237

Дадо

преди 10 години

Значи тези "Ранобудници", които на 1.11. сигурно ще се опитат да се представят за новите БУДИТЕЛИ не желаят да чуят друга позиция и не желаят да водят преговори! Нека да си зададем тогава въпроса " Що за хора са те?". Не искат да чуват, не искат да виждат искат само да стане тяхната ито веднага и то безусловно. Браво бе мискини това си е парексаланс ДИКТАТУРА в действие. По добре "Укопирайте" някоя обществена тоалетна, то не че ги има, но от там поне някой зорлия може да каже, че ви вярва.

236

Анонимен

преди 10 години

Само шум има в главите на някои от водачите на протестите чрез окупация.Смях в залата-все едно да се настаниш във всекидневната в къщи и да не пускаш другите от семейството и да искаш оставка на домоуправителя,щото не ти обръшал внимание и нов избор.Нека отидат да окупират нечий друг апартамент,пък видим тогава.Нищо не искат за по-добро обучение,издръжка,квалификация и реализация след завършване.Важното е купона да върви.Какъв нов морал в политиката без морал в обществените отношения и групи като цяло-политиците сме ние,т.е.тези от нас които си изберем.Политиката е израз на обществено-икономи

235

мислещ

преди 10 години

Окупацията и стачките като станат прецедент ще са бреме и на новото правителство, това май не може да стигне до дебелите глави. Което и ново правителство да дойде, проблемите със здравеопазването, пенсиите, пътищата, безработицата, НЕК, и др. са толкова големи, че невъзможността то да ги реши веднага ще породят нови ескалации.

234

Маджаров

преди 10 години

Искаме си Бойко той е пич

233

Анонимен

преди 10 години

"studentite", "chervenata mafia", "koi ne ska4a e 4erven"...kolko ste prosti i maloumni nqmam dumi, vqrvaite, vqrvaite cqlata rabota e tiq politi4eski trupove koito ne vleznaxa v parlamenta da poluchat nov shans da vlqzat, ama to vijdash koi organizira "okupaciqta" i produljavash da vqrvash che tova e edna romanti4na bitka na "studentite". Emi..sajalqvam prosto shtom se podavame na takiva cirkove i maimundjulaci shte ni shibat i tova e, prost narod-slaba durjava.

232

sokrat62

преди 10 години

До АнонименНарода го назначи с избори /мажоритарни/, престани с тъпия си въпрос. Виж резултатите от президентските избори.!!!! Задай си въпроса как Първанов доказания агент на ДС как изкара два мандата, като президент? Как хидроинжинера Доган и мазния Местан агенти на ДС вече 12год. са във власта, как Серльо вечно губи избори и винаги е във власта 10г. и ще се сетиш защо народа ни е на този хал. ОСТАВКА !!!!!

231

Анонимен

преди 10 години

А аз си мислех, че Хелоуйн не е български празник. Пък то колко тикви и *** се оказа, че ще го честват!

230

Анонимен

преди 10 години

КОЙ НАЗНАЧИ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ ????

229

Анонимен

преди 10 години

до бай биг ал -ОБЩИ ПРИКАЗКИ,ЗВУЧАТ МИ ПРОСТОВАТО,КАТО СТУДЕНТСКИ.

228

BIG AL

преди 10 години

Успех на студентите и не им се давайте !!Червената мафия е срещу вас !!Искат да ограбят бъдещето ви - вашето !!Искат да слугувате на техните отрочета- дебилчетата на олигарсите , ДС- муцуните, мухлясалите фуражки, турчетата от ДС и лумпенa атакаджийски ..Искат да ви смачкат и станете СТАДО- като това на гласувалите за тях ..Безропотни крепостни селяни ..И понеже не могат да ви пратят в Белене- както правеха бащите им - ще ви изнудват по други начини..Имате си работа с мръсни , долни, червени душици ..

227

тоягов

преди 10 години

Лозунга на правителството е "Вся власт олигархам,вся власт нам"

226

бай Иван

преди 10 години

Виждам,че има писачи,които с милиционерски маниполации искат да умаловажат протеста на студентите,както и на всички останали протестиращи.Комунистите не обичат да им се протеворечи,роптае и да се изразява друго мнение.След 1944 година недоволните са били избивани без съд и присъда.Сега тактиката им е сменена в крак с новото време-завладяване на икономическата власт,което води и до политическата...

225

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Трагедия е да гледаш колко неграмотни са студентите днес. В САЩ младите протестират против капитализма, блокират банките, защото кризата е следствие на тяхната алчност и късогледство. Същите тези банкери съсипаха голяма част от света и България в частност. Нашите "хубави и умни" блокират пешеходни пътеки! O sancta simplicitas (о, свещена простота!);

224

il_cho

преди 10 години

До ИванТой си го заслужава, както и всички, които пречите на и без това тежкото ни ежедневие! Не разбрахте ли, гробарчета, благодарение на чалграските циркове от последните месеци подкрепата на обществото ви се е стопила с едно 15-20 процента!В случая с какво допринася въпросния човек като спре автобус, в който пътуват уморени хора, които са бачкали цял ден на крак???

223

Очевидец

преди 10 години

Това ли са студентиТЕ! Само в СУ учат около 28000, поне една десета да бяха излезли на протест, че да имат някакво основание да ги представляват! А медиите надминаха представата за медиите на тоталитаризма!

222

Анонимен

преди 10 години

*** от герб,оставета Правителството да работи ,идва зима.Таковайте си майнната.И запомнете----Никога вече Герб!

221

Бройки и бройки

преди 10 години

Този мил комунистически навик всичко да се измерва с масовост е най-голямата смешка. Доказаха го автобусите от провинцията на контра-протестиращите пред НС. Вече в България може да намериш повече неграмотни и апатични човеци, тъй като над 1 милион от образованите и способните през последните 20 години се устроиха в чужбина и приблизително около 50 000 всяка година изтичат натам. Правителството трябва да си отиде не защото 200 или 200 000 човека не го искат, а защото тегли България към провал.

220

Анонимен

преди 10 години

200 choveka i 50 studenti ste svalyat Oresharski. Smeshno....

219

Анонимен

преди 10 години

ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ДНИ В ЕФИРА НАПИРАТ ИДЕОЛОЗИТЕ НА БСП ,КАЛИН ЯНАКИЕВ,МИАИЛ НЕДЕЛЧЕВ,ЕВГЕНИЙ МИХАЙЛОВ ,КУНЕВА,МУТАВЧИЕВ,ЛАТИНКИ РАЗНИ. ВСИЧКИ В ЕДИН ГЛАС ВЪРШАТ РАБОТАТА НА БСП ДА СЕ КОНСОЛИДИРА ЗДРАВО. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗАСЛУЖАВА И ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА ПОМОЩ ОТ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ . С ПРОТЕСИ ЛЯГАМ С ПРОТЕСТИ СТАВАМ БИ КАЗАЛ ПОЕТА. КАТО ВКЛЮЧАТ КАМЕРИТЕ ТЕЛЕВИЗИИТЕ И КЛАКЬОРИТЕ В ЕДИН ГЛАС "ОСТАВКА",НАЙ УСПЕШНО ПО ПЕШЕХОДНИТЕ ПЪТЕХИ СЕ СПРАВЯТ БЪДЕЩИТЕ ЦИРКАДЖИИ ОТ ГИЛДИЯТА НА МУТАВЧИЕВ. БЛАГОДАРЯ!!!!

218

будител

преди 10 години

Напред науката е слънце! А слънцето на окупаторите-фашисти има силуета на "интелигента" доктор Б.Борисов.