296

Анонимен

преди 10 години

искам да стана гражданин на Крим. Другарю Путин обещавам да науча русик език.

295

Razlika

преди 10 години

Kogato Germania se obedini prez 1990 godina, na iztocha Germania ne bqha uvelicheni nito zaplatite nito pensiite!!! Neka germanzite se uchat sega na chovestina.

294

msc

преди 10 години

Това Е човека!

293

Анонимен

преди 10 години

*** това звучи ГРОЗНО!ГНУСНО!Но те обичат да го правят ,въпреки това *** ИГАДНИ!

292

Анонимен

преди 10 години

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ПУТИН!ВРЕМЕМЕ Е БЪЛГАРИЯ ДА РЕШИ!

291

Аз съм прост но ...

преди 10 години

С това си действие Путин мисля върна Новорусия в Русия (може би последвана от Малорусия), мисля че Украина с подписването на договор с ЕС ще бъде принудена да намали пенсиите и заплатите на държани служители (полицаи, лекари, учители и пожарникаре), може би и други, и увеличаване на цените на гориво, от което ще последва бум на цените (газта е парното, дизела са тракторите, бензина е колата) и така ще върне руските земи а за запада (Полша) ще си остане Уканина!

290

банкеръ

преди 10 години

Меня не ебиот,нада сделатъ.Направо това трябва да се показва на наще демократи всеки ден.Там няма оправдания денги ест.Как няма един,като Путин тука да се оръби на МВФ и прочее ***.То и топки си трябват да дадеш такава заповед,явно си ги има човека.Това е украшението на победата над НАТО без нито един изтрел.

289

тя

преди 10 години

Как мога да стана гражданин на Крим?

288

До 355

преди 10 години

А на тебе какво ти потече бе ***...

287

тя

преди 10 години

Затова го мразят американците, защото Путин не е нито Гурбачов , нито Елцин...

286

Анонимен

преди 10 години

До 355А какви статии да се публикуват - само за "прекрасния" ниживот в евроГEЙския рай ли , където ни гласят възраст запенсиониране някъде към 70 ?? Между другото в Русия мъжете се пенсионират на 60 ,женитена 55 , така както беше едно време и при нас при лошия бай Тошо.

285

Анонимен

преди 10 години

Не публикувайте такива статии, че на русофилите лигите им потекоха... д*а простия народ

284

Никой

преди 10 години

Русия пак ще ни освободи от "демокрацията" на нашите американски и европейски братя.

283

Иван

преди 10 години

Н.В Император Путин Първи

282

Дидо

преди 10 години

До 343 Дурак. Браво момче, много добре им го каза. Право в очите. Жалко ,че невежите никога няма да се усетят. Тяхната представа за запад е до Каспичан. На времето мой братовчед,служител в МВР казваше: Никога не съм мислил,че да роботиш в Държавна сигурност е толкова лесна работа. Много доносници братчет, много нещо ти казвам,само информация да искаш. То май и до днеска промяна няма.

281

абсурдистанец

преди 10 години

Управляващите ни ционистки слуги умишлено ни държат на ниски заплати и пенсии,за да стопят българите на 5 милиона.Такава е заповедта за западните господари и продажниците които ни управляват стриктно я изпълняват

280

Анонимен

преди 10 години

А сега да го видим Гоблин какво ще прави. Дали не очакваха с присъединяването към Русия да потекат реки от злато то какво стана, ще треа да се работи да се изкарват пари :-))))Путин не дава, само взима, разберете го един път завинаги!

279

Шаран -БГ

преди 10 години

Намалете и пенсии,и заплати 2 /два/ пъти, и да ставаме съответния щат на С А Щ !!

278

БРАВО НА РУСИЯ!

преди 10 години

Браво на Русия - най-великата държава!Браво на Путин!И увеличението не е само за пенсиите, а и за заплатите, заплатите също скачат двойно - оправете си статията.Ето това са руснаците - знаят какво правят.Браво!

277

Гага

преди 10 години

До Анонимен 330Оди го кажи на западноевропейците, че чуждите пари рано или късно свършват.