82

Анонимен

преди 10 години

АЙДЕ ,БЕ НЕ Е ЛИ ОЩЕ В ПАНДИЗА ТОЯ

81

Анонимен

преди 10 години

tesni grbavi ramenegolema i al4na glavakosmi ot usite za filtrirane na SeReSetatai rakavelni kop4eta s inicialite na druga razuznavatelna slujbaCecurastev se opitva da raboti kato Cecoutka a vse izliza pipon na koito sa mu turili tikva v kratunata

80

изнервен

преди 10 години

Не сме чак толкова наивни. Ясно е, че всичко е за да има непрекъснат тормоз. Ако наистина имаше сериозни прегрешения досега 100 пъти да бяха излезли с присъди. Нали не е случайно, че подобен тормоз има и срещу президента и срещу Борисов. А защо така избирателно - защо никой не проверява например, Доган, Пеевски, Цветан Василев, Станишев, Иван Костов, Кобурготски и много други - няма място да ги изброявам.

79

evgeni1234

преди 10 години

И защо ми сториха така,дори и сега отричат и не допускат моята жалба относно този спътников терор в писмен вид до РПУ Гоце Делчев-късат ги и лъжесвидетелствуват. Застраховката на тези хора от службите са дори семейства,каквото бе и моето.Иначе всичките изредени са под влияние на външни служби.Така стоят нещата.

78

evgeni1234

преди 10 години

Въпрос на стари договорки и лоялност към настоящо послушание.А ко Борисов,Флоров и Цветанов са затънали в "някои неща",то с нищо не се различава Писанчев и Йовчев в този момент от тях.Просто доктрини,за които правителството даже и не подозира.Искате ли да ви кажа ,че нещата не са как се представят! Ами нека Йовчев и Флоров да кажат дали е саществувала жалба с вх.Н 1818 от 2011 към Министерски съветтагава,по борисово време! Нека да кажат тези двамата,защо спътниковия терор се използва неофициално като instrument за влияние! И защо ми сториха така,дори и сега отричат и не допускат моята жалба от

77

Анонимен

преди 10 години

До bochko tikvetoЦецо има 6 апартамента, а Орешарски- 98 (деветдесет и осем) недвижими имота, нещо всички премълчавате този факт. За дебелото прасе да не говорим. Това си тактика по комунистически-дай да вдигаме врява, нищо, че ние сме доста по-черни, само исамо да отклоняваме внимание.

76

Бай Вълчо от Хисаря

преди 10 години

Откога Цуро щурото ще занимават със суми по-малко от 1000 000лв.*** , т'ва си е обидно за него.50 000 лв си е почерпка в някой ресторант.Е, ама подслушвал бил.Ми то за това му казват Цецо шлифера.Иначе щеше да е инженер , лекар или най-малкото архитект.

75

Хаха

преди 10 години

Леко бледичък ми се вижда напоследък Ц.Ц. Пази самооблдание но физиономията му издава какво му се пече изОтЗад. Ненавиждам всички в политиката, но се радвам, че покрай борбата за всласт поне горят бушни вече... днес мушмуроците от ГЕРб утре от БСП и ДПС .. дано продължават да се самопре..ават ...

74

qdosan

преди 10 години

А Дебелян кога ще го проверят какво има и дали отговаря на декларираното? Даже не позволиха на чужди журналисти да снимат имототе му! В каква държава живеем?

73

Джедай Мастър

преди 10 години

аз пък се радвам, че му създават главоболия на този дребнав, отмъстителен и елементарен прото-човек, който си беше въобразил, че е инстанция номер едно на света.

72

Анонимен

преди 10 години

Управляващите се чудят как да отклонят вниманието на хората за да могат да си крадат спокойно.Цветанов ще ги осъди в Страсбург, а държавата,т.е. ние ще плащаме.Ще връщаме заемите,които теглят,глобите,трупащи се от некадърно управление и още много,много,откраднато от БСП и ДПС.

71

Тези нещастници

преди 10 години

Въобще управляващите страдат от прогресивно малоумие.Повдигането на нови дела срещу Цветанов, отдавна има обратен ефект. Министър Йовчев сипе глупости по телевизията -- очевидно е че излизат извън контрол.Разликата между тези дела срещу Цветанов и тези които ще последват след като ги изритаме е, че ЦЯЛАТА КОМПАНИЯ ОТ УПРАВЛЯВАЩИ НАЧЕЛО С ПЕЕВСКИ ЩЕ ОТИДЕ В ЗАТВОРА.Няма да е проблем да стане това с помощта на поръчковия прокурор Цацаров. Зер и той ще трябвада си спасява ***.

70

cecko

преди 10 години

Цецко, време е да облечеш екипа на Ювентус. Хубаво ти беше да слушаш хората, да си пълниш джобчето с парите на бедния данъкоплатец. Сега е време да поизпатиш малко и ти, заслужи си го!

69

минко

преди 10 години

Цецо ще си го премести от единия в другия крачол ! Още 16 обвинения да му повдигнете ,все тая !

68

20 януари

преди 10 години

Всичко е пак само за непрекъснат тормоз и нищо няма да стане. Цветанов вече е завел дело срещу държавата в Страсбург. Колко пъти да питаме как така е подслушвал цялата държава пък само срещу ГЕРБ излизат записи. И като се пишат заглавия на статии нека да е коректно, защото той не е присвоил нищо, присвояването е като си вземеш за себе си.

67

да да

преди 10 години

Така е ,като казваш истината за "безпристрастната" и политически "неориентирана" прокуратура!

66

Булгаристан

преди 10 години

Да-а-а-а-а-а-адържавата е болна, ама и *** много повече!До кога бе момчета и момичета станахте под 7 млн.!*** стана опитно поле на всички мозъчно ампутирани представители.Бай Тошо немаше да го допусне, сите чеше да умори!

65

Анонимен

преди 10 години

a v Kitai predi da obesiat takiva gi hvrliat na ku4etata,ako obvineniat iziade vsi4kite ku4eta- go obesvat zastoto gi e izialako ku4etata iziadet obvinenia- teh gi besiat zastoto sa iziali obvinenia

64

джугашвили

преди 10 години

за да се оправи дьржавата нареждам-станишев генерален секретар на бсп . жена му министьр накултурата. всички гербаджии студенти, протестиращи иАБВ- в белене а сьщо така и всички които, не са сьгласни с гореизложеното.

63

Анонимен

преди 10 години

Прилича ми на избирателно правосъдие.