12

Николай

преди 10 години

До аз съм българчеГлупости! Не е ничия марионетка той, точно обратното - той превръща хората около него в марионетки. Той ходеше да се бута по партийните централи, да се моли на Жоро Илиев и да се прави на приятел на бизнесмени, но всички го знаеха какъв е. Никога не е бил лоялен дори и към тези, които са му помагали, а точно обратното. Затова и в последните години всички го оставиха и се отрекоха от него. Не си мислете, че Кирил е бил марионетка.

11

Малко факти

преди 10 години

Киро е бил подкрепен като "независим" от почти всяка политическа партия (СДС, БСП, ДПС, ГЕРБ) - факт. Не е бил верен на нито една от тях; разбирайте никога не е бил с който и да е от тях, никога не е бил и против тях, просто се е нагаждал според ситуацията - факт. Работил е само за себе си и не му е пукало за никой друг - факт. Имотите му са покрай Чаталджа и на Траката, ама и те му стигат, в Морската градина няма.

10

Анонимен

преди 10 години

Прав е.Виновни сме НИЕ, че 15 години го търпяхме.

9

никой

преди 10 години

БРАВО КИРЧО НЯМАШ ВИНА,ЧЕ 14 ГОДИНИ БЕШЕ НА ОБЩАТА СОФРА,АЛКОХОЛА ТЕ ВЛЕЧЕШЕ,ТА ЗА МОРСКАТА ГРАДИН ЩЕ МИСЛИШ,СТРОШЕ СЕ НА ПОРАЗИЯ,А И ТВОИТЕ ИМОТИ ВЕЧЕ СЕ РЕСТУИРАХА КАК ЩЕ РИТАШ СРЕЩУ *** И ВЛАСТА ,ПИОНКИТЕ СА ВИНОВНИ,ЧЕ СЕ ДВИЖАТ НА ХОДОВЕ ИЗБРАНИ ОТ ТЕБ,ВЕЧЕ СИ НА БЕЛИЯ КОН НА АГЕНЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА ДА МУ МИСЛИМ НИЕ,НЕКА ДА НИ МАЧКАТ С АВТОМОБИЛИТЕ СИ НАЙ ВЕЧЕ МУТРИТЕ,ЗАЩОТО АЗ НЯМАМ РАБОТА В МОРСКАТА ГРАДИНА ДА ДИШАМ И СЕ РАЗХОЖДАМ СПОКОЙНО,А ТИ С ВОЗИЛОТО СИ ВЕЧЕН.

8

аз съм българче

преди 10 години

до 8Донякъде си прав за ***, но не можеш да отречеш че си пазеха задниците взаимно. Това, че отношенията им в последните години охладняха не означава, че нямат нищо общо. Киро е политическа проститука, партийните му предпочитания са с цветовете на дъгата, бил е подкрепян от всички партии. Всички знаят кой контролира Морската градина и с чия протекция се ползваше Йорданов.

7

Варненски мискет

преди 10 години

До аз съм българчеТочно тоя ако си мислиш че е марионетка в чиито и да е ръце... Киро е опасна гад. Не го гледай, че е с визия на овехтял вампир и не го подценявай. Хитър е, алчен и много добър лъжец. Реално не би делил кокала с никого, за десет години управление го показа доста ясно. Дотолкова му е напомпано егото, че не забелязва как цяла България не може да го търпи и че на всички е ясно какви машинации правеше навремето.

6

Анонимен

преди 10 години

Аз съм сигурен,че е така и му вярвам. Кичо е Майка Тереза.

5

аз съм българче

преди 10 години

Прав е, той не е виновен, той е обикновена марионетка в ръцете на кукловодите си от ***.

4

Наум

преди 10 години

Много често точно един или двама са хората, които движат "големите неща". "Сиситемата" не е система, а хора изпълняващи дадени заръки!

3

грам

преди 10 години

Грам срам няма, неговите грефове наследниците му ще ги плащат. Ненаядоха се.

2

Въпрос

преди 10 години

Кой са лицата от Върховният Административен Съд разрешили застрояване на Морската градина ? Защо те не са разследвани в детайл за имотно и имуществено състояние в БГ и исвън страната. Освен тях и роднини, близки , приятели и други свързани лица ?

1

Черен Петър

преди 10 години

Той няма нищо общо с Морската градина. Само със застрояването в нея и около нея.