212

FAKT

преди 9 години

Кой е най-големия комунист в България ? Живков. # Кой комунист е най-верния заместник на Живков ? бодигарда на Живков !

211

\\\

преди 10 години

Otkadeto i da pogledne 4ovek , vse e stra6no, palno e s intrigi

210

ognyanz

преди 10 години

На депутатите трябва да се плаща за присъствие на заседание, както е било в първото Велико Народно събрание . Тогава, за да платят на депутата, сутринта са четяли имената на депутатите и всеки е трябвало да стане и да се обърне наляво и надясно за да го видят всички. Ако го е нямало в началото на заседанието не е получавал нищо. Да се въведе това в правилника и тогава да ги видим депутатите от ГЕРБ ще се регистрират ли за заседанията или не.

209

Анонимен

преди 10 години

След като ще е пагубно за държавата няма смисъл да функционира.

208

###

преди 10 години

taka e !

207

Илиана

преди 10 години

Тези комунисти нямат никаква срава. Правят си далаверата и не им пука за хората.

206

Константит Димитров

преди 10 години

Много правилно казано, това е едно ПАГУБНО ПРАВИТЕЛСТВО!

205

123456

преди 10 години

Като стигнем дъното да не кажете, че Борисов не ни го е казал и предупредил!!!!

204

кирил

преди 10 години

За пореден път Борисов говори много истини. Браво на този човек, трябва час по-скоро да се връща. Трябва пак да спечелим доверието на ЕС, трябва да махнем Пеевски и много други неща!

203

Ива

преди 10 години

Борисов е единствения, който може да спаси България

202

Симо

преди 10 години

Давай, Бойко! Точно така, мачкай ги здраво! Това заслужават!

201

saraleks79

преди 10 години

БОРИСОВ Е ПРАВ НЕ ТРЯБВА НИКОЙ ДА ПОДКРЕПВА ТАКОВА П АГУБНО П РАВИТЕЛСТВО КОЕТО ЩЕ ДОВЕДЕ БЪЛГАРИЯ ДО Ф АЛИТ

200

Иво

преди 10 години

С КАКВО ЩЕ СТАНЕ МОДЕРНА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ? С ПЕТИМА ГЕЙОВЕ, КОИТО УПРАВЛЯВАТ ЛИ?! ИЛИ С ЖИВКОВО МИСЛЕНЕ? ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ТОВА ПАГУБНО ПРАВИТЕЛСТВО. СРАМ МЕ Е, ЧЕ ЖИВЕЯ В ТАКАВА ДЪРЖАВА, В КОЯТО МИСЛЯТ СЪС ЗАДНИТЕ СИ ЧАСТИ!

199

Анонимен

преди 10 години

Тиквата която унищожи родината ни. Модерна Европейска България с *** селски бек няма как да се случи. Свърши ли дрогата, свършва и Тиквата, свършва и ГЕРБ.

198

Росен

преди 10 години

Разбира се, че Герб не трябва да допуснат да правят кворум на това правителство. Ако направят кворум, ще могат да си пробутат тези от БСП и ДПС глупавите предложения. Атака позволиха съставянето на наистина пагубното правителство и ГЕРБ не са длъжни да им правят кворума. Трябва незабавна ОСТАВКА на правителството!!

197

simo

преди 10 години

Какъв кворум искат тези *** ? Да могат пак да си приемат закон , с който да прикрият милионите си престъпления?Бойкот до край!

196

Катя

преди 10 години

Плачете червени ***, плюйте по Бойко, слагайте минуси, правете каквото си щете. Все едно - в края на краищата народът ще ви отсвири. Не случайно на този свят няма успяла комунистическа нито социалисическа страна. Няма и как да има - една идеология, която се крепи на бедността на народа, не може да просъществува ако същият този народ успее да се измъкне от блатото на мизерията. А ние българите ще го направим, колкото и да не ви се иска!

195

банкеръ

преди 10 години

Гн Борисов Вие имахте цялата власт и нищо не направихте за обикновените хора.Дянков се гавреше с хората,Вие режехте ленти,летяхте с футболисти*ви и каквато *** се сетиш.Сега с право ще Ви бъзикат за наркотрафик,пране на пари.Вашата партия е пълна с местни дерибеи дето обикновените хора ненавиждат.Не липсват и откровенни бандити на какво разчитате не зная.Може да спечелите изборите ако Вие броите бюлетините,но едва ли ще Ви позволят отново.Гербер=крадец,та затова ще садим конпири,ще Ви се..

194

peshko

преди 10 години

Само едно ще ни помогне : молим Орбан да ни вземе под крилото си и той ще натири всички народни кръвопийци

193

ataka

преди 10 години

svinqta-borisov s ketap razpavane na pogarnikarski marrkuch v gorska mestnost