13

Анонимен

преди 10 години

Изходи колкото искаш - у Казанлък е пълно с АК 47, само намери някой първо теб да застреля и тогава ония другите 240, част от които са ти платили за това сърцераздирание

12

Волен С.

преди 10 години

Кво искаш ***, кой те кара да ми викаш под прозорците? Ела ми на гости, пък после ще викаш, ама от уЙдоволствие, докато потъвам блажено в емигрантската ти ... душа.

11

Румен

преди 10 години

"Много боли под жарко лятно слънце,през юли и август да веем тези надписи, много боли и под дъжд и сняг да го правим. А няколко етажа по-нагоре да се затварят прозорци с нова дограма, изолираща шума отвън, и да се питат - "Е*ати ***, не им ли па писна на тия да викат по цел ден отпред?!" Лора, за да си на протестите по цял ден, значи си безработна. Явно затова търсиш бягство в чужбина. Но и там трябва да се работи! Едва ли там ще ти плащат за участие в протести.

10

Емигрант от 7 год.

преди 10 години

Добре дошла при истинските българи - емигрантите. Ние сме активанта част на българското общество която вярва в американската мечта, бори се за по-доброто си съществуване и успява при силна но реална международна конкуренция. Ние сме хората които не се чустват роби а уважават себе си и за това другите народи също ни уважават. Оправи себе си, не се стреми да оправиш държавата. Успешната държава се състои от уверени и проспериращи хора а не от молещи за коричка хляб. С молби (протести) не се успява

9

Анонимен

преди 10 години

протестиращите - смешни сте бе !!!Ако е допустимо 200 души да блокират центъра на 2 милионен град, то тогава колко хора имат същото право за центъра на 70 хиляден град като Велико Търново?Отговор: 7 човека :)Значи 7 човека имат абсолютно същото право да блокират 70 центъра на 70 хиляден град.Осъзнавате ли сега защо хората ви мислят за смешни анархисти?

8

буба

преди 10 години

Към авторката: Не знам дали някога си се замисляла, но опитай - опитай се да осмислиш, че на тая земя не си само ти. Не си само ти, тази, която има правото да определя кой да живее, и кой не, кой да управлява, и кой - не.Когато осзнаеш факта, че живеем във държава където и другите хора имат право на глас, тогава ще осъзнаеш, че нямаш право да унищожаваш свободния избор на другите

7

Анонимен

преди 10 години

До ВладоPishi po gramotno

6

Владо

преди 10 години

До ***:*** си и *** ще си останеш! Явно си по- патладжанен от мен, след като си скаран с правописа. Но образование не ти трябва, за да пишеш неграмотно в интернет и да чакаш да ти платят за протести.

5

До Името

преди 10 години

Продължавай да си фантазираш и бегай в *** да олабиш жилата.

4

Името

преди 10 години

Лори нищо не прочетох от статията ти, обаче ако си визуално привлекателна заповядай да живееш в нас. Аз живея при баща ми, а той си има и приятелка. Храни ме майка ми, която си живее в друго жилище. Ама мисля, ако ставаш за каквото ми трябваш и го правиш с удоволствие и желание, все ще се разберем нещо.

3

Анонимен

преди 10 години

Докато има такива Владковци, България няма бъдеще!

2

абдал Владо

преди 10 години

Много си *** Владкооо, Вие от патладжанения етнос сте свикнали все пари някои да ви дава, кво тва чудо що народ излязал на протести без пари и за какво протестират??? щото ги управлявали Гея-Бея и Злодея, Будали!

1

Владо

преди 10 години

Ми то тук за да живееш, трябва и да работиш. Едва ли ти стигат парите, които получаваш за да размахваш табелите и плакатите?