12

DON'T FORGET

преди 10 години

БОЙКОТ НА ВСИЧКИ ТУРСКИ СТОКИ. БОЙКОТ НА ТУРСКИЯ ТУРИЗЪМ. ВСЕКИ ТРЯБВА ДА Е НАЯСНО, ЧЕ ПОСЕЩАВАЙКИ ТУРЦИЯ, ФИНАНСИРА ИСЛЯМСКИЯ ТЕРОРИЗЪМ И НАЛУДНИЧАВИТЕ ПЛАНОВЕ НА ЕРДОГАН ЗА ВЪЗКРЪСВАНЕ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ.

11

Арети

преди 10 години

Директивата е эаконодателен акт, с който се определя цел КОЛОНИЭИРАНЕ, която всички страни от ЕС трябва да постигнат:-((( Регламентът е эадължителен эаконодателствен акт на ФИНАНСОВИТЕ ТЕРОРИСТИ!!!

10

БАЧКАТОР

преди 10 години

Браво на гърците че отричат най-гадната европейска "ценност"- мултикултурализма .

9

Пограничник

преди 10 години

Сега Гърция като председателстващ Европейския съюз,ако може да задължи България да издигне ограда по цялата граница с Турция,цена няма да има.Ама кой да и даде тоз акъл!

8

боко тиквата

преди 10 години

До Анонимен -гърците ще направят ,през месец май имат избори ,тогава ще излезе крайно дясната партия ХРИСИ АВГИ и няма да остане нито един законен ,незаконен маймун без значение ,и по нареждане на израелоамериканци ги затвориха по затворите ,и колкото повече ги гони сегашната власт толкова по нагоре отива хриси авги

7

prof.Solomon

преди 10 години

Мисля че Гърция ще сложи спирачки за България . Това правителство е вредно за ЕС със своето бездействие ! Не справянето с елементарно или умишлено не спиране на преминаването на животни и хора през границата с Турция са показателни ! Да намекна че и множеството крупни горски и селскостопански пожари в страната те са плод също на зле пазената граница и са вид ТЕРОРИЗЪМ за който държавниците ни си траят . Всичко е обаче за сметка на мизерно съществуване на народа и гуляния живот на оправниците ни

6

до кога бе

преди 10 години

Стена с Турция, гранияна войска и Калашника. Така пазеха преди границата ни и тогава имаше войни в Близкия Изток, те не са спирали никога. Но сега искат д ани затрият по-бързо.

5

до 4

преди 10 години

Ами не са се настанили сами, а някой ги е настанил. Докато се връзваме на снимките с децата и жените,а реално идват брадати ислямисти, така ще е. В Италия спят в палаткови лагери, охранявани от полицията и никой не може да излезе свободно, а тук все едно сана курорт, че и пари получават. Трябва бетонна ограда по цялата граница с Турция де се издигне и депортиране обратно откъдето са дошли- за сирийците, до границата и като свърши войната,обратно.А навремето дядо ми се е бил на фронта,не е бягал

4

Анонимен

преди 10 години

До 2 - Какви демократи са Съединените щати ?Рабичкаха Либия и докараха Шериата да им бъде основен закон .В Сирия подпомагат АлКайда, която освен в Сирия завоюва и западен Ирак .Ето така те установяват тяхната демокрация !

3

Анонимен

преди 10 години

Тези нежелани пришълци са нахални като мароканските скакалци а раждат на конвеер, като българските *** !Никакъв достъп до нашата територия !Който стъпи на нея, на кораб и обратно в Сирия, Афганистан или Африка .

2

йордан

преди 10 години

западът ЕС, и Съединените щати , дето са най големите демократи и ни учат на ценности , да си ги прибират , приютяват , и интегрират, , именно те сеяха бомби и демокрация в тези страни

1

Анонимен

преди 10 години

Много ще ми е кеф, гърците да направят нещо положително с маймуните и да забранят "вноса" им, така ще спечелим и ние, напук на брюкселските гейове, марионетки на новия световен ред и евреите!