10

kalinkamalinka

преди 10 години

Само парите ги интересуват. .а дали ще помогнат ? Колкото и пари да им се налива все ще са недоволни и ще искат още и още и ще изнудват болните.

9

Черен Петър

преди 10 години

Че коя е тази болница, където лекарите чакат на заплатата?Навсякъде те гледат в ръцете. И по това лекуват.

8

лекар

преди 10 години

До Анонименаз не искам да вземам повече! Аз искам да мога да си плащам два пъти в годината курсове по 10 дни на стойност от по 1000лв и поне едни учебник да си купувам за около 500лв- Само така ще мога да ви лекувам!

7

хихи

преди 10 години

На всяка манджа мерудия!... и в това ли ще се бъркаш како? Като много знаеш ела да управляваш ти болница!? Гледай си болното здраве(парите на НЗОК) и не се бъркай в дейността на търговските дружества! а паднало правителството, а си останала безработна!

6

Анонимен

преди 10 години

проблема е че се направиха много частни болници ,който работят със здравната каса в другите европейски държави е ,че само държавните болници приемат здравно осигурени а частните са си отделно .Но тук си имаме и бяла мафия, а мафията е и в парламента

5

Бивш гербер

преди 10 години

До ИванБОКО ТИКВУН МИЛИАРДЕР- КРАДЕЦ БАНКЯНСКИ ПОЛУДЯ ОТ ФАКТА НЕ ЗАЩОТО НАМАЛЯТ ЕЛ. ЕНЕРГИЯТА ЗА ДА ОБЛЕКЧАТ ДОМАКИНСТВАТА А ЗАЩОТО СЕ УДРЯТ ВЕИ-тата , ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ А НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ ТАМ Е ИНВЕСТИРАЛ ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ В ЛИЦЕТО НА МЕТРЕСАТА СИ ЦВЕТАНКА КАРАГЪОЗОВА,ИЗВЕСТНА КАТО ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА. ОЧАКВАЙТЕ НОВ УДАР СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО И НАРОДА НА ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ,ОТ ПАШАТА,БУДИСТА,ПРОКОПИЕВ И КАРАТИСТА!

4

Иван

преди 10 години

Драги сънародници! Днес правителството съставено от технократи и експерти взе решение след Нова Година отново да намали цената на ел.енергията. Боко тиквун имаше намерение ако бе останал на власт да я увеличи с 40 %. Днес полудя от този факт,ето....."За да запазят на всяка цена властта, БСП продължават да манипулират хората . Такъв е и случаят с днешното намаление на цената на тока, с което се похвали ДКЕВР". Това написа в социалната мрежа фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

3

ДС

преди 10 години

Аз съм за лекарите да взимат големи заплати.

2

Анонимен

преди 10 години

Хахахаха, айдеее, почнаха отчетите на политичетата. По ирония на съдбата, с обвинения за увеличение на заплати и свръххоспитализации се характеризират само болници, на които *** не можаха да подменят директорите. Нещастници!

1

Анонимен

преди 10 години

Нека лекарите вземат повече. Само така ще се задържат в България.