284

Спиридон

преди 10 години

До Анонимен 323Еваларката за това изказване, брат!

283

Спиридон

преди 10 години

Западните европейски държави от половин столетие целуват *** на Щатите. Кой би искал онези "миротворци" да си сложат ракетите в задния му двор?

282

Спиридон

преди 10 години

Само *** би си продал *** за някаква скапана свободна виза за Европа. За съжаление украинците лека-полека се плъзват по еднопосочната пързалка, покоято и ние се изпързаляхме ... резултатът е ясен - "приватизация", т.е. тотално унищожение на икономиката, разпродаване на територията на разни свинеподобни физиономии с парички и унищожение, и асимилация на най-голямата след Швеция държава в Европа. Естествено, че руснаците ще стоварят десант в Крим, и аз бих го направил.

281

pesimista

преди 10 години

До anoimalyk dane si i beden da ne siiii na tozi swqt paziiii ni boooveee ot izku6eniqtaa na sata na ta

280

111

преди 10 години

Лошо, много лошо се развиват нещата. Току що по новините обявиха че Русия отзовава посланника си в САЩ. Не знам наясно ли сте какво означава това.

279

Альоша

преди 10 години

МАЧКАЙТЕ БРАТУШКИ!!!! НЕКА ЕВРОНАЦИСТИТЕ РАЗБЕРЪТ КАК МИРИШЕ КАЛТА!!!

278

111

преди 10 години

До anoiЗа съжаление си прав, всичко ще е за сметка на народа, на обикновенният човек. Това лято имах възможноста да мина през Украйна и Киев конкретно при разговор за бъдещото присъединяване към ЕС мога да кажа че никак не бяха въодушевени.

277

anoi

преди 10 години

До 111Е***а и майката на тази държава...Просто, горките хора...

276

111

преди 10 години

Положението излиза от контрол!...Губарев предложил объявить в Донецкой области "Народную власть" по примеру Севастополя и Крыма и провести референдум по вопросу - оставаться ли Донецкой области в составе Украины или войти в состав РФ, а также переизбрать местные власти и открыть в Донецке консульство РФ для выдачи всем желающим паспортов РФ и попросить у РФ гарантий военной и политической безопасности.

275

Анонимен

преди 10 години

Обама каза че няма план за пускане на ядрени бомби над русия

274

Анонимен

преди 10 години

Нито дума за фрегатата от украинския флот, отказала да приема заповеди от Киев и плаваща под руски флаг...

273

Анонимен

преди 10 години

То, проблемът е, че до 1954, май, Крим никога не е бил украински. Подарен е от Хрусчов на Украйна. Преди това е част от Русия, отвоюван с руска кръв от Османската империя. Всъщност, Украйна е уникална държава, да не кажем единствена в новата история на Европа, която не е проляла капка кръв за териториалното си разширение. Все подаръци - от руските царе, през Ленин-подарява цяла Новорусия (без Крим,обаче), Сталин, Хрусчев

272

Анонимен

преди 10 години

В момента над 100 хиляди души са по улиците и площадите на Донецк на митинг против новата власт в Киев ,те развяват украйнския и руски флагове и скандират Донбас е с Русия,освен в Донецк ,в Харков и в много други големи градове на юго източна Украйна хората са по улиците котио не признават новата власт в Киев.Май сценария за Украйна на запада и еврейските майданчета взе нещо яко да се обърква.

271

Анонимен

преди 10 години

ТЕЗИ КОИТО ВЗЕХА ВЛАСТТА В КИЕВ, ПО КАКЪВ НАЧИН Я ВЗЕХА???????? С ДЕМОКРАТИЧНИ И ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ЛИ?????????? НА ТОВА МУ ВИКАТЕ РЕВОЛЮЦИЯ!!!!! А ТЕЗИ КОИТО ВЗИМАТ ВЛАТТА В КРИМ ПО АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ НАЧИН, КАК МУ ВИКАТЕ??? АГРЕСИЯ???? А АЗ НА ТОВА МУ ВИКАМ ДВОЕН СТАНДАРТ И ЛИЦЕМЕРИЕ!!!!

270

Анонимен

преди 10 години

Русия се е справяла и с много по-големи предизвикателства.И с бандеровците ще се оправи.САЩ да му мислят.Колко още ще се хванат на въдицата за "демокрация"? Не идва ли вече времето,когато народите ще се обединят и ще натикат американците в дивия им запад да се избиват колкото си искат за демокрация помежду си.Ще дойде ден,когато най-суровото наказание ще бъде за колаборация с американски каубои.Без предатели,те са безсилни.

269

червен боклук

преди 10 години

Управиха си управляващите милионери бозка да сучат,ама Украина загуби близо 29000 кв.км.Огромно стратегическо пристанище,ядрени установки.В близко бъдеще ще спечелят от приватизациите и нови газови и нефтени договори и тръбопроводи в КАВИЧКИ.Свободата и демокрацията на един народ се вижда в супермаркета

268

111

преди 10 години

Председатель совета министров автономной республики Крым Сергей Аксенов решил ускорить проведение референдума по статусу автономии.Референдум о статусе автономии пройдет в Крыму 30 марта, а не 25 мая, как планировалось на ранее.

267

Анонимен

преди 10 години

Преди месц някои журнaлисти кaзвaхa, че Путин бил изгубил биткaтa зa Укрaйнa. Смешковци. Путин не си игрaе с призивчетa, деклaрaции и aпели. Мaдър рaшa не си игрaе нa орехи.

266

Анонимен

преди 10 години

По данни от прогресивната преса МВФ е поискал от Украйна 35 млрд долара за укрепване на икономиката в световен мащаб. Крим решил да не участва в това. щото няма пари. Прогресивната преса е в траур.

265

111

преди 10 години

Полша и прибалтийските държави: общност настроена реваншистки към Русия но без реални възможности да влияят на геополитическата партия. Като се тегли чертата на всичко това и се обмисли внимателно излиза че пак се оказахме от към наведената страна. Но няма страшно нали сме в демокрация! Успех на всичко и честита баба Марта