете анти-*** и врещите срещу комунизма и Русия.За вас всеки,който мисли извън вашата пропагандна матрица го гони носталгията по БКП..всъщност по - големи талибани и комунисти от истерясалите дИмократи и герберски *** объркали дясното с русофобия и анти-комунизъм няма.

56

Анонимен

преди 10 години

***, след като наричаш хората в източните части сепаратисти, тогава наричай с истинските имена и намърдалите се в Киев, а именно фашисти.

55

Анонимен

преди 10 години

СОЛОМОН ПАСИ НЕ БЪЛГАРИН КАКВО ГО КОМЕНТИРАТЕ

54

Анонимен

преди 10 години

до 61Да, прав сте.Пушечно месо сме.Мръвка.Но е крайно обезпокоително, че Паси обикаля като цветарка телевизиите и лансира идеята за позиционирането на ядрени бойни глави в Бургас и Варна.И проблема е, че ни заливат със западна пропаганда от всички медии.И много амеби без мисловна дейност и се вързват.По британските форуми говореха за west media пропаганда относно Украйна.Хората никак не са глупави и са наясно какво се случва там.Не само в България,но и на Запад,което беше приятна изненада.

53

До 57

преди 10 години

Потресающа глупост се изисква, за да мислиш че Русия ти мисли доброто.Прочети малко история (освен История на БКП).

52

АЗ

преди 10 години

КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ДВА СЛАВЯНСКИ НАРОДА ДА СЕ БИЯТ ПОМЕЖДУ СИ И САМО ДА ЧАКА КРАЯ НА БИТКАТА ЗА ДА ПЛЯЧКОСВА? ТОВА КОЕТО СТАВА Е ГАВРА С ИСТОРИЧЕСКАТА ПАМЕТ НА ТЕЗИ ДВА НАРОДА И С ПРАВОСЛАВИЕТО! ДАНО БРАТЯТА УКРАИНЦИ И РУСНАЦИ СЕ ОПОМНЯТ НАВРЕМЕ ЧЕ ТЕХНИЯТ ВРАГ Е НЕ МЕЖДУ ТЯХ А ОТВЪД ОКЕАНА И САМО ЗАЕДНО МОГАТ ДА СПРАТ НЕЗДРАВИТЕ МУ АПЕТИТИ ЗА СВЕТОВНА ХЕГЕМОНИЯПП СИГУРНО УМИШЛЕНО В БЪЛГАРСКИТЕ УЧЕБНИЦИ НЕ СЕ УЧИ НИЩО ЗА ВЕЛИКА КУБРАТОВА БЪЛГАРИЯ И ЗА НЕ ПО-МАЛКО ВЕЛИКАТА ВОЛЖСКА БЪЛГА

51

Анонимен

преди 10 години

Koi za kakvato i solidarnost da govori , znaite che stava vapros za pari ! Tiq buntovnici okopirali zgradite, sa plateni kaskadiori ! Kakto po rano , go bqha napravili Ukrainskite oligarsi ! No nai me pritesnqva zaradi alchnosta na nqkoi chifuti , da ne prerasne v treta svetovna voina !

50

тя

преди 10 години

По- големи гадняри от американците няма в цял свят.Ако ги няма народите ще живеят много по- богато ,защото няма да има военна надпревара и всички милиарди ще са за благоденствието на народите.

49

Анонимен

преди 10 години

До 49На НАТО му трябва ТЕРИТОРИЯТА България, не народа и.Ако Турция посика утре наши теритоии САЩ ще и ги дадат без грам да се замислят. Потресающа глупост се изисква, за да мислиш че НАТО и САЩ ти мислят доброто.НАТО прие България, защото сме удобна локация за позициониране на ракети и кораби срещу Русия.Избийте си от главите обожанието към НАТО и престанете да приемате пропагандата като върховна истина.Мислете с тия глави, не ги ползвайте само за разнасянане на фуражки или чугунени каски.

48

Анонимен

преди 10 години

РАДВАМ СЕ ЧЕ ХОРАТА ПРОЗРЯХА ЧЕ САЩ СА СВЕТОВЕН ДИКТАТОР НОМЕР 1 В СВЕТА