168

Анонимен

преди 10 години

В немските сайтове 10 годишните автомобили са над 200 000 км, като дойдат в БГ изведнъж стават на 100 000- как ще коментирате, Доросиев?

167

Анонимен

преди 10 години

Новата кола и новата жена са едно и също нещо - на късмет !!!

166

Бахур

преди 10 години

Пълни глупости , е наприказвал Доросиев ! От 10 познати които имам само 3- *** са си купили коли над годишни и по скъпи от 10 000 лв. Всички други са си купили коли под 6000 лева и по над 8 години . А това със десния волан , не верно ,че предизвикват тежки катастрофи , аз 1 път не съм чул някаде за катастрофа със починали хора в които да е участвала кола със десен волан !

165

Ванко

преди 10 години

Той Доросиев може и да е виждал автомобили с десен волан, ама куките от пътна полиция и регистрация явно не виждали, кво толкова станало ,важното е кинтите да вървят пък,че някой се ботурясъл здраве да е ???????????

164

ASI

преди 10 години

tarsi kola kolkoto dase TABURIASA niakadenali gi chetem vseki den tuka

163

обективност или...

преди 10 години

..."Аз лично от 4 години водя битка да се забрани десният волан у нас, защото повечето от най-тежките катастрофи стават именно с такива коли...Г-н Доросиев, колко тежки ПТП с коли с десен волан са станали? Процентно съотношението какво е спрямо 'нормалните' коли,които всеки ден се размазват и взимат жертви?Една четвърт почти от българите вече карат такива коли...Ако се опитате да ги забраните очаквайте много протести! Това си е чисто лобиране на автопродавците и вносителите за забраната...

162

Някой

преди 10 години

Хаххахаах 20 бона. Седят си котерите по обявите и никой не ги купува. Само намаляват цените и пак никой. а иначе и аз съм решил да сменям старта кола, ама положението е такова, че каквото и да купиш все ще е ***. Дали ще е за 5000 или 15000 все е тая. А за десния волан, ами по-опасен е. Колко пъти при тръгване да изпреварвам и някой такъв т*пак ме засича да провери дали има някой. А иначе има и хора (и то мнооого), на които каквато и кола с какъвто и волан все са много зле.

161

пича

преди 10 години

"Един познат продава S500 2004 г. за 16 000 лв. и няма кой да го купи. Колата си я бива - изправна е и е на около 200 000 км, обаче няма и няма."Е как ще има - такива вървят в германия по 3-4 хиляди евро и никой не ги ще, отделно тази кола за поддръжка е супер скъпа, поради тази причина по добрия вариант е по-стария или следващия модел..

160

master-tm

преди 10 години

Айде, я кажи тука мна всички хондите какъв разход дават, а ние баламите с опелите и фордовете да ядем доматите с колците, моля ти се, а и един ремонт на хонда- става честито на печелившия..., а не дай боже птп направо отива за Скрап...

159

Иванов

преди 10 години

Асоциацията на вносителите на автомобили в България отново си плати за статийка срещу 'Десните волани', които свалиха цените на всички автомобили в България и сега не могат да правят предишните печалби от 2-3000 лв на кола. А относно катастрофите с автомобили с десен волан няма никаква статистика и това са пълни спекулации.

158

yeremis

преди 10 години

hei Dorosiev,vsichki te znaem kakuv si,prodajnik...!!!desen volan,zabrana ...ala-bala!!! ti kude vidya tochno za da vidya I az che kolite s desen volan sa glavna prichina za katastrofite v BG?p.s prostate ne pisaneto mi na kirilica!!!

157

Анонимен

преди 10 години

Добре де, аз като съм карал само Опел и Форд и съм нямал никакви сериозни проблеми балама ли съм, че не съм карал Хонда? Няма лоша кола, има неподдържана, издухана от каране бангия на над 500000км, която е нов внос и в автокъщата е лъсната и изглежда по-добре отколкото като е била нова.

156

...

преди 10 години

Хора ако искате да имате по-малко проблеми с колата си ориентирайте се към - ХОНДА ! Веднъж Хонда - цял живот Хонда.

155

Анонимен

преди 10 години

novi i bez pari.

154

Анонимен

преди 10 години

Не знам кой кара коли до 20 бона, ама аз като слезна пред блока по-скъпа кола от 2500 не виждам

153

име

преди 10 години

от Италия не! първата бе от германия ,а сегашната от швейцария.

152

стефан

преди 10 години

само да е чисто нова ,и да гори 4 литра на 100 , а и данъка да е 15 лв . И да струва 1500 лв естествено..

151

Анонимен

преди 10 години

Ще ти дам 20 бона на куково лято.За да дам 20 бона за бричка значи трябва да имам 100.А такива пари не съм виждал и няма да видя в бг, а повечето хора са като мен.А това да имаш 20 бона и да ги дадеш за кола за едната гъзария значи ти лопа дъската.Има сносни дараци за 5-6 к и толкоз.

150

Петър Иванов

преди 10 години

Какви ти 20 000 лв. Тия у ред ли са? С над 20- годишен стаж съм , заплатата ми за рамките на страната не е малка , но от "историческата 2007" г. заплатата ми почти не е мръднала , а всичко адски поскъпна . С едни 100 лв. преди какво купувахме от хипермаркета , а със сегашните 100 лв. - покупателната възможност на същите пари е вече доста надолу. Оттогава не мога и да помисля за смяна на колата... Производство - 1999 г. , ремонтирам я , но за нова кола - абсурд...

149

ДЕНДИ-ПЕНДИ

преди 10 години

Олекотени валове , олекотени спирачни дискове , олекотен радиатор , резервоар и спортни плафони ! Много запазен за годините си автомобил с леки забележки по ходовата част , боята , двигателя , окачването , светлините , спирачната система , запалването,купето и др. Колата е перфектна за дрифт , драг , оранйе , тесане , асвалтиране , трамбоване , сеенйе и да плаши ората по улицата. Може бартер за IPhone 5s или инкубатор с доплащане от Ваша страна. Моля само за сериозни обаждания!"