7

Иван

преди 10 години

"Светът е разочарован от Украйна, Русия доволна " ! Уважаеми, автори, много яко грешите относно "Света"! Не са доволни ЕС и САЩ , но те не са "света" , а са част от него, при това не най-голямата. Освен това в "света" влиза и Русия и Украйна и Китай и Бразилия и цяла Латинска Америка и т.н. Така, че по леко с пристрастията и злобата. Те няма да ви доведат до добро, като се опитвате да зомбирате читателите си !

6

maora

преди 10 години

Maloumnici stiga ste prevuznasiali Zapada.....hodili sme ,jiveli sme i znaem. Rusia na Putin i Iztoka kato cialo sa mnogo po drevni narodi ot zapadnata civilizacia. Dushevnostta ni e druga, drugi hora sme. Ukraina pokazva kakvo e da si nezavisim vupreki che ne vzimat zapadni zaplati. A nie za dva leva maika si she prodadem.Moje da jiveat po zle v momenta.....ama sled godini pak she si prikazvame. Mizeriata i ikonomikata pone sa realni a ne US/EU balon.....

5

Анонимен

преди 10 години

Путин не им даде Сирия, та Украйна ли ще им даде?! Да не е луд, една кръв са ...жалко че го нямаше по рано на сцената в тая светлина, че да не даде и нас на еврейския съюз, но нищо има време като ни осмучат хубаво и като финанси и като интелектуален потенциал сами ще ревнем Русия да ни освобождава от еврейско ...опа сега му викат още европейско... робство!

4

:-)

преди 10 години

Айде, не превъзнасяйте толкова тъпотията на украинското правителство! И украинците живеят като скотове благодарение на червеното си русофилско правителство.

3

Бай Димо

преди 10 години

Браво!Не си разтвориха широко бузките не запада както направиха българите.

2

Анонимен

преди 10 години

Евaлa. !!!Укрaинците имaт късмет с техните упрaвници ,че нa първо място слaгaт интересите нa собствения си нaрод , a не кaто нaшитебрюкселски *** дето ни продaдохaзa 30 сребърникa и ни превърнaхa в робитенa еврейския съюз.

1

Анонимен

преди 10 години

Цялата дандания беше да измъкнат от затвора еврейкатаа Юлия ТиМОШЕнко и да се използва срещу праволсвана Русия стратегическата територия на Украйна от юдео-масоните управляващи новия Вавилон-ЕС и ционистката *** САЩ, затова бяха тия напъни да вкарат в ЕС Украйна ,след което украйнския народ щеше да го постигне същото както нас,за радост обаче украйнските управници не се продадоха и защитиха националния интерес на Украйна и всички са доволни с изключения на тия протестиращи *** ***