9

-

преди 10 години

Тази крава на снимката,нали се бореше със зъби и нокти да се докопа до креслото!А сега -няма пари! Ми как ще има?Не е виновен Дянков!Крадливата червена смрад не доказа нищо от това което бълва в пространството!Все някой им е крив,в случая ГЕРБ,а те БКП-то чисти като изворна вода!Офф,отвращавате ме!Жалко за болните,жалко че не се спирате пред нищо,другари управляващи,използвате и онкоболните за своя маша,само и само да покажете колко" лоши "са предните управляващи!Засрамете се и подайте ОСТАВКА!

8

анонимен

преди 10 години

Дами и господа от БСП , нали искахте да поуправлявате ..... ето действайте не ревете за щяло и нещяло . Направете живота на хората по добър , нали това обещахте . Явно пак ни излъгахте да гласуваме за вас , а сега само оправдания и май май ще поокрадете туй онуй.

7

Skorchev

преди 10 години

Gospoda daite ni normalni zaplati ,firmite da ni osiguriavat i pokrivat razhodite za zdravni uslugi i neshtata si otivat po mestata.Sega ako im dadat kolkoto iskat ,dogodina pak niama da im stigat.Tazi sistema e bachva bez dano i dava hiliadi vazmoznosti za krazbi i korupcija.Do sega nito vednaz ne mie davan kasov bon ot chastni medicinski uslugi ,kakto i pravni.Tova triabva da se spre

6

морски

преди 10 години

Откъде пари за здравната каса и за болните хора,нали оная гадина Симеон Дянков източи 1,5млрд.лева от НЗОК и сега никой не му търси отговорност за това.Този *** вече трябваше да е в затвора!

5

до 4

преди 10 години

Напротив, това е бюджет на касата, тя разпределя парите. Но ги разпределя така, че да има за наяите фирми, източшат се със скъпи лекарства на някои хора, а заплатите на лекарите са масово ниски, все няма пари за лечение. Иначе всяла година бюджетът на касата се увеличава- милиарди е

4

Анонимен

преди 10 години

при бюджет от милиарди да не можеш да заделиш 200 млн е просто тотална корупция. И как така е се намерят 30 млн в бюджета за ислямски престъпници а ла имигранти, а за българи, работили и плащали на тази ***- не.

3

Анонимен

преди 10 години

Всяка година им бил определен по-малък бюджет. Ами направете го по-голям *** такива. Стотици хора умряха от грешни диагнози, липса на лекарства и като цяло некадърно лечение което може да се опите с една дума: убийство.

2

АНОНИМЕН

преди 10 години

НЗОК е най голямата каца без дъно наливаш и не можеш да разбереш накъде се разлива.

1

Анонимен

преди 10 години

Не се вайкай, госпожо, а сезирай Прокуратурата да попита Боко и Дрянков къде са парите! Ако не го направите, явно, че е договорено чадърчето над Тиквата и аверчетата Му! Жалко за плащалите здравни вноски!