38

Анонимен

преди 10 години

Изтокът се мобилизира и въоръжава, сега бандерките ще получат според заслугите!

37

КВО ,ЧАКАТ ,БЕ...

преди 10 години

..ДА ГО БЕСЯТ!!!!!АКО НЕМА ЖЕЛАЕЩИ ДА МУ РИТНАТ СТОЛЧЕТО ...ВИКАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!!МЪРТВИЯ КОМУНИСТ---Е НАЙ-ДОБРИЯ КОМУНИСТ!

36

Анонимен

преди 10 години

Що чакате бе? Застреляйте го. И Станишев може. И Доган. И Болен. И Борисов. Ще сме ви благодарни.

35

До 37

преди 10 години

А ти чукча, да си разбрал, че от вчера действа конституцията от 2004 г. според която президентската власт е ограничена?

34

neni4a

преди 10 години

Ей ,не я дочакаха,вече са приели резолюция,че той не е президент и са обявили дата за нови избори. Е па как ей тей от нищото в президенска република парламента ще гони президента без негов подпис че и са обявили дата за нови избори 25 май? Бооже,тия техни депутати са пълни ***(изключвам тия дето са били принудени да гласуват). Наистина някой се мъчи да я раздели тая страна .Найстина някои хора искат гражданска война .*** са тия хора,*** са

33

Анонимен

преди 10 години

До СивияПравилно, очаквайте в понеделник, да ги гази "Руска мечка" тия на Мегдана , идат Танковете и този път няма да има компромиси

32

Анонимен

преди 10 години

Украинските националисти са обречени на успех, защото следват само своята национална линия и искат да са еднакво отдалечени и от Русия и от ЕС!Сега очаквам Янукович и Кличко да се прегърнат, след като вчера само си стиснаха ръцете в ущърб на истинските украински патриоти!Русия и Запада (уж както не могат да се понасят) ще бъдат заедно срещу националистическа Украйна, защото истинските патриоти по чужда *** не играят!

31

Слава

преди 10 години

Другарю Янукович, вече крайно време да извадите танковете и да направите тези непокорни граждани на палачинки, нека да разберат кой управлява Украйна, вие и другаря Путин ! Слава, вечна Слава

30

varg

преди 10 години

Аз пък очаквам оставката на Плевнелиев.

29

Сър Пичук

преди 10 години

Всички *** заслужават само смърт и нищо друго. Тяхната лелеяна руска дупка ще продължи да запада с невероятно темпо и ще бъде превзета арабското малцинство. Русия е марка синоним на невероятен ***, много по-зле даже от китайските ***.

28

Сивия

преди 10 години

Споко, нема да има оставка. Обаче ще има бой по чутурите на протестиращте разбойници.

27

Анонимен

преди 10 години

Нито едно решение на украинската рада не е в сила, докато не е подписано от президента Янукович. В затвора в Харков спазват конституцията. Ще си изгние там таз шавлива булка.

26

Мойсей

преди 10 години

И само *** и то некадърни във форума.Този който ви плаща е крайно безмозъчен

25

cukim

преди 10 години

begaj be hasane

24

Да живее Русия !

преди 10 години

До Сър ПичукТи, олимпиадата гледаш ли я или се радваш на нагласените фотоси с двойните тоалетни ?Защото, ако я гледаш ще видиш, че Русия е мнооого по-напред от редица Западни държави като Гърция, Португалия и дори Италия. След още 10-20 години ще бъде напред дори от *** Великобритания и Франция.За България да не говорим ...Е, имаме поне една утеха. Ако набутат Украйна в ЕС ще има поне едни по-големи прошляци и бедняци от нас.

23

Сър Пичук

преди 10 години

Русия е най-безправовата държава в целия свят, синомим на посредственост, бедност и мърсотия.Тя е съвременната империя на злото. Украинският народ трябва да бъде много щастлив, че успява да се измъкне от отровната хватка на Москва.

22

Анонимен

преди 10 години

Добре, че си имаме Волен Сидеров, та тези неща се разминаха при нас!НА ТЕБ ЮВИГИ НИЕ ДЛЪЖНИ СМЕ,ЧЕ С НАС СИ В БИТКАТА ДОКРАЙИ ТВОЙТО ИМЕ НАМИ ЗНАМЕ ЕВОЙВОДО, ЛЪВ ДОСТОЕН ТИ!

21

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

До СЛАВА УКРАН !Много се моля да ви набутат в Еврейския съюз. По-точно да ви го набутат от Еврейския съюз !Ние сме минали по този път вече и знаем. Бяхме прости като вас през 90-те и ни излъгаха, че ще имаме свобода и демокрация. Нито имаме свобода, нито демокрация, но заживяхме още по-бедно.Държавата ни е колониално зависима от Брюксел. Народът ни изчезва и се топи като ланския сняг.Мургавелите и *** стават все повече и повече.Това ви очаква и вас, *** !

20

neni4a

преди 10 години

До . Еми тъпите шматки са южна Украйна,заедно с Крим и източна. За твое сведение източна Украйна са с най-високи заплати . Сам си прави сметката . В момента Янукович е на обиколка точно в тези райони.Ще направи каквото те му кажат.Щом се съгласи на споразумението със опозицията и да си ограничи правомощията и т.н.

19

Анонимен

преди 10 години

До Сър ПичукБрюксел е най-*** град в Европа. Мръсотия и *** навсякъде из центъра.