17

Анонимен

преди 10 години

Бяха 10 МИЛИАРДА ЩАТСКИ,но държавата имаше АКТИВИ И ИКОНОМИКА,а след 24 "благи" години на преход вече са 37 МИЛИАРДА ЕВРО,като единственият актив на държавата остана простото и население,което с данъци,такси,акцизи да го ПЛАЩА И ПОГАСЯ!! Схващаш ли Геро разликата???

16

ГЕро

преди 10 години

До Анонимен 14 ХАХАХАХА ! Значи казвате бяхме една от водещите икономики? И в какво точно бяхме водещи? И защо след като водихме толкова дълго, накрая финиширахме банкрутирали с 10 МИЛИАРДА ЩАТСКИ ДОЛАРА заем? Защо не вземете да прогледнете и да си признаете, че нашата икономика беше скапана, дори и за СИВ? И че тогава купувахме български стоки само вкраен случай, защото БЯХА (в 95% от случаите ) СКАПАНИ! И в коя област нашата икономика беше водеща? Ние сме БЪЛГАРИ и не трябва да слугуваме!

15

ГЕро

преди 10 години

До титоВие сте типичен представител на овчето мислене в България. На Вас никога няма да Ви хареса ЕС, защото Вие не сте свикнал да се грижите за живота си. Вие искате някой винаги да мисли за Вас и Вашето бъдеще, защото ВАС ВИ Е СТРАХ!!! Казвате, че населението се увеличаваше през комунизма? А, дали няма нищо общо с факта, че който се опиташе да мине браздата, беше разстрелван? Или дайте щом Вие сте некадърен да потърсите успех другаде, всички да стоят в затвора и да "увеличават населението"

14

тито

преди 10 години

Все повече хора започнаха да проглеждат и да разбират че Е.С. е най голямата афера и измама на 21и век.Демокрацията и светлият капитализъм ще има да ги чакаме --както чакахме комунизма...И двата строя не се различават по нищо-- само мечти и обещания...Единствено в комунизма не ни ислямизираха и населението на България се увеличаваше....

13

Анонимен

преди 10 години

БРАВО НА УКРАИНА. Има една табела на жп прелеза -огледай се услушай се и тогава премини. Рано или късно иБългария трябва да се върне при Р УСИЯ.бЯХМЕ ЕДНА ОТ ВОДЕЩИТЕ ИКОНОМИКИ А СЕГА ?????????????????????

12

БАЧКАТОР

преди 10 години

За какво им е ГНУСНИЯ ЕС на украинците ? За да подпишат ред спогодби и клаузи ,и да ги натъпчат с араби и *** както у нас ,без право да ги спират и да ги гонят ли? Украинци плюйте ,даже храчете на членството в помийната яма наречена "Европейски съюз" . Милион пъти по-добре е за вас да сте си с Русия, не ви трябва да ставате ислямско гето-клоака !

11

val 789

преди 10 години

Браво Янукович!!! Ние не искахме ТОЗИ БОНБОН/сигурно част от населението не го искаше/,но политиците ни го НАТЪПКАХА НАСИЛА в устата!! Макар да беше в лъскава опаковка и имаше форма на бонбон се оказа чисто *** с брюкселски вкус!! А на някои мои сънародници този вкус взе че им ХАРЕСА!!

10

bashkircho

преди 10 години

До 1Germania nikoga niama da pusne turchaliata v ES tova e 100% sigurno.

9

bashkircho

преди 10 години

До mataoVseki iska da e dalech ot kochinata rusia

8

Анонимен

преди 10 години

Той подчерта, че Украйна не е длъжна да прави прибързани външнополитически стъпки. "Не сме длъжни да тичаме накъдето и да било, за да не си разбием главата", каза Янукович. - kakto naprawi Bulgaria.

7

чекист

преди 10 години

Абе тява ли кой да каже на Янукович, че Дянков и Борисов са свободни.Няма да има никакви проблеми със замразяване на доходи ако ги надначи съответно за ковчежник и премиер.

6

matao

преди 10 години

на Украйна изобщо не й трябва ЕС, както и на нас впрочем...

5

Анонимен

преди 10 години

Евала истински държавник който показва с действията си ,че народа и националния интерес е преди всичко! Кога ли България ще има такива държавници!? Колкото до долния коментар за Сидеров ще кажа само, че е олицетворение на всички политици на прехода говори едно прави точно обратното ,а власта, облагите и присъствието в парламента е самоцел! Обаче с подкрепата си за ДПС подписа политическото си самоубийство и го осъзнава, заради което ще крепи кворума до края разчитайки на късата памет на хората!

4

are_kulata

преди 10 години

До KretiСидеров не само го е повтарял, но и автентично заявявал и за това плют от настанилите се вече тук *** и агенти на МВФ, парични съвет и Световната банка. Лека нощ.

3

Kreti

преди 10 години

Браво на УКРАЙНА кой български политик би повторил това:"От 2010 г. три години поред ни показваха този бонбон в красива опаковка и ни казваха: "Ще го получите, когато подпишете споразумение с МВФ". Не трябва да ни унижават. Ние не сме малки деца, не сме лакоми за бонбони. Ние сме сериозна европейска страна, а МВФ ни казва: "Увеличете данъците на населението, замразете заплатите и пенсиите" и така нататък. Никога няма да се съглася на това", заяви украинският президент.

2

Анонимен

преди 10 години

царя беше прав - кога му дойде времето. опс.

1

Анонимен

преди 10 години

То и Турция така решила да поизчака 60-те, та още чакат, а тъпанарите от Алжир след обявяването на независимост напускат :))) и сега с лодки през средиземно море перкат :)))