11

Даола

преди 10 години

ДО ТулскиНевероятно е, че при наличието на интернет повечето от българите са наистина напълно неинформирани, за да не кажа дезинформирани. През 2013 беше направен един чудесен филм " The fifth estate", който доста подробно показва как Асанж събира информация и колко много хора са участвали. Дори да има съмнения и у зрителя да се пораждат въпроси, този филм наистина показва как действа системата на Асанж. А всеки, който знае английски или друг език, ползва в интернет различни източници.

10

полковника

преди 10 години

Защо толкова раздразнено реагирате, редници, нима *** не храни опонентите си с радиоактивни ястия, доста народ натръшка. Впрочем, *** е бил подчинен на Калугин, това малко диктаторче, джобен формат. Миррррно!

9

Анонимен

преди 10 години

Ти си по-близо до папуасите, отколкото до полковниците. Чувал ли си за генерал-майора от КГБ Калугин и още няколко като него?! Вземи прочети нещо преди да си пишеш глупостите.

8

полковника

преди 10 години

Сноудън само може да се радва, че е американец, ако беше от руските служби и беше врътнал този *** номер на ***, вече щеше да броди из вечните ловни полета след консумация на радиоактивна сума. Драх го и ***

7

ДО ТУЛСКИ

преди 10 години

Асандж за разлика от теб разполага с информация и доказателства, за това и забраниха сайта му. Ако на теб не ти вдъхва доверие , мислиш ли че ще можеш да убедиш хората които имат глава на раменете си че ЦРУ е света вода ненапита?Аман от " умници" защитаващи хегемоналния манталитет на САЩ.

6

Ф.С.В

преди 10 години

Евреите винаги са били лукави ,гадни и хитри - те са изчадия на злото - банки диамантен и петролен бизнес - световен морски и въздухоплавателен транспорт са техни --дори Холивуд е бебето в тяхните зли филми с еврейски звезди и наченки- Във всеки филм може да се срещне еврейска мисъл и кадри -Обама е роб на еврейската общост - той се е продал за пари и Демокрацията е инструмент за атака на САЩ към други нации - скоро Украйна ще бъде изядена и разпарчетосана с приватизация и див бг капитализъм

5

Васко

преди 10 години

Някой да се съмнява че Обама лъже?не нали ,цялата политика на САЩ е изградена на лъжи и убииства

4

istina

преди 10 години

Къде са партиите и реформаторския блок и ГЕРБ да излезат с декларции за разкритията за следенето и подслушванита. Къде са демократите - Костов, Р Кънев, Яне Янев, Кунева, П Стоянов, Е Сугарев, Първанов, Плевнелиев и другите демократи да заявят своята позиция - мълчат като .... Лесно се атакува Сидеров - зад него няма никой. Това означава ,че България е васална държава.

3

В епохата на Интернет, думите на Исус "и няма нищо скрито, което да не стане явно" получиха смисъл и потвърждение. Силата на злото е в тайната. Тайните служби правят чудовищни неща, само защото нещата, които правят звучат твърде невероятно. Глобалното следене е едно от най-безобидните неща, които вършат. И естествено всичко е "в името на националната сигурност".

2

jane

преди 10 години

Ако Сноудън може да източи такова огромно количество информация, да го изнесе от страната, след което да обяви какво е направил на световните медии и да стигне до Русия, то всеки работещ на подобна позиция може да вземе малка, но критична част от тази информация, да я изнесе и да я използва за лична облага както намери за добре. Което е част от проблемът срещу който се опитва да се бори Сноудън. Службите за сигурност са лошо структурирани, залагат на грубата сила и правят откровени глупости.

1

Анонимен

преди 10 години

"Ние притежаваме 50% от благата на Земята, въпреки чесъставляваме само 5% от населението на Земята. В такаваситуация ние неизбежно предизвикваме завист и възмущение.Нашата главна задача в близко бъдеще е, да създадем в света такъв ред, който да запази тази диспропорция, без да застрашаванашата национална безопастност.Не е далеч момента, в който нашите действия щесе ръководят от пресметливост и властване чрез сила. Колкото по-малко скрупули имаме, толкова по-добре." Джордж Фрост Кенан