14

анонимен

преди 10 години

Преди и аз като вас, исках и бях навит да си търся работа за нормлани пари. Много лъжи, много подиграфки ужасно многон се разочеровах от тези млад менеджари. Те наистина само отчитат работа и пият кафе и тракат с онези токчета ис офисите и абе правят си каквото си искат, живеят си живота без да им дреме за когото и да било. Усмихнахсе на поредният *** мениджър и излязох. Нали се сещате, че на човек му писва един ден. Сега взмам по 12 000 лв на месец ( легално). Карам мерцедес AMG...и съм супер!

13

анонимен

преди 10 години

Писал ли си автобиография при започване на работа? Аз съм писал и там се описва цялото житие и битие на грешника Софроний.Така,че личния живот не ти е неприкосновен.

12

vesko02

преди 10 години

Модерен е жокера "Помощ от партията",особено когато преди назначението трябва да катурнеш някой друг.

11

анонимен

преди 10 години

Най-лесно се разпознава човека дали е за дадена работа,когато по-време на интервюто започнете да разговаряте на един и същ език и спокойно да обсъждате работата за която кандидата претендира,че разбира и в един спокоен разговор се вижда до къде е стигнал в професионалното си развитие.Нищо сложно! То като се почнат едни *** въпроси и отговори и чак си задаваш глупавия въпрос- Аз,за работа ли дойдох или да правя циркове.

10

Анонимен

преди 10 години

Аз мисля, че правят интервютата, за да създават впечаталение че работят, и най-вече за да опитват докъде може да свалят заплатите, например ако си с по-висока заплата ще те изгонят, ще сложат някой за 300лв., който ще бяга след 2 дни и т.н. Те всички са едни перачи и си отчитат дейност. Техните си хора те не ги гонят и назначават, те са си там вовеки.

9

Анонимен

преди 10 години

Според Националната агенция за професионално образование и обучение (НАПОО), през последните две години най-предпочитаната професия, за която масово се обучават българите, е охранител. Който иска да работи квалифицирана работа, да заминава за Северна Корея или Куба.

8

Анонимен

преди 10 години

На 12 август 2009 вестник New York Times публикува статия, относно планиране на концентрационни лагери в Мароко, в Румъния и още една съседна на Румъния държава от бившия източен блок. Планън се координира от базата на ЦРУ във Франкфурт на Майн. За построяването и оборудването на тайните затвори, тогавашният ръководител на ЦРУ във Франкфурт - Kyle D. Foggo, ползва услугите на свой приятел Brent R. Wilkes, на когото се отблагодарява с ръководно място, в една от своите фирми.

7

a

преди 10 години

Преди 10 години заплатата в бг беше 100 евро месечно/поне моята/ и в държавите от ЕС не наемаха българи онлайн по всякакви професии.

6

Анонимен

преди 10 години

Първо и единствено правило - не търсете работа в България. Обявите за работа са фиктивни, дори да ви извикат на интервю, няма да ви наемат защото за "позицията" вече е предназначен "наш човек" и обявата е пусната само, за да се мине по каналния ред. За да ви откажат сами от работата на интервюто ви изброяват хиляди изисквания, накрая ви казват че ще работите за 350-400 лв. заплата и ще сте с един почивен ден. После даже няма и да ви се обадят, за да ви кажат, че са наели "техния човек".

5

Анонимен

преди 10 години

За пръв път от началото на демокрацията ми се налага да търся работа и наистина много съм негативно настроена в очакванията си да си намеря работа по интернет, но честно да си кажа разчитам на помощ от приятели пък да видим, да не се наложи и аз да отпраша за чужбина. Що се отнася до съветите които битуват в нета всеки си пише каквото му хрумне има много противоречиви такива.

4

Анонимен

преди 10 години

За пръв път от началото на демокрацията ми се налага да търся работа и наистина много съм негативно настроена в очакванията си да си намеря работа по интернет, но честно да си кажа разчитам на помощ от приятели пък да видим, да не се наложи и аз да отпраша за чужбина

3

Анонимен

преди 10 години

Ми на мен непрекъснато ми се обаждат за интервю, за да се базикат на него и да пуснат обявата на другия ден. Все нещо ще измислят или пък заплатата от 600 става 400 и т.н и т.н. То като ти се обаждат та кво......психопати само се подиграват с хората.

2

а

преди 10 години

Мислех че 200 евро месечно са границата на моите възможности, докато не получих оферта за работа в чужбина. Сега със същите умения като в бг получавам няколко пъти повече. За тези които търсят работа в бг - опитайте в чужбина ще видите разликата.

1

a

преди 10 години

Всеки път, когато търсих работа в бг срещах следното: 1. Никой не отговаря на подадените документи. 2. Изискват се много квалификации и стаж за нищожно заплащане. 3. Никакви конкретни задачи при покана на интервю. От 10 години стаж в бг в различни фирми изводите са следните: 1. Толерира се некадърност при управлението. 2. Близки и познати мързеливци получават високо заплащане и бонуси. 3. Негативно отношение към работещите усърдно. Получена заплата 200 евро месечно.