37

преди 10 години

До БоляринаИмат, имат, ама в тази тяхна криза са 4-*** кашици и 3-кракото магаре Евлампи! Въоръжени до зъби с прашка, кламер и домат. Евлампи е с бронежилетка, треперете!

36

Болярина

преди 10 години

До ДЕЛТА ФОРС СОЛУНАма вие и армия ли сте имали .....аййй ...незнаех

35

SASHO do delta forc

преди 10 години

Tya grackata armiya vlezna v BG 1925 g kogato byahme obezorajeni i yade perdaha posle. Ta procheti si malko istoriyata tapako)))) Shtoto strahlivata gracka armiya i anglichanite i francuzite ya spasiha Parvata svetovna inache beshe svarshila kato srabskata)))))))

34

Анонимен

преди 10 години

Да оставим ОМОН и московската полиция на страна, както се видя, разбират си от работата момчетата. От 1200 след кратък, но настойчив разпит поне 10 ще си "самопризнаят", все ще има за какво. По важното е че румънците купуват 12 португалски ф-16 -3 употреба за 182 млн евро, и по този начин ние не можем да купим 8 за 800 млн, защото *** вече са пласирани.

33

ДО ДЕЛТА ФОРС

преди 10 години

Гръцката армия ще дойде в София само с белезници на ръце като Сирийските бежанци съпровождана от гранична полиция, когато ви напънат Турците !!!

32

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен1400 са с проверени документи, не са арестувани. Обитава ли са пазара. Предполага се, че са незаконни емигранти - кавказци и азиатци.

31

Анонимен

преди 10 години

ама оставете руснаците да си се оправят с емигрантите. тия 1400 задържани кви са, руснаци или емигранти. нещо не ми е ясно. мисля, че са руснаци които роптаят, срещу тия маймуни.

30

NIKO11111

преди 10 години

Демокрацията и либерализма са най- прекият път към разрушаването на едно държава, затова ни ги спуснаха световните финансови властелини, основно юдеи.

29

Анонимен

преди 10 години

Ванга е казала че България ще е има само ако е в пределите на Русия

28

ODESSSA

преди 10 години

Нали великите американоси почнаха да отпечатват банкноти от 100 долара с максимални защити против фалшификации, какво искаш още :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

27

?

преди 10 години

жители на квартала се събраха да изразят възмущението си от убийството, но демонстрацията бързо прерасна в сблъсъциМного скромно го давате, това е новина 1 от вчера по света, дори за Американската криза не дават толкова - вие 3 редчета .. сблъсъци. Много ви е смешен сайта и т.нар. журналисти.. ***

26

ODESSA

преди 10 години

Ако на някой му е ясно да знае, Русия е бастиона на белите хора.

25

dimitarbt

преди 10 години

Срамно но факт - Руснаците дейсват много по адекватно от нас (държавната власт).

24

marantz

преди 10 години

Абе какво значение имат тук русофили,русофоби,руски филми и не знам какво си!Важното е,че са нашокали *** и тия няма да шукнат!Просто си представям картинката!Тих краен квартал,който в последните години е превзет от нагла *** ***,която го е превърнала в *** и тероризира местните!Да ви е познато!?

23

ODESSA

преди 10 години

Да в Русия няма смъртна присъда. Само увиване във свинкса кожа.Със алах по споразумение после.

22

Ok!

преди 10 години

До онбашиятаМного ераб го даваш. Аз говоря перфектно руски. И също ще кажа, браво на руснаците. Така се действа. Не като нашите ушеви, които са много силни пред махленските деца.Бирюльово, така правилно се пише на български е квартал на Москва, а не е предградие. По тази логика и Люлин, и Младост, и Надежда в София също са предградия.

21

онбашията

преди 10 години

бас държа че същите тука дето искате да вземате пример от русия, не можете една дума на руски да обелите, защото по времето на соца сте гледали само филми с жан клод вандам и сте питали "филма хубав ли е или руски". да, помня го тоя лаф, използваше се САМО и единствено от настоящи русопоклонници. почнахте да обичате руснаците чак като загубиха студената война, просто защото сте лузъри в живота и обичате себеподобните си

20

онбашията

преди 10 години

и каква е разликата от тука? наще нали арестуваха и осъдиха убиеца от катуница. да не мислите че руснаците ще растрелят тоя кавказец (ако го хванат), сверете си часовника в русия няма смъртна присъда.

19

Анонимен

преди 10 години

Крайно време е да вземем пример от Русия! За всички ще е по-добре.

18

ertwertwrt

преди 10 години

И там не харесват циганявите ***, само в София се приема за нормално да ти миекат отвсякъде