156

jjj

преди 10 години

защо не съм чул *** прибран за педофилство а всички раждат малолетни и непълнолетни ???

155

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЗащо от сутрин до вечер ни занимават с тия ***?Ами за да се види,че и при тях има *** ,престъпници и пр. ! Ако не пишеха за *** щях да си мисля ,че само ние българите сме *** ,телефонни измамници ,убийци и т.н. ! Като чета се успокоявам,че не сме само ние ,има и други като нас !

154

@#$%&

преди 10 години

troyan, pavlikeni, suhindol okolo 80% ! ot mangalskite semeistva sa si osinovili balgarski deca ot doma v balvan. posle rabotiat po belgia. momicheto e balgarka.

153

SS

преди 10 години

Това не е ли в раздел размножение на многоклетъчни организми?

152

Злопаметна

преди 10 години

До Анонимен 157 Защото те са електората дето се купува по изборите и решават нашата съдба. Защото те не плащат сметките за тока. Защото на тях педофилските престъпления може да им се разминават, а на българите - НЕ. Имаме сериозен проблем с тях, до кога ще си затваряме очите и ще им плащаме сметките или им лекуваме изтормозени деца?

151

zemo

преди 10 години

На по 12-14г. булки.Защо бе? Къде спи държавата и прокуратурата? Защо не се самосизират? В цял свят на това му викат педофилия,а при тях било "традиция".Хайде де!

150

ABE

преди 10 години

CIGANKA NO NAISTINA MNOGO HUBAVA MNOGO BALGARKI SA PO CIGANKI SRAVNENIE S NEYA V "PRNOSNIYA SMISAL RAZBIRASE "

149

Анонимен

преди 10 години

Защо от сутрин до вечер ни занимават с тия ***?

148

Злопаметна

преди 10 години

До ODESSA 155Друже, явно си много млад ималко си пътувал, не съди *** по наште *** или румънските клошари, в Русия например те са коренно различни, и говорят друг диалект, дори заемат различна социална ниша, там да поръчаш *** оркестър струва бая пари, и като коса и очи са много по-различни от нашите местни ***, има руси, има синеоки, делят се на кланове и подплемена, недей така смело от незнание да твърдиш за нещо което не си видял. И съм Пепелянка, викай мимлеля Пепи:-)

147

ODESSA

преди 10 години

Рус и синеок *** няма, всичкото е гемищ. Кобрата или мамбата или каквото и да е това влечуго в торбата|

146

kraned

преди 10 години

*** му работа...

145

Злопаметна

преди 10 години

До Анонимен 153 *** е, те имат различни подплемена, има руси синеоки ***, пазят си родата и не се смесват с други родове. Въпроса не е в това че е ***, това е едно педофилско престъпление където едно дете е заложник. Съд до дупка и за двете фамилии. Преди 17 години с моя син като бебе в болницата видях една такава ***, токумщо бе родила шестмесечно бебе - родителите я продадоха на другия клан да подтвърдят липса на вражда между фамилиите...само съд и пандела за педофилия!

144

леле

преди 10 години

Гадни, долни, гнусни *** !

143

Анонимен

преди 10 години

Много е хубава, за да е ***.

142

Злопаметна

преди 10 години

...и като я намерят къде ще я върнат? На родителите, които продадоха 15 годишно дете за жена? На детето ще му трябва дълъг престой в клиниката да се възстанови след цялата история, агенция за закрила на детето ли ще го поеме това? Родителите са за съд, като майка го казвам. Това някой да ми се изгаври с дъщерята не си го представям, а пък аз доброволно да я дам на 15 за жена - абсурд. Прокурорите да подхващат дело за педофилия!

141

ODESSA

преди 10 години

Доволни ли сте ***? Троян. Моят град, крепоста на бъларщината е под *** обсада. Доволни ли сте ***? Сега във Троян има фабрика за производство на възглавници и дюшеци. *** унищожихте фабрики които си изнасяха продукцията по цял свят. Аз съм във Щутгарт де където правят мерцедес и порше

140

Манго

преди 10 години

Замина за Франция да се евроинтегрира!

139

Пешо

преди 10 години

Е арно де бийте се само не се таковайте че мтого се множите,нищо че по телевизията все сексове дават!

138

WTF попълнение

преди 10 години

Трябва във всички медии да направят специална графа "***" и там да слагат всичко. За да можем да четем и нещо различно. Или пък в началото на всяко публикация или новина да пише с големи букви, че става на въпрос за ***.

137

WTF

преди 10 години

Само ***, *** и пак *** по всички новини. Или мангалското правителство или *** гледаме и четем по цял ден в медиите. Четем за голяма трагедия и хоп то се оказало ***. Четем за побой, хоп пак ***. Четем за деца пушачи и хоп пак се оказват ***. Четем за отвличания и кражби ... пак ***...Аман, до гуша ми дойде. Е*бем ли ти и *** държава....