35

Анонимен

преди 10 години

какво поевтиняване - плащала съм все около 70-80лв, след поевтиняването от януари имам 104лв

34

Анонимен

преди 10 години

Ново поевтиняване на цената на тока би бOло

33

Redy

преди 10 години

Mafiata v kat nonstop.

32

Registriran

преди 10 години

До опитен катаджия Иии къде по точно видя трупове! това дето го гледаш на тиливизоръ не е живота, навън нещата са по други.

31

Анонимен

преди 10 години

СПОКО!! МИЛИЦИЯТЯ ЩЕ ИЗМИСЛИ ДРУГА ОЩЕ ПО ГАДНА ДЯВОЛИЯ ЗА РЕКЕТ!))) АКО ВЕЧЕ НЕ Е ИЗМИСЛЕНА ДЕ..ХАХ

30

опитен катаджия

преди 10 години

легнали полицаи през километър тогава! писна ми да гледам трупове!

29

tough

преди 10 години

установени... в отсъствие на контролен орган и нарушител???Е как в отсъствие на нарушител бе, кой прави нарушението тогава?

28

Анонимен

преди 10 години

До StrictТочно това е целта на камерите, обаче трябва да са повече. В Англия са обозначени със светлоотразители за да се знае че са камери и така когато преминаваш спазваш ограничението

27

Анонимен

преди 10 години

Хех, ***! Тези твоите 270 ги вдигам на първа с Трабант-а.

26

Анонимен

преди 10 години

милиционерите се качват по градинки и тротоари за да ни дебнат с някакви си камери.а те не са ли в нарушение тогава.не не това едва ли ще се промени.

25

анонимен

преди 10 години

нашият парламент все ражда недомислени закони и после държавните институции пращат допитване и тълкуване до ВАС, защото се чудят какво да правят с тия социалнонеадекватни закончета, наредби и други подобни. Видно е какво е нивото на интелигентност на " народните представители ".

24

Strict

преди 10 години

Пита се в задачата, с какво стационарните камери ще респектират шофьорите, след като всички знаят местоположението им и естествено там ще спазват ограниченията, а на другите участъци джигитите ще продължат безумните и смъртоносни гонки. Все повече се убеждавам, че това управление е поело курс за тотално унищожаване на нацията със своите действия и бездействия. Само не мога да си обясня, каква е крайната им цел.

23

ванчо

преди 10 години

промяна в закона и готово.

22

?!

преди 10 години

Има ли нещо нормално в тази държава?

21

Анонимен

преди 10 години

Инвестират се хиляди, да не кажа и милион в моб. камер и сега айде вече не са ни нужни. Няма ли санкции, още дълго време черната статистика няма да се промени, защото много хора бързо забогатяха и се самозабравиха.

20

КАТ

преди 10 години

"КАТ не може да ползва снимки от мобилни камери, за да глобява "Кой го каза. Искаш ли да ти покажем, че можем.

19

Анонимен

преди 10 години

До Ужас Напротив, с камерите КАТаджиите нямаха далавера, обаче сега ще могат да те изтръскат с радар-а и пак ще дебнат за всеки храст :)))))))))))))) Лошото е че сега "патрон"ите пак ще минават гратис, и като профучи някои с 200, ще могат да натресат тази скорост на следващият в рамките на 1-2 минути :)

18

ЗОРО

преди 10 години

До бизнесмен- Кво караш точно,изобщо кола имаш ли,ако не умееш да шофираш ела ще те науча на булдозер.....с ПАТЕРИЦАТА !!!

17

до 10

преди 10 години

Охо Охлъов!200 ги вдигах преди 20 години влез в 21 век вече под 270 не е скорост,само амортизираш колата напразно ,де е кефа да платиш 500 000 ,че да се влачиш с 200 като с някои опелче,то не че и мерцедеса не е същия щирпотребен ,ама за вас "преуспелите" ви служат да травмирате сиромасите една кола произведена над 200 броя не е кола!Бързал бил за бизенес да прави!Ти толкова ли си нищожен ,че не ги караш те да ти идват на крака за да имат шанс да работят с теб.

16

онбашията

преди 10 години

честито на 400те късметлии дето ще бъдат убити допълнително тая година. важното е да знаем че сме добре защитени от полицейщина и произвол, майната им на 400те дето ще пукясат. какво толкова, ако не умрат днес, ще умрат след 30 години от рак, не е ли все тая? докато свободата и правовия ред са завинаги!