9

EXTREMIST

преди 10 години

На САЩ са им необходими международни шутове и смешки."Певицата" (абе ква музикантка изобщо е тая-американска аналогия на чалгата) е доста яка смешка като цяло, така че ЕВАЛА НА РУСНАЦИТЕ ЗА КОЛАЖИТЕ

8

ме

преди 10 години

Оф, какво само го спрягат тоя танц с Робин Тике. Нищо особено не беше, като изключим, че тя беше облечена по доста *** начин. Нито беше толкова скандален, нито нищо. Само в главите на задръстените американци, това е скандален танц. По-скоро скандално е желанието й да скандализира и да привлича внимание с тялото си, което се натрапва от всеки неин клип вп оследно време. Но шоуто на наградите беше всичко друго, но не и скандално. Колко по-скандални неща са се случвали на тия награди...

7

Анонимен

преди 10 години

До Х - пишеме всичко което е свързано с великия братски руски народ, ето и тук - РУСНАЦИТЕ се подиграха на майли сайръс !!!! АТЛИЧНА!!!!

6

Х

преди 10 години

Добре де като ги пишете тея статии мислите ли изобщо?!?! 'Ми тя е спечелила много гледания, ама славата й трае точно 5 минути, докато се колебая дали да догледам видеото до края. Единственото, което ми хареса в цялата работа беше гласа й, но след като затворих браузъра не ми хрумна нито веднъж да си пусна песента. За какво внимание изобщо говорим. Единственото положително нещо от статията ви е че ще ходя да слушам One Direction, дано те да предложат нещо смислено.

5

"O"

преди 10 години

До морски - pishe se OTREPKA moj... izvinjavaj, njamam kirilica na PC-to tuk...

4

7

преди 10 години

ТОВА ПРАВИ "ДИСНИ" ПО СПЕЦИАЛНО ИЛЮМИНАТИТЕ. ИМА МНОГО ДЕТСКИ ФИЛМЧЕТА С ГОЛИ ФИГУРИ НА ЗАДЕН ПЛАН,И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ!ИДЕТЕ И ПРОВЕРЕТЕ И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ,ЧЕ ТЛАСКАТ МАЛЧОВЦИТЕ ПОДСЪЗНАТЕЛНО КЪМ ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ!

3

nerez

преди 10 години

Дрън дрън. И на мен го пробутаха този *** клип. Като отворих ютюб ми го бяха изтипосали най отгоре като препоръка от тях. Тези класации са нагласени и имат за цел някакъв вид зомбиране на тълпата. Гледах не повече от минута превъртайки напред и като видях че е шитня, просто го разкарах. Да ама са ме броили и мен сред милионите *** които са го гледали.

2

морски

преди 10 години

***....

1

petter.bojinov

преди 10 години

чалгаджийка