Снимка: Hot Spot Media

Когато говорим за Майли Сайръс, границата между добър и лош вкус е доста тънка. Дамата напоследък сметна, че ще се продава най-добре с доза ексхибиционизъм и в последното си видео  „Wrecking Ball" позира чисто гола върху огромна метална топка, служеща за разбиване на стени.

Парчето провокира руски ентусиасти да използват кадър от него, на който голата Сайръс е само по кубинки, и да се посмеят за нейна сметка. Из нета набързо плъзнаха колажи, на които блондинката е яхнала жираф, катери се по Айфеловата кула и Статуята на свободата, прегърнала е съветска ракета, делфин и т.н.

И макар снимките да са един вид подигравка със звездата, видеото ѝ постигна своята цел! Само за един ден то се превърна в най-гледаното видео във Vevo и победи фаворита Best Song Ever на One Direction.

Сайръс се беше заканила да даде всичко от себе си в музиката си и доказа, че с желание и скандално излъчване нещата се получават. В интервю пред MTV дамата дори показа откъде се учи – а именно от ветреранките Мадона и Бритни Спиърс, които влязоха в музикалната история особено след целувката си с език на музикалните награди преди години.

За да докаже, че и тя може да бъде провокативна, Сайръс излезе по латексови бикини и бюстие и атакува еротично колегата си Робин Тике, като се отъркваше в слабините му и го облиза с език по врата. Вече седмици наред нейната изява все още е коментирана от медиите. А колажи като тези в галерията на Tialoto.bg  доказват, че за някои Майли може и да е жалка, но все пак е на прав път – спечели вниманието на целия свят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase