42

Анонимен

преди 10 години

Трябва да се гледа целия осигурителен пероид, а не само последните 10 години. Това не е честно.

41

Мимс

преди 10 години

Ами и депутатите да съкращават ;50-тина са напълно достатъчно.....

40

Хектор

преди 10 години

Работещ беден=РОБ.

39

Язе

преди 10 години

Mоже справедлив начин за пенсиониране да няма, обаче има справедлив начин за не пенсиониране - Спирам да плащам осигуровки, минавам на сиво!!!

38

Анонимен

преди 10 години

Преди да стане богат, човек трябва да е бил беден и да отбира от всичко...а тая зима *** червено буржоазни ще има за вас Видов ден! Червено ще серете!

37

Мильо ВИПОНДов 

преди 10 години

Това което демонстрираш е класическа агитация и пропаганда.Изкуството да лъжеш без да казваш нито една лъжа,просто не казвайки цялата истина.Всички бяхме умерено беднички,всички живеехме в една умерена мизерия.Разбира се имаше ред и спретнатост в държавата която и сега е нужна, но нещата в настоящето са изпуснати.Тезата която си заел е лесна за оборване,можеш да я прилагаш пред прости орица,но тука в сайта не върви.

36

до МильоКое е халюцинация бе, Мильо? Че при Бай Тошо предприятията имаха работнически столове, ЛЕКАРИ и ЗЪБОЛЕКАРИ, и почивни бази, и работниците всяка година ходеха на море? Или че сега хората работят като *** 6 дена по 10-12 часа, осигуряват ги на половин минимална заплата уж са на 4 часа и като станат на 50 години ги гонят отвсякъде като мръсни кучета?КАЖИ КАКВО СЪМ ИЗЛЪГАЛ, СЕРИОЗНО ТЕ ПИТАМ

35

Мильо ВИПОНДов 

преди 10 години

До Петолъчка в гъ.аВърви да си вземеш хапчето,че си зел да халюцинирваш

34

Скачахте по площадите,че комунистите имали волги, триетажни вили и петстайни апартаменти, ходели в чужбина и пазарували в Кореком.Сега капиталистите имат по 5 мерцедеса, 15-етажни хотели, 5-етажни бизнес сгради, ходят на почивка в чужбина и пазаруват в моловете.НУ И КАК ВАМ ЖИВЕТСЯ ПРИ КАПИТАЛИЗМЕ??? ХОРОШО???

33

При социализма имаше ЛИЧЕН СЪСТАВ, работниците бяха ЛИЧНОСТИ и работник звучеше гордо, всяко предприятие имаше почивни бази на морето и РАБОТНИЦИТЕ ходеха на море всяко лято. Предприятията задължително имаха работнически стол и медицински сестри, а в по-големите лекари и ЗЪБОЛЕКАРИ.Сега при капитализма има ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ работника е МАТЕРИАЛ, ползват го 6 дни по 10-12 ч, осигуряват го на половин минимална заплата уж е на 4 ч и като стане на 50 г го гонят като мръсно куче, това е КАПИТАЛИЗЪМ

32

владетеля

преди 10 години

ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ ДА ИМА БЕДНИ И БОГАТИ И КАКЪВ Е СМИСЪЛА ОТ ТОВА-ЕДНИТЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ ВЪВ ОХОЛСТВО И ЛУКС,А ДРУГИТЕ НЯМА ДА ИМАТ ХЛЯБ.ТОВА Е ДОЛНА ДЕМОКРАЦИЯ-ОТ НЕЯ НАРОДА НИ НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ,ЩОМ СИ СЕ РОДИЛ НА ТАЗИ ЗЕМЯ,ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕШ НОРМАЛНО,ДА ИМАШ СРЕДСТВА ЗА ЖИВОТ,А НЕ ДА МИЗЕРСТВАШ.

31

Анонимен

преди 10 години

Моля някой знаещ да дрънка на китара да сложи няколко акорда и да се изпее тая песен пред НС в памет на българския народ! Благодаря!)

30

АГИТПРОП

преди 10 години

Бедните сте духом и затова сте бедни и материално. Алчността, завистта и злобата ви пречат да мислите градивно и да се развивате. Нищо де, не се отчайвайте. Сега като си тръгнат сирийците, ще се станете баровци, че те сирийците ви докараха на това положение.

29

бай уй

преди 10 години

До АнонименТи май не си работил за чужди работодатели(робовладелци).

28

бай уй

преди 10 години

До Петолъчка в сърцетоФакт !

27

Анонимен

преди 10 години

Алооо човеко с петолъчката в сърцето. Те точно комунистите дето са сега милионери махнаха Бай Тошо и развалиха идилията на макия човечец за която плачеш с едри сълзи. Гласувай пак за тях и чакай да върнат байтошовото време. Ейййй, калпав матрял. Колкото по-бедни толкова по глупави и наивни и толкова по лесно се залъгват.

26

Анонимен

преди 10 години

До 33Аааа при бай Тошо беше лошо. Намахме дънки, цветни телевизори и леки коли. Не ни даваха да крадем и за всичко което имахме трябваше да даваме обяснения от къде го имаме.

25

Има ли дори един човек да се оплаче, че докато са го управляваше Бай Тошо: * е останал без работа и не е могъл да си храни семейството?* не е могъл да си плати тока и парното? * не е имал пари за лекарства?* искали са му пари за операция или за раждане или за някакви изследвания в болницата?Има ли дори само един човек да си изкриви душата и да каже, че му се е случило нещо такова, докато го управляваше Бай Тошо???

24

Ванко

преди 10 години

За тези така високи доходи съществена роля играят и Общините, където за разлика от високо квалифицираните гл.специалисти, директори на дирекции и останалите верни дупегъзци, останалите работят за около 400лв. брутно възнаграждение. Явно държавата е доволна от тези възнаграждения,който честолюбивите и мъдри общински чиновници и кметове/ изключение разбира се за софето, там работят и наши хора / са отпуснали на раята но явно отново си мислят,че любовта на народа може да ги пропусне.

23

Данко

преди 10 години

Всеки, който работи за малко пари е престъпник. Прави зло на себе си, прави и на зло и на останалите като сваля общото ниво на заплатите. Каква е логиката да работиш за 350 лв.!??! Българинът е пълен ***.