12

tuzarya

преди 10 години

Траян Бъсеску = Бойко Борисов

11

Анонимен

преди 10 години

А за амнистията в края на мандата на тройната коалиция какво ще кажете ? Кой крал - крал , кой не е - да е .Мара вече не е ку*ва .

10

sokrat62

преди 10 години

"Тези хора навредиха много на Румъния...." и на нас, и на нас г-н Бъсеску *** то кат матрияла ни е еднакъв, кво друго да очакваме!!!!!!!

9

Реалист

преди 10 години

Мила родна картинка или ... нищо ново под Балканското слънце - корупция, олигархия, раздаване на държавни службици на родата до 9-то коляно, крадене на воля като за последно и рабира се НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ. Наистина единствените изходи от безумието са летищните терминали, иначе всичката тази отвретителна управляваща *** би следвало да бъде физически премахната - този тумор е нелечим.

8

Калашников

преди 10 години

Сега на комшиите им просветна че малко са разстрелвали.

7

Евразийски съюз

преди 10 години

До емоЧети внимателно! "Управляващата лЕвоцентристка коалиция" (само да вметна: dnes.bg крайно време е да си наемете грамотни хора). Та тези са същите като нашите мухъли и ЕС не са пътници, ами в един момент ще си направят нов съюз и ще се очистят от такива като нас и ние пак ще се редим за визи и ще цъкаме с език "иииии, цъ, цъ, цъ, глей германицте какво правят". Ама така ще е докато има такива, които искат да сме в Евразия. То май и там ние мястото с плоски лопати като тебе ...

6

Наблюдател

преди 10 години

Корумпираните "5 пари" недават за "Шенген" .Много по-важно е да си осигорят комфорт в това отношение.Така и така си пътуват без проблем в тази зона на гърба на данъкоплатеца, точно който ще го "отнесе".В политиката на ЕС няма много мисъл в това отношение....да не използвам по-точни квалификации.

5

Чаушеску

преди 10 години

Червенушките отново се раздвижиха.Отново ЕС им е виновен за всичко, дори за това, че са импотентни. Няма връщане назад, пионерчета и комсомолчета. И в Румъния ще последват събития като в Украйна, а у нас тепърва предстоят. Низостта навсякъде има едно и също лице.

4

Анонимен

преди 10 години

Разберете, ЕС няма да ни приеме с Румъния в Шенген заради *** от двете държави.Тези *** навремето ги изгониха от Европа и ги заселиха в нашия регион и съвсем естествено те искат да се върнат там където са живели дедите им, а евроксенофобите не ги искат, искат само *** заради робският им манталитет и здрава физика, балканизираните роми са свободолюбиви и за роби не стават. Това е ключът на загатката, заради която ни лъжат и никога няма да ни приемат в Шенген.

3

емо

преди 10 години

не се бутайте за шенген защото и шенген и целия мухлясал европейски съюз са пътници .амин да бъде

2

Стоян

преди 10 години

Румънците бързо се осъзнават,а ние не.А какво искат украинците си е техен проблем.Като им опре отзад тогава ще се осъзнаят.

1

чудо

преди 10 години

Румъния не иска вече в шенген ТИЯ В ЕС ТИЯ В ЕС ЗА *** ЛИ НИ ВЗИМАТ *** ИСКА ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ ДА ХОДИда прави далаверии пари . .А ТАМ има повече роми от тука . нещо послъгват .