19

titoti

преди 10 години

Как е възможно така да скверни АПОСТОЛА?Пред портрета му застанал този мошеник / с усмивка на магистрална труженичка /.Защо спите БЪЛГАРИ? Защо търпим този измамник?

18

bashkolio

преди 10 години

Степента на демокрация на една държава зависи от степента на децентрализация!Много са прави кметовете,но децентрализация само до ниво община ли?Те готови ли са да дадат аналогични правомощия и на кметовете на населени места?След като толкова много я искат ,би трябвало .....Ама надали!

17

666

преди 10 години

Нахилени будали!

16

Анонимен

преди 10 години

До ot pztozi e nezavisim dil e ot cdc prodade se na dps za 1000000lv

15

ot pz

преди 10 години

a kato vze 1000000 ot peevski my be dobre

14

Анонимен

преди 10 години

До 9 септември вярваш ли си или си *** като винету този кмет е член на гроб грешка герб българоубиците

13

Андреева

преди 10 години

Че то това президент ли е?? За мен Росен Плевнелиев е най-голямата пародия за президент, който сме имали. То от километри му личи че е подставено лице.

12

Мишо

преди 10 години

Той на себе си не може да помогне, та камо ли да помогне на някой друг...

11

Васил

преди 10 години

Намерили от кой да искат помощ-от този мишмурок!!!!

10

Анонимен

преди 10 години

А пред Боко Тиквуняка нищо не смееха да кажат тези кметове, тези герберски мишоци. Сега изведнъж - искали децентрализация! Ай, сиктир!

9

xax

преди 10 години

Miki Maus kak se e uhilil

8

пози и стойки

преди 10 години

Плевелът ходи на уроци в НАФТИЗ, където го учат как да заема пози и стойки за пред публика. И въпреки това, вместо усмивка прави крива гримаса!

7

vesko02

преди 10 години

При това управление може да очаквате само ана....на централизация,а не реална.Философията е проста :след нас и потоп.Криминални елементи се назначават навсякъде където има някъкъв бюджет които до края на годината ще бъде оглозган.Спасението това да не се допуска.

6

Анонимен

преди 10 години

Той президента ни се чуди как себе си да спасява,че масово искане на оставката му скоро предстои.В новия бюджет пък ще му намалят и парите,колкото бяха на Първанов.Така ,че се очертава нерадостна и мъчна зима и инфарктна пролет за Плевнелиев,когато е много вероятно изборите да са 3 в 1 -за Европарламент,предсрочни за парламент и за президент.Трябва служебно правителство,в което горкия е доста слаб.Така ,че помощ не чакайте.

5

akud

преди 10 години

Тпшко попов , за къщата в гърция или хотела в испания не ти стигат пари???? общината Пазарджик е на -22 милиона назад , колко открадна от тях с делян пеевски и тиков

4

ааа

преди 10 години

От двадесет и повече години се питам ИМАМЕ ЛИ ЗАКОНИ В БЪЛГАРИЯ??? Каква е ролята на НС (Нищо Съществено)??? Защо новите закони на РБ са по-големи от Британската Енциклопедия - за всичко??? И/ИЛИ - адвокати, съд за всичко??? НАРОДА НИ НЕ Е ГЛУПАВ ЗА ДА СЕ ЛЪЖЕ ПОВЕЧЕ!!!

3

Анонимен

преди 10 години

Kaк се хили само?! Държавен глава?!!!!

2

Анонимен

преди 10 години

Да чакат от умрял писмо.Той Плевнелиев ако е искал да има децентрализация да е работил затова още докато беше министър точно на регионалното развитие.

1

Pich

преди 10 години

Nali Boiko beshe mnogo uspeshen...i zashto hodyat da se molyat na podlogata na Boiko za sudeistvie?Zashto sushtite tezi ne byaha hodili na pitat Boiko>?