36

П_Петров

преди 10 години

Орешарски се среща с Дейвид Камерън , опитвайки се да се шегува, се представя -- Орешарски, Пламен Орешарски. Кога ще приемете България в Шенген?Камерън му отговаря --На лято, куково лято .Та така и с еврото, на лято ...

35

Анонимен

преди 10 години

Гърция е в еврозоната и въпреки това банкрутира като се спаси като държава само благодарение на щедри помощи от 500 милиарда евро досега. 500 милиарда евро трябват и на България, а не лъжи за валутен борд, реформи, еврозона и т.н. и т.н. които ги слушаме вече 24 години и става все по-зле без парите.

34

нагли

преди 10 години

ей, гнил орех, наромняш ми на лошия от Междозвездни войни. но не на Дарт, а оня дето е като смъртта

33

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТи наистина ли това го мислиш или така трябва да пишеш?Аз си спомням 97 г и тогава няма абсолютно нищо общо със сега?В момента да има режим на тока,празни магазили или долара да е 3000 лв?*** комунистическа пропаганда.Сега Ромъния ще влезне в еврозоната, а ние,, благодарение'' на в момента управляващите ще си търсим извинения ,защо не сме приети...

32

Анонимен

преди 10 години

Абе тия не разбраха ли да си ходят най-накрая ...какво симулират дейност ! ВЪН !!! Не Ви ли е срам ??????????????

31

Анонимен

преди 10 години

Сега като има валутен борд и евро, но страната е по-зле от 1997 г. и безработицата е рекордна. Всичко зависи от богаташите като Плевнелиев и ако те не плащат високи данъци и укриват данъци, или страната или хората ще банкрутират.

30

dd

преди 10 години

момент да се сетя заради коя политическа сила банкрутира България тогава, та се наложи да се прави борд..хм... брей да не бяха комунистите, които в всички крайници крадяха от държавата догава... и досега все са си така. И тогава един от малкото свестни комунисти върна мандата и неговите другари му вгорчиха живота (нека почива в мир човека)

29

Анонимен

преди 10 години

Валутният борд спъва икономиката и износа. Страната е заприличала на колония на ЕС и Турция и разчита само на внос даже и на вносни меса и зеленчуци с изтекла годност.

28

STEALTH

преди 10 години

Орешарски да не се усмихва, а да си спомни заради кого беше въведен валутния борд. Май беше пак след тяхното плачевно управление, когато инфлацията през 97-*** беше 580%, защото не спираха да печатат левчета, за да спасяват неспасяеми производства! И когато се върнаха на власт в периода 2005-2009, инфлацията беше всяка година над 6%, като през 2008 - 12%. Добре че го имаше борда, иначе пак щяхме да сме заминали. След 2009 година - инфлацията беше 2-4%. Гласувайте пак за комунистите следващия път!

27

Мен

преди 10 години

Толкова я смекчи тая криза, че Орешаркси като беше финансов министър така и не успя да я забележи и стана последния политик в Европа, който разбра, че има криза.

26

до управляващите

преди 10 години

Как ще се присъединяваме към еврото,като гледаме нещастните гърци как искат да се освободят от него! Вие луди ли сте? Колко евро ще взема един пенсионер и какво ще си купува с 20-30 евро!

25

SKYBET

преди 10 години

nali vlasta e na vsiaka cena , evroto ne e vajno

24

Анонимен

преди 10 години

Когато схемата за далаверата стигне на всеослушание до хората, няма връщане назад. Правителствата падат.

23

байуй

преди 10 години

а бе, ка.*** дали евро изобщо иска да се присъединим, а чоджум

22

Vaprosat mi e

преди 10 години

koj e sobstvenik na "novata centralna banka"i koj v BG ima pravo da pe4ata pari? Nastojavame Ore6arski da otgovori na tozi vapros!

21

681

преди 10 години

Ти се присъедини към Герб и подавай оставка.Че скоро само за евро ще мислим,ако останете малко.

20

дан

преди 10 години

присъединяването към еврото ще е голяма грешка на паричния пазар въпреки валутния борд не сме готови

19

eeha

преди 10 години

Този Уринарски какво чака още та не подава оставка?

18

Анонимен

преди 10 години

Измислената парична единица "ЕВРО" е тумор и той ще бъде отстранен рано или късно.

17

Simeon

преди 10 години

Ami sega kato bulgarskija lev e varzan za evroto i kakva e razlikata kak shte si smiatame dohodite.Kato kazem lev ,da ne bi da zvuchi gordo.Nikakva razlika.Vaprosa e psihologicheski.Drugo e da kazesh zaplata 1000 leva,a ne niakakvi si 500 euro.