134

отчайвам се другари

преди 10 години

миков, ти нещо можеш ли да работиш?

133

глупак

преди 10 години

До Анонименкаква идея бе ***?

132

Ха!

преди 10 години

Целият текст може да видите на BalkanLeaks.Хубаво четиво.

131

Анонимен

преди 10 години

Обява в бюро по труда:- Безработен поради пълна некадърност?- Освиделстван в психодиспансер?- Незаконно роден от *** "жрица"?- IQ под 20?- Дори маймуните си правят майтап с вас?Има надежда! Коалиция фашисти/турци/комунисти спешно търси симпатизанти.Ще ги откриете във всички странични изходи!

130

анонимен

преди 10 години

Овцата Манолова я чака следващия бой.

129

Анонимен

преди 10 години

Няма нужда от опорни точки - всички видяхме как около 500 човека тероризират столицата. Услужливите медии показват подбрани кадри ,защо не показаха терористите от високо? Имаше такива камери в интернет, видяхме ги колко са...И още нещо - демокрацията означава че всеки има права до момента в който наруши правата на другия, тези т.нар. студенти просто отнемат права на хиляди други хора,така че БРАВО НА ПОЛИЦИЯТА!!!

128

Анонимен

преди 10 години

До сега смятах, че има червен щаб, който да анализира и пише всякакви сценарии за тяхно ползване. Грях ми на душата, смятах този щаб , че е създаден и ръководен от поне минимум интелектуални хора. Сега се оказва, че наистина има такъв, но е ръководен от ***.

127

Анонимен

преди 10 години

ОПОРНИ ТОЧКИ1.За депутатите:Да застанат в леко разкрачен стоеж и да се хванат за нещо Здраво,Щръкнало и Право.2.За техния електорат:Да вземат по една мотика и всички да ходят да копаят нивите,вместо да чакат по 50 лв./по избори.3.За пръдливците по насаждане на омраза,ксенофобия и пседво- патриотизъм начело с клоуна Сидеров:Да си потърсят навреме прилична работа,щото след следващите избори"палачинката ще се обърне". 4.Борисов да се хване за палците и да не се пуска от тях.

126

гост5

преди 10 години

По-голяма простотия не бях чел скоро.

125

Анонимен

преди 10 години

Хе-хе, много ми се ще да изтече някоя от разработките им как манипулират *** и пенсионерите. С закърнял мозък, който е обучаван само да манипулира, няма как друго да излезе от позитано, там всичките са школовки на ДС. Стоят и мируват, иначе ако не слушкат, ще идат и те на пангара като Бисеров. Така се управлява, с компромати, демагогия и манипулации. Искрено съжалявам хората, които са били подлъгани да гласуват за тези ***, не са виновни те, просто червените са лъжци, за друго не стават!

124

г-н Тау

преди 10 години

За делото на социализма,за щастието на нашата Родина....бъдете готови,герберасти и си стягайте задниците защото не може само да се управлява(това БСП го правят перфектно) а трябва и да се бачка ;))

123

Анонимен

преди 10 години

Между другото, разбрах, че пловдивчани горят от нетърпение да дойде събота! Щяло да има ГОЛЯМ ПАНАИР!ХАХАХАХАХАХА!

122

Анонимен

преди 10 години

Аз призовавам МВР да пуснат в нета кадри от полицейските камери и да затворят устата на лъжците гробоседерасти!

121

Анонимен

преди 10 години

До Анонименкоя мутра? ЗАЩОТО АЗ МИСЛЯ ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МУТРИ СА ПЕЕВСКИ,СТАНИШЕВ ,ОЛИГАРСКИ....

120

Анонимен

преди 10 години

Ей глофарци, от МВР са си написали нещата 1 към 1! Това, че бтв и нова лъжат обществото и повтарят като папагали една лъжа хиляди пъти си е проблем на тези, които им вярват! Всеки мислещ човек знае какво става в България! Мутрата се опитва да вземе властта по противоконституционен път!

119

Павлин

преди 10 години

Доста "платени драскачи" пишат тук, че написаното не било манипулация а самата истина. Истина ама само на думи. Защо един журналист не засне поне един човек от агитки, защо не могат да хванат на камера поне един на който са му платили. Ще ви каза защо. ЗАЩОТО ТОВА СА МАНИПУЛАЦИИ. В нета е пълно с платени ПРЕДАТЕЛИ - всички от младежките организации на управляващите ***. Мамка ви *** - ОСТАВКА.

118

?!

преди 10 години

Има ли нещо нормално в тази държава?

117

USA

преди 10 години

Alkaida blednee pred nai Prestupnata i Manipulativna organizazia BKP/BSP,v Sveta.....

116

Анонимен

преди 10 години

Стига сте обиждали комунистите бре! Ако наистина имаше комунисти те щяха да ги избият тези от БСП до един като предатели на народа. Това са престъпници които нямат нищо общо с комунистическата идея!

115

haha

преди 10 години

Каква манипулация ,това си е самата истина!!!!!