13

До "8"

преди 10 години

За какви спрени ремони на пътищата говориш? Росен Плевнелиев направи ПЪРВА КОПКА за пемонт на пътя Шумен - Карнобат година преди избирането му за Президент и две години реално нищо не бе направено. Едва през тази пролет и осбено през лятото зе ивърши пемонттът.

12

ДОБРЕВ

преди 10 години

Я , ПРЕМИНЕТЕ НАПРАВО КЪМ СЕДМИ ВОТ ,ТАКА И ТАКА ОРЕШАРСКИ И ПАРЛАМЕНТА СИ ГО МЕСТЯТ ОТ ЕДИНИЯ , В ДРУГИЯ ДЖОБ ! ПЪК , ТИ ,ТОМИСЛАВЕ ,КОЛКОТО И ДА СЕ ПРАВИШ НА ОРИГИНАЛЕН , ЕДНО Е ЯСНО , БЕЗХАБЕРНИКА ТЕ Е НАУЧИЛ ВЕЧЕ ДА ПРИКАЗВАШ ДЕМАГОГИИ - ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА ! ВЕЧЕ НАРОДА КАЗВА КОЙ ,КЪДЕ И КОГА -НЕ *** ОТ ГЕРБ !

11

1

преди 10 години

След този все още млад човек остана много направено и в Габрово,където беше кмет и в страната.След бандата турско-комунистически мекерета ще останат грабеж и само кредити за плащане.

10

БоСимеонов

преди 10 години

Тоя мишок що не каже какво направиха 4 години за регионите, а търси сметка за сто дни управление.

9

Анонимен

преди 10 години

Михалевски, преди 2г вдигна пушилка, че магистрала Тракия се строяла със сгурия. Що не кажеш какви са резултатите от анализите? Май сгурия има само в главата ти, а :)

8

Анонимен

преди 10 години

Михалевски, през 2008 имаше излишък 5млрд лв, който изчезна само през декември - нещо да кажеш?Да си чувал, че от 2009г има криза? Или няма, защото така каза др.станишев :)Каква регионална политика имаше през изминалите 120 дни? Освен спрени ремонти на пътища, липса на пари за снегопочистване нещо друго да пропускам?За 120 дни има само усвоен заем от 1млрд и подготовка за нов от 750млн - другото са общи приказки.

7

Гражданска позиция

преди 10 години

Преди време, след поредна телевизионна изява на д-р Николай Михайлов споделих, че би ми било интересно да прочета психоанализа, направен от него на Томислав Дончев.

6

Drunderski

преди 10 години

Вие г-н Дончев какво регионална политика имахте?Ако въпросът е да има вот на всяка цена, то тогава упражнението е безсмислено.и колкото и философски теории да ми развивате си остава безсмислено. За това г-н Тампончев затворете си ши***ната уста!

5

BGN

преди 10 години

Съществен елемент от регионалната политика е местното самоуправление. Общините бяха смазани финансово при ГЕРБ. За 2008 г. общо парите за общините са били 1,5 млрд. лв., колкото в следващите 4 години общо, Кво да говорим повече ...................

4

кк

преди 10 години

Не изключвам правото на ГЕРБ-аджиите да си внасят колкото вотове си искат... Не изключвам и правото на управлявящите да отбиват вотовете и да се защищават... Но единствената дума за няколко месечната работа на Парламента, която мога да употребя е ЛИГАВЕНЕ... Тези хора / от ляво, от дясно, от средата/ се лигават с желанието на хората да имаме един работещ, креативен, според налагащия се от скоро термин, Парламент, който да даде база за заздравяване и подобряване работата и на другите институции

3

гост

преди 10 години

Даскалчето - централно острие на ТИКВАТА.

2

тото 2

преди 10 години

А бе *** политици вече ни писна от вашите клюкарски истории Вие за кои се мислите До кога само ще говорите Направете нещо за България и народа Върнете това което откраднахте и България ще стане втора Швейцария СТига растягайте локуми Ясно е че има много простаци които ви вярват но ние българите сме интелигентни и образовани и по света ни ценят повече от вас И за това се изселваме За вас остават *** илош матрял

1

Анонимен 1

преди 10 години

Скрийте се герберушки, минали 10%, 100 дни се занимават с вашите саботажи....