13

Въпрос

преди 10 години

Добре бе, няма ли някой да вземе да го осъди тези най-накрая?! Може и да са жълти парцали тези весници, но самият факт, че се превръща една тяхна статия в новина и там и тук означава, че си плаче да им се разкатае фамилията в съда. Щом една новина се разпространява международно, предизвика конфликти и най-важното - не отговаря на истината, то тази медия трябва да си понесе последствията.

12

Крис

преди 10 години

Не знам колко българи живеят в Англия (Аз съм живял в Лондон през 2010, цялата) но съм шокиран от нарастващия брой англичани, които идват да живеят в България. Все повече и повече стават, сдобих се с английски съседи в моят квартал Драгалевци преди 2 седмици, не знам как да го коментирам, самите те ми казаха, че много им харесва тук, "къде го чукаш- къде се пука" се казваше в поговорката...

11

Анонимен

преди 10 години

Giveia v London. Tyk ne e rai ,anglicanite iskat da im rabotuch po 12/14 za bez pari.Vigdam go tova vseji den.

10

Анонимен

преди 10 години

Нормално, Sun и Daily Mail/Express са жълти вестници, които само *** ги вземат насериозно.

9

Анонимен

преди 10 години

Имаме си провокаторче.

8

АЗ

преди 10 години

ами кво се очудвате...Сън е таблоид, макар, че в много случай жълтите вестници казват истината, само дето никой не им вярва...

7

il_cho

преди 10 години

Британският вестник твърди също, че: "По-рано Испания, Гърция и Италия са били препочитани от българите поради сходството на езиците"....Е как да го коментираме това сега? Ах какъв чуден гръцки говорят в Италия, а пък в Испания да не говорим! А пък колко е близък до българския език, направо на моменти се бъркам! А неграмотният журналист да си поправи думата "препочитани" на предпочитани! Не знам какво почита и не ме интересува :)!

6

GiveMeFive

преди 10 години

Знаем ги тези от Сън, същите броят и нашенските *** на площада.

5

Анонимен

преди 10 години

Няма само те да идват тука да живеят като царе. Естествено, че ще искаме да работим там като тука няма условия. Както имаме задължения, така и имаме права в този ЕС и имаме право да пътуваме и работим където си искаме в Европа.

4

OllO

преди 10 години

К'во да ги прайш, британци. Sun-уват кошмари колкото да си стяскат народа с чужди змейове горянини и да им подават жертва за мразене, щот човек има нужда да мрази някого заради бедите си. И така...

3

Монархист

преди 10 години

Абе, тия вместо да търсят начини как да си образоват глупавите индиици и пакистанци, що пак се занимават с нас?Хиляда пъти казах, че решението е много просто - не знаеш ли езика - аут и толкова. Така се пресичат тъпите *** набези. А не като оня *** - отишал в Англия да работи и се жалва по телевизията, че никой не му предлага работа.

2

топлата вода

преди 10 години

Всеки, който поне веднъж е виждал въпросният "Сън" веднага ще ви каже, че това е британския еквивалент на бълграския в. "Шок"..

1

Big Bad Wolf

преди 10 години

Единствено мацките от 3-та страница си заслужават от *** като "The Sun"