91

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ на съд за опит за фалшифициране на изборите,а не замитане на проблема с участието на прокуратурата.

90

пешо

преди 10 години

До 93 /ДЕВЕТДЕСЕТ И ТРИ/ Сус бе мръсен комунист. Виж какво става в Украйне бе *** .Никой ,ама никой не ще комунизъм.

89

Анонимен

преди 10 години

hA-HA-HA, UBEDETE ME, 4E 4ASTEN BIZNESMEN 6TE PE4ATA 500 000 BULETINA HEI-TAKA, PO NEMARLIVOST?!> NALI KAPITALISTA RABOTI ZA PE4ALBA?KUDE E TQ V TOZ SLU4AI?TOTALNA ZAGUBA NA KOLKO LEVA???KOI PLATI ZA TAZ NEMARLIVOST, NQMALI DA FALIRA PE4ATNICATA ZA LO6 MENAGMENT?AKO BQHA 2-3 000, DA, SUGLASEN SUM NO 500 000 DA GO RAZPRAVQT NA STARAT MI 6APKA. BORISOV E PLATIL, TO E QSNO NO S OTKTRADNATITE PARI OT NARODA, SEGA PLA6TA NA PROKURATURATA I VINOVEN NQMA DA IMA, POMNETE!!

88

льольо

преди 10 години

С тези констатации за пореден път се убеждаваме,че прокуратура няма,няма и да има!

87

Случаен

преди 10 години

Къде са сега Мая и Бареков, които разбуниха духовете преди изборите. Сега ГЕРБ трябва да ги съди за морални щети. Но ще поживеем , ще видим. До следващите избори.

86

Анонимен

преди 10 години

Така,така,така,какво беше казъл Кито-много дни са в тоя срок особено ако е мандат може и немърливост малко да се прояви,просто като е свързано с пари и тате,бате тук-таме иска да плати за да ми провърви,че по-добре и да съм в аферата като взема някакво участие ама костите ми да не са в някой брод,а и на тате,бате всичко да им е наред,ще се понареди,ако не,уви

85

Тони

преди 10 години

Виждам,че страницата яко е налазена от озлобени и вероятно безработно герберски пр...тутки мъжки и женски,без морал и чувство за справедливост.Обсебени от желание за власт и безумна алчност са готови на всичко за да си върнат облагите.Няма да ви позволим отново да се гаврите с нас.

84

Мако

преди 10 години

Уважаема госпожо Цветанова,прокуратурата никога няма да каже,че бюлетините са прдназначени за фалшифициране на изборите. Това ще значи да се търси поръчителя,а ние много добре знаем кой е той и че зад него стои абреветурата ГЕРБ. Прокуратурата в момента е Цацаратура! Как може сложеният от Бойко ИЛИ Цвтанов (няма значение от кой) главен прокурор да се опитва да изкара истината за тези престъпници? Видяхме мигновената (фалшифа) реакция на прокуратурата,че едва ли не това е случайност! Отврат!

83

слепи

преди 10 години

За тези, дето сами се заблуждават,че ГЕРБ наистина са готвели нещо: Какво ще кажат за бюлетините за външно министерство,как щяха да стигнат за един ден до всички държави в които се гласува,след като бюлетините от чужбина си пристигат с протоколите? И да попитам,тези които "щяха "да ги получат /няколко града/,трябваше и да отделят годните от негодните ли,защото в пакетите е имало и брак /по думите на прокуратурата/? Слепите,не са слепи, а не скат да прогледнат!

82

Петков

преди 10 години

Анонимнико 84,БСП си я знаем.Но какво направиха ГЕРБ за 4 год.за да не крадат ***.Ще ти цитирам едно изказване на Цв.Цв."Не можем да поставим полицай пред всяка къща".Коментара е излишен.А за бюлетините всички знаем каква беше целта-фалшификация с цел пълна изборна победа.И после пак с помощта на Мишо Константинов-безапелационен резултат.Това е истината.Останалото е от лукавия.

81

Анонимен

преди 10 години

Г-н Цацаров,не е немарливост.350 000 допълнителни бюлетини в печатница,чиито собственик е член на ГЕРБ НЕ Е НЕМЪРЛИВОСТ,НИТО СЛУЧАЙНОСТ,А ОПИТ ЗА ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ.Добре замислена стратегия,действала на още много места в страната,но само в Костинброд хваната.Въпреки февруарските протести,самозапалвания на хората от мизерия-спечелването на изборите от ГЕРБ се дължи на гигантска манипулация и фалшификация и Вие г-н Цацаров не може да не знаете за това.ИЗПЛАШИХТЕ ЛИ СЕ???

80

иоио

преди 10 години

За тези,който чакат прокуратурата да се размърда,да поясним: Та тя беше главния участник, изигра най -важната роля. Месеци наред ни внушаваха /БСП и ДПС/,че се готви грандиозна измама на изборите, .... и ДА случи се ! Само че ,точно от тези,който гръмко предупреждаваха! Да попитам: От къде мая предварително знаеше броя на бюлетините,след като никой още не беше ги броил? ..... Трябваха им 2 месеца после да ги броят.

79

Костинброд

преди 10 години

Без думи!

78

Анонимен

преди 10 години

цирк глобус

77

Анонимен

преди 10 години

ПЕЧАТНИЦИТе в БГ имат сдружение и председателя беше потърсен за коментар,не съм в състаяние да цитирам,но изказването беше следното-ЗАЯВКА ЗА /милиона,ДОПУСТИМ брак еди колко % ,но ПЕЧАТНИЦАТА Е ДЛЪЖНА ЗА СЪХРАНИ ОПРЕДЕЛЕН ПРОЦЕНТ ГОДНИ БЮЛЕТИНИ ЗА ВСЕКИ ИЗБИРАТЕЛЕН РАЙОН -ГОТОВИ НАПЕЧАТАНИ И ПРИГОТВЕНИ ЗА в СЛУЧАЙ НА ВЪЗНИКНАЛ ИНЦИДЕНТ БЪРЗО ДА БЪДАТ ДОСТАВЕНИ!Това в случай на пожар,унищожение на бюлетини при превоз и т.н ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ ПРЕДВИДЕНА В ЗАКОНА Е КАКТО ПРИ ДЪРЖ. РЕЗЕРВ .

76

Анонимен

преди 10 години

БСП e партия на олигарситe,и eдритe капиталисти,и няма нищо ляво в нeя e видно за вси4ки интeлигeнтни хора в тази страна.Но наи страшното при тази шаика e 4e толeрират циганитe,които бeз4инстват по сeлата бeзнаказано,защото са им гласоподаватeли.Коалират сe с нeзаконната турска партия eдинствeно заради власта и паритe ,коиято работи за интeрeситe на Турция,и прави вякакви опити за сeпариранe на България

75

Анонимен

преди 10 години

Не е немарливост,а манипулация,опорни точки,присъщи на БСП.Вече всички го разбраха.

74

lora

преди 10 години

ОМРЪЗНА МИ ТАКТИКАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ ИЗМАМНИЦИ ДА ОМАЗВАТ НЯКОЙ С ПОМИЯ И ДА ГО ОСТАВЯТ ДА ДОКАЗВА, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО! Винаги когато Станишев спретне поредната гадория първата му работа е да обвини ГЕРБ за това или някой друг! Всички знаят, че главното изискване да си социалист в Българя е да си подлец!

73

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО СЕ ГОВОРИ САМО ЗА ЕДНАТА ПЕЧАТНИЦА?ТАЗИ ЗА БЮЛЕТИНИТЕ Е НА БЛИЗЪК ДО ГЕРБ,НО ТАЗИ ЗА ИЗБИРАТЕЛНИТЕ ПРОТОКОЛИ Е НА БСП!КОЕ Е ПО ВЪЗМОЖНО И ПО-ЕФЕКТИВНО-ДА СЕ НОСЯТ ЧУВАЛИ ИЛИ ДА СЕ ПОДМЕНИ ПРОТОКОЛА И ДАННИТЕ ЗА БСП!Сто пъти повторена ЕДНА ЛЪЖА не винаги СТАВА ИСТИНА!БКП и ДС ВСИЧКО Е ОКУПИРАЛА!ВСИЧКО-БАНКИ макър и частни се управляват от НАШИ синове на БКП СЪД,ПРОКУРОРИ,НАЧАЛНИЦИ НА БОЛНИЦИ -ПОЛИЦИЯ-ВСИЧКО Е НА БКП!ДЪРЖАВАТА Е НА БКП,НИЕ СМЕ ЗАЛОЖНИЦИ И ФБЕЗПЛАТНИ РОБИ НА БКП!

72

дядо

преди 10 години

Тази "немарливост",коства на доносника на ДС Буда,втори премиерски мандат и както всеки вижда, как "големия политик" Боко Кратуня показва в парламента,че е един най-обикновен клоун,жалък и ***,като общински кон...защо ли обиждам горкото,работливо животно,като го сравнявам с напълно завършен *** от Банкя.