21

N

преди 10 години

Решили са да видят къде е по-зле от Сирия.

20

С. Майтапер

преди 10 години

*** вън! Нямат работа тук.

19

Анонимен

преди 10 години

Тези муджахидини /жените и децата са само параван/ получават много повече от един безработен български гражданин.Директно да ги извозват до Холандия. Тия не ни искат в Шенген - няма да им пазим границата.То и без това се оказа че граница нямаме и сега като се разчуе ,не 10000 ами 100000 мюсулмански братя и сестри ще ни налазят.

18

мак

преди 10 години

Ще се интегрират така, като се "интегрираха" ***. Но няма да се върнат у дома.

17

Богдан

преди 10 години

Никакви бежанци не са тези охранени нерези, ами ислямистки муджахидини-терористи, които са бомба със закъснител! Час по-скоро затворете границата!!

16

бъдин

преди 10 години

Когато Косово се отдели някои от нашите турски *** се радваха и пияни викаха "***"!!Разбрахте ли, на къде отиват нещата?

15

ss

преди 10 години

Какво очаквахте, че ще стане като влезем в ЕС? Свободно движение на хора и стоки ха-ха много смешно ( боли ги к*ра, че ще чакате на опашки за визи. А за стоките няма да коментирам защото всички усетихме колко се намалиха цените от 2007ма насам). Европейските страни точно затова наляха милиони евро в гранични ( затова,че тези пари се пръснаха по всички дирекциие друга тема) за да ги пазим точно от такива. А ако си мислите, че преди "кризата в Сирия" намаше бежанци и нелигално преминаващи ДГ ...

14

онуфри

преди 10 години

само тея *** липсват в тая криза,вместо за нещо конструктивно да се ползват парите отиват в канала!

13

Анонимен

преди 10 години

Всеки нелегален *** от Азия може да се шмугне в гората край турската граница и като го заловят да стане нелегален емигрант. Ще го настанят, ще го интегрират, курсове езици т.н. И право ще има да работи... и накрая ще стане българин. Защо направо цялата Сирия не се пресели в ЕС, а ? Държавата ни е скандално ***.

12

Анонимен

преди 10 години

Места в домовете за възрастни или болни няма, но места за хиляди сирийци се намериха веднага в някакви празни и готови сгради. Пари за пенсии, добавки за деца и разни други такива няма, но пари за сирийците има. В тази държава работят ПЪЛНИ ***. Много се радвам че скоро я напускам завинаги и не искам и да чуя повече за нея.

11

jorkatta

преди 10 години

Съжалявам, че го казвам ама незаслужаваме да просъществувам като нация(дано несъм прекално краен) ама къд отиде уж" БЪЛГАРСКОТО ГОСТОПРИЕМСТВО" Паззи боже да не ни се случи нщо подобно.

10

bg

преди 10 години

Тези чужденци защо не бягат към другите ислямски страни? Граничат с Йордания , Ирак пък защо не се заселят и в Турция. На нас малко ли са ни Ц.ганите че и ЕС и тези ни нататрузи ?

9

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"Около 2 млн. лева са поискани от Европейския фонд" Май четеш мжду редовете... Не бъдете толкова крайни, никой не е дошъл тук по собствено желание. лошото е,че от тзи пари пак едно 50% ще се "присвоят" от нашите хрантутници.

8

Momo

преди 10 години

Защо от няколко дни спряхте да съобщавате колко бегълци са хванати на границата?

7

Анонимен

преди 10 години

парите на българския данъкоплатец отиват за всички видове ***

6

AIMILIVS

преди 10 години

Мали как ще се налапат сега родните мародери , вече ни таксуваха по 1100 лева на бежанец (за какво толкова !?!?!?) ... вие плюйте по бягащите от войната хора да ви *** у бай *** !

5

Анонимен

преди 10 години

Така е, хората не са виновни. *** ни управници са виновни понеже виждат перфектното средство за печелене на пари от тези изстрадали хора! За това и няма да ги пуснат в други държави из ЕС, понеже що пари ще се изперат чрез "помощи за бежанци" бедна ви е фантазията. 1100 лв. била издръжката на един сириец месечно - а реално до този човек колко пари стигат? 200-250 лв.? Избрали са грешната страна, в която да търсят убежище. Съжалявам ги...

4

Анонимен

преди 10 години

2 - Параноята ти е неуместна. Тези хора са страдали изключително много в собствената си страна.Какво би направил ти на тяхно място?

3

pl

преди 10 години

Аве тая държава граници има ли?

2

razgradski pop

преди 10 години

бежанците не струват нищо на БГ...парите идват от няколко арабски страни и фондове на ООН и ЕС, отделени специално за такива случаи...