81

Герчо с тамбуратаСте

преди 10 години

Стефане, като прочетох всички мнения под статията ти,можах да си изградя цялостно днешния ти портрет-- С две думи- много ми приличаш на Любен Каравелов,,, но на онази снимка , направена в Букурущ при Сатмари, дето той е с пюскюлия турски Фес и протъркани хъшовски панталони и сако,Така е,Стефане,

80

k_g_angelov

преди 10 години

Одисейчо-о-о, Одисейчо,Да си чувал името Джин Шарп?Ей тукpolitobzor.net/show-10557-krah-tehnologiy-dzhina-sharpa.htmlможеш да попрочетеш малко, за това как се точно появяват от нищото разните му там арабски пролети, същите те - цветни революции.Текстът е на руски, та може и да не успееш с четенето, щото като те гледам какви ги плещиш - на такава си възраст, че може и да не си го учил тоз език.Но тук има достатъчно хора, които могат да чета руски. Стига да поискат

79

Xraptor

преди 10 години

Покварата дойде от Запада - САЩ! Ходете на дискотеки и слушайте чалгийките с голите ***... А какво стана с нашите революционери от нашето поколение - направихте ги КЛОШАРИ по улиците на София!

78

Анонимен

преди 10 години

Стефан Цанев = Георги Близнашки.Комунисти цицали дълго време от партийната бозка, но когато млекото секнало, станали много "морални".

77

Одисей 1

преди 10 години

90 Това че следваш такава сериозна наука е похвално , само че става ли дума в лекциите ти що е то Студена война и в какво по точно се е изрзявало нейното действие в Близкия изток , какви по точно режими се бяха установили в Ирак , Сирия , Либия а по едно време и в Египет , те дори за кратък период са били едно със Сирия , какво представлява партията БААС , как е управлявала фамилията Асад , къде фактически е роблема в Сирия където алеуитите са малко малцинство , каква е ролата на СССР през оне

76

Тъжно,но факт

преди 10 години

До ОдисейА аз уча политология и мога със сигурност да ти кажа, че както в протестите у нас, така и събитията в арабския свят вмешателството и негативното влияние на Запада е факт.

75

Одисей 1

преди 10 години

85 Едно е сигурно , че нито един от двата проекта няма да тръгне докато продължава войната в Сирия ,а от дестабилизиране на района печели единствено Русия или най вече Русия , да не се абсолютизираме , защото цените на горивата се вдигат и оръжието се продава . Войната ще свъърши с падането от власт на фамилията Асад защото той може и да пострада при атентат и друг от клана да се опита да го замести.Завършил съм икономика и знам прекрасно какво значи тя .

74

rumen221

преди 10 години

Стефчо,Тези протести са чиста поквараШПИЦ-КОМАНДАТА на партия ГЕРБ,В състав от 20 талибана се правят на мъже, обикалят ги 50 биячи на мафиота Р.Николов - "Пашата"- ударния отряд на ГЕРБ, като ги пазят от "народната любов, десетина реститутки, един *** и няколко свиркаджийки и ИСКАТ ВЛАСТТА!Защото Баш Буда-лата, каза: "Аз искам само три неща - ВЛАСТ, ВЛАСТ и ВЛАСТ, и ако не я взема, като Башар Асад в Сирия - камък върху камък няма да оставя, та камо ли живи хора!"А Великият Български Народ е казал: - "ГЛАДНА КОКОШКА - ПРОСО СЪНУВА".

73

rumen221

преди 10 години

Стефчо, История на Покварата!Избори... - ГЕРБ купили от Мишо-бирата 10 ТИР-а с бира, но, дойде "Костинброд" и... ГЕРБ остана в опозицияИ Кой, Кой да изпие бирата:- Ще поканим Буда-лите, но... не за победа, а за "Оставка" на правителствотоСъбраха се, изпиха бирата и се разотидоха- Да си купим Протестери Протестери взеха парите, повикаха и се прибраха на топло- Лесно е да купим студентите! Но, Талибаните изядоха лютеницата на кака Милка и сами разбраха, че нищо не разбиратАми сега? - То не ставало само с лапане, рязане на лентички и Винету, тлябвало и ак

72

rumen221

преди 10 години

- Стефчо, ето това е поквара в най-чист вид! Тръст за гражданско общество за Централна и Източна Европа (ЦРУ), плати на демагозите:- Училище за политика - С. Безуханова - 300 000 $- Асен Генов Ф-я "14 януари" - 120 000 $- Ф-я "Риск Монитор" с близкия до Мадам Йес Й. Грозев - 350 000 $- Институтът за развитие на публичната среда на А. Цонева - 200 000 $- Центърът за либерални стратегии на И. Кръстев - 137 000 $- Българският "Прозрачност без граници" с О. Минчев - над 200 000 $И за по 30 сребърника Талибите са разбесняха, но-о-оооо ТРЯБВАЛО И АКЪЛ!.

71

Тъжно,но факт

преди 10 години

И все пак провери ли за проектите на газопроводи?

70

Одисей1

преди 10 години

83 Пак нищо не и разбрал , търсиш някакъв световен заговор или конспирация а истната е много проста , Арабската пролет изненада всички , самите политици не знаеха как да реагират , защото тя се случи стихиино и въпреки геополитическите доктрини , "дирижирана" ако може дас се изпозлва този термин от социалните сайтове , които все още само се наблюдават но слава Богу не могат да се манипулират, политиците се намесиха постфактум за това ти давам за пример Египет и Сирия защото са на двата полюс

69

Тъжно, но факт

преди 10 години

До ОдисейДемокрацията е утопия.Дори и полисите в Древна Елада не са били демократични.Управленито в САЩ е олигархично,в ЕС и Русия-също. И изобщо целта на тези ,,демокрации'' не е добриването на сирийския народ.А ти потърси информация в интернет за газопровода м-у Катар,С.Арабия'Йордания и Сирия и конкурентния му проект м-у Иран,Ирак и Сирия.

68

Одисей 1

преди 10 години

81 Извинявай, но да наричаш най-демократичните страни на земята терористи и да се опитваш да им противопоставяш по какъвто и да е начин някаква си пълзящя еднолична диктатура - Русия и една отявлена религиозна диктатура- Иран заедно с терористичното и отроче Хизбула извинявай ти в ред ли си . Вярно че вашия лидер се има с Хизбула така какато бившия ви лидер се имаше с Милошевич и Садам

67

Тъжно, но факт

преди 10 години

До ОдисейЗад Сирия са Иран, Китай, Русия и Хизбула, а зад терористите са Катар, С.Арабия, Турция, САЩ, Великобритания и Франция. Но ако руснаците и иранците са лошите тогава подкрепящите тероризма САЩ,В-я и Франция какви са?

66

Одисей 1

преди 10 години

79 морално е да се подкрепят мирните протести на хората , в Египет и Либия бяха свалени дългогодишнии диктатури и в Сирия ще стане някой ден , те не са вечни ,а как после ще си организират хората живота си е лично тяхна работа , демокрацията както виждаш и у нас не е лесен процес какво остава за Близкия изток . В Сирия се води гражданска война и за съжаление фундаменталистите се налагат все повече сред ССА а някой казват и с подкрепата на Асад .

65

Тъжно,но факт

преди 10 години

До Одисей.Сигурно е много морално да се подкрепят ислямските фундаменталисти в Сирия, Египет, Либия и другаде. А тези ,,борци за свобода'' колко мирен народ избиха?

64

Одисей 1

преди 10 години

И аккво като ги е имало в Сърбия , да не би Милошевчи да беше цвете за мирисане ,а в Египет какво , Хосни Мубарак беше най-големия съюзник на САЩ в Близкия изток изобщо Египет още от времето на Ануар Садат , Египет има единствен мирен договор с Израел , може и Йордания , да не би САЩ да постъпиха като Путин защищавайки своя човек от гнева на народа . Правиш ли разлика между това което се случи в Египет и в Сирия , точно там е разликата между Щатите и Русия , жалко ако не си го разбрал.

63

Бивш студент

преди 10 години

Студентите да се борят ПРОТИВ бившите агенти на ДС, които са професори и доценти в университетите им.

62

тя

преди 10 години

Ех Цанев, Цанев чак сега ли студентите разбраха , че има поквара в българските управници?