20

Комунистът

преди 10 години

........ Само по това ли сме "НОМЕР ЕДНО" ?!?!.......... Защото , според мен , сме АБСОЛЮТНИЯ НОМЕР ЕДНО И В НЕЩО ДРУГО, СВЪРЗАНО С ЕНЕРГИЯТА - НОМЕР ЕДНО СМЕ И В НАЙ НАГЛИТЕ ЕНЕРГИЙНИ КРАЖБИ И БЪРКАНЕ В И БЕЗ ТОВА ДОСТА ОТЪНЕЛИЯ , ДА НЕ КАЖА - СКЪСАН ДЖОБ НА СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИЯ БЪЛГАРИН ........... :( :( :( :( :(

19

Анонимен

преди 10 години

Овчаров,вместо страната на излиза от ЕС заради 3 и 4 блок на на АЕЦ /имаме договор другарю и те се спазват/не ли по добре ти да отидеш в СССР .т.е/Русия?Пари знаем ,имаш пък и те ти дължат.

18

Анонимен

преди 10 години

А най- добре ще е да взривим 1 и 2 блок и да се свърши с тая мъка!

17

Анонимен

преди 10 години

Р.Овч. а бе експерте, а бе червена ***, много добре знаеш, че на тези 2 реактора цялата електроника и системи отдавна са рециклирани и че никога няма да заработят.

16

90-60-90

преди 10 години

А добър ден!Кое е новината - че сме N 1 по енергийна неефективност или че не трябваше да спираме 3-ти и 4-ти рекатор, които си бяха още навремето годни и сигурни.Друго си е да си плащаме двойно, тройно, десеторно на монополите разпределители и вносители на ток...

15

Анонимен

преди 10 години

Сега американците ще опищят орталъка. Номера е парите да вървят към тях и никой не се вълнува от нищо друго.

14

vesko02

преди 10 години

Харесвам го този специалист,харесвам БСП,харесвам ....къде да си получа наградата?

13

По наглост

преди 10 години

на политици и ТИКВОЩИНА и БЕДНОСТ сме на едно от първите места в света. Ех НАРОДНА ВЛАСТ, тъй оплюта и заклеймявана от ЕВРО-ДЕРМОКРАТИ за тебе плачем ний!

12

Анонимен

преди 10 години

спрете да дотирате тока и ще видите как всички ще се замислят за ефективност. сега като най-евтин в Европа как да се мисли, аз колкото и да харча повече от 15 евро/месец не плащам

11

Ники

преди 10 години

Всички комунисти ***!

10

Анонимен

преди 10 години

Айде стига с тия перки на Цветелина, жената си каза при Кеворк, че изобщо няма такива и инвестира в други сфери. По-правилно е да кажем перките на Лукойл,Курумбашев и Кадиев, ама вие нали действате по зададени опорни точки и не мислите.

9

Анонимен

преди 10 години

"Депутатът от левицата Румен Овчаров..." БЕЗ КОМЕНТАР!

8

потребител

преди 10 години

Има цяла агенция за енергийна ефективност-какво прави тя,освен да *** тлъсти заплати и комисионни и всяка година да се отчита,че сме най-зле по енергийна ефективност.Истината е,че голяма част от предприятията продължават да работят с машини от миналото,д-вата не полага никакви усилия да санира у-ща,болници,университети и пр.Важното е обаче,че има цяла плеяда чиновници,които се "грижат" за да се постигне уж по-голяма енергийна ефективност.

7

Анонимен

преди 10 години

Ней-евтино е да си оправим енергийната неефективност.Това,другари,става с ред дейности в които са ангажирани български строителни фирми,дава работни места за български работници,данъците се плащат и остават тук,в България.Такива ми ти работи,др.Р.Офч.

6

81168

преди 10 години

Нещо нямам доверие на Р. Овч. особено когато говори за големи суми пари.

5

Анонимен

преди 10 години

Как да е единственият източник, а перките на Цветелина забравиха ли?

4

Анонимен

преди 10 години

Еврейската угоена *** Капон пак изгрухтя.

3

Някой си там.

преди 10 години

Аз предлагам да въведат смъртна присъда за корумпирани и действащи не в интерес на народа депутати както е в Китай например. Ще има да си разстрелваме цяла година, като знам колко са много за последните 24 години.А относно АЕЦ Козлодуй. За къв *** ви трябваше да спирате блоковете и да давате сума пари за Белене като всичко ви е готово, само малко модернизация му трябва и ще работи като часовник. И тази модернизация ще струва много по-малко от Белене.

2

ZHIVKO PETAR

преди 10 години

Източниците на Аларма в гр. Велико Търново ни информираха, че се готви назначението на лицето Стефан Михайлов за директорския пост на НАП. Той е зам.-председател на общински съвет на община Велико Търново, както е и член на контролния съвет на партията на г-жа Мария Капон, ЕНП. В качеството си на общински съветник е допринесъл за спечелване на конкурс за обществена поръчка от фирма, собственост на съпруга на г-жа Мария Капон, на стойност над 830 000лв.Източници от обкръжението на това лице ни

1

ХХ

преди 10 години

А СЪЩО ТАКА И ПО ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ...