17

tdmils

преди 10 години

УВАЖАЕМИ ПОЛИЦАИ, какви НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ са тези нагли, жадни за власт червено-турски политици, КОИТО НАРОДЪТ НЕ ДОПУСКА ДО ПАРЛАМЕНТА, ЗА ДА НЕ ДОКАРАТ БЪЛГАРИЯ ДО ПОРЕДНАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА??!! Раята НЕ Е ПОКОРНА И СЕ НАСИТИ НА ТЕХНИТЕ МАФИОТСКИ МАНИПУЛАЦИИ И СЛЕД КАТО ТЕЗИ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ РАЗБИРАТ ОТ МИРНИ И КРАСИВИ ПРОТЕСТИ ЩЕ ПРЕМИНЕМ КЪМ ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ И СИЛА, ок?! УВАЖАЕМИ ПОЛИЦАИ, КОИ СА ОХРАНЯВАНИ ТАКА СТРОГО ? ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ЗАТВОРИТЕ И ПАРЛАМЕНТА,ОК?

16

vesko02

преди 10 години

Цъкам радиото -няма шеф.Цъкам телевизора няма и няма.Какво да правя?Потя се от напрежение. Няма шеф.

15

стоян

преди 10 години

трудно е да съчустввам ви как да изберете най добрия МАФИОС за шеф на данск

14

#

преди 10 години

Пеевски получи от ДАНС нерегламентиран, незаконен достъп до квалифицирана инф 2 дена преди да бъде назначен от нар събраниеКой даде този незаконен достъп? шефът на дирекцията за защита на класифицирана информация Недялко Недялков и замът в ДАНС вл писанчев, кой да избереш като и двамата са за Военна прокуратура. За квалифицираната информация трябва да се намеси НАТО в Германия 2- *** семейство ги осъдиха в Холандия руския шпионин получи 12 години затвор, прокуратурата искаше 15

13

Анонимен

преди 10 години

Ако имаше вариант още месеци щяха да оставят ДАНС без шеф. Така е по-лесно. Първо вкараха НСБОП под шапката на ДАНС и после оставиха агенцията без шеф. С други думи двата органа не работят, а контрабандата, трафика и другите престъпни дейности си вървят необезпокоявани. Естествено, че ще бавят назначението та нали затова им се плаща. Това правителство ни върна много години назад

12

:/

преди 10 години

ПАРЛАМЕНТЪТ ДА ВЗЕМЕ И ДА СЕ САМОРАЗТУРИ НАЙ ПОСЛЕ СЛЕД ВРЕМЕ КОГАТО НЯМА ДА СТЕ ВЕЧЕ В НЕГО ВСИЧКИТЕ ВИ РЕШЕНИЯ ЩЕ БЪДАТ ОТМЕНЕНИ И ОБЯВЕНИ ЗА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ, ТАКА ЧЕ ДРУГАРИ НЕ СЕ НАПИНЯЙТЕ,ЯЛОВИ СТЕ И НИЩО НЯМА ДА РОДИТЕ.

11

Анонимен

преди 10 години

хе,да не би да ги досрамя от деня на Левски и това което правят?

10

Мария

преди 10 години

Наложи се да отсъствам за известно време от форума, но мога да кажа, че от прочетеното, по-жалко коментатори във форумите, просто не си представях, че е възможно да има

9

мани, мани

преди 10 години

До Анонимен 5:Не се бой, Пеевски вече няма нужда от мястото. Той получи много по-голамо власт - управлява си чрез новите области и заместник областни от листата на ДПС, всички са негови хора. Така ще му е по-сладко: хем ще си властва на воля, хем няма да го прави публично и няма да носи персонална отговорност. Пеевски в момента управлява дори там, където преди нямаше достъп.

8

Анонимен

преди 10 години

Бави се, за да трупнат на Плевнелиев вината за собствения си избор. И двамата им кандидати явно не са "цвете", а не разполагат с други. После като излязат пак компромати за тях, президентът да обере пешкира, а не Кабинетът. Толкова са прозрачни.

7

Социалист

преди 10 години

По-жалък парламент, по-жалък премиер и по-жалки министри и администрация не сме имали никога до сега. Само олигархията се представя добре.

6

Анонимен

преди 10 години

Миков, ха НАЗДРАВЕ !

5

Анонимен

преди 10 години

Необходимо е време. Време за да се уморят хората, протестите да поутихнат и постепенно изчезнат. Време. А мястото е "обещано" на Пеевски.

4

Мародер

преди 10 години

Това не е парламент, а уродлив бардак, в който турци *** комунисти, а фашисти крепят изкуствено кворума. Тоя бардак трябва да бъде незабавно закрит,, защото замърсява средата и е вреден.

3

qdosan

преди 10 години

Миков, миков, колко си жалък и смешен. Ти и такива като теб ни връщат назад!

2

фостата

преди 10 години

Бат' Сали премиер.

1

Анонимен

преди 10 години

Абе ясно е - щото ги е страх на деня на рождението на Левски. Затова. Смелчаци.